• Food Network

    • Food Network od do

      • Elitní sousta (6)

        Z moře na talíř. Tyler Florence přivede pět nejlepších šéfkuchařů z Charlestonu v Jižní Karolíně, aby se utkali v moderním jižanském restaurantu

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VIII (3)

        Sladká Alabama. Zbývajících pět týmů soupeří v Tuscaloose o čas, který jim věnuje cukrářský mistr Jan Moon. Vítězové musí prodat nejvíce pekanových zákusků.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (9)

        Kulturní varianta. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (10)

        Pomocné ruce. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací IX (4)

        Rozmach v příhraničním městě. Pojízdná bistra se zúčastní epické kulinářské cesty po Divokém západě, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Kuchyně XII (6)

        Všude samá čokoláda. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XIX (9)

        Odpolední dobroty. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XIX (10)

        Ptejte se mě na cokoli: Vše o dětech. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XVII (8)

        Milujeme zbytky! Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (8)

        Vegas bez pozlátka. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (9)

        Parádní sendviče. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (24)

        Chilli festival. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (25)

        Výstavní večeře. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Strávníci v utajení II (6)

        Jiné školní osnovy. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Strávníci v utajení II (7)

        Spaní v práci. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Marocká kuchyně s Jenny Morrisovou (10)

        Muláj Idrís. Jenny dorazila do Muláj Idrís. Jeden klíčový pracovník zde pomáhá místní komunitě produkovat jedinečný olivový olej a ukáže Jenny, jak ho vyrábějí.

      • Pekařské kousky (1)

        Ve Filadelfii vždycky chutná. Tom Papa je v pensylvánské Filadelfii, kde navštíví nejlepší pekárny a cukrárny. Ochutná krémem plněné trubičky, sicilské pečivo plněné rajčaty a slané doughnuty.

      • Na cestách s G. Garvinem III (4)

        To nejlepší z New Yorku. Šéfkuchař G. Garvin se vydává na výlet křížem krížem zemí, aby ochutnal po celých USA rozmanité a delikátní dobroty amerického jihu.

      • Na cestách s G. Garvinem III (5)

        Miami. Šéfkuchař G. Garvin se vydává na výlet křížem krížem zemí, aby ochutnal po celých USA rozmanité a delikátní dobroty amerického jihu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VI (6)

        Honba uličkami. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Kuchyně XII (6)

        Všude samá čokoláda. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XIX (9)

        Odpolední dobroty. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XIX (10)

        Ptejte se mě na cokoli: Vše o dětech. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XVII (8)

        Milujeme zbytky! Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (8)

        Vegas bez pozlátka. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (9)

        Parádní sendviče. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (26)

        Bufet bakchanálií. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Upečeno ve Vermontu (1)

        Narozeniny na zadním dvorku. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Strávníci v utajení II (8)

        Noc dvojic. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Strávníci v utajení II (9)

        Kyselé hrozny. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Kuchyně XII (6)

        Všude samá čokoláda. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XIX (9)

        Odpolední dobroty. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XIX (10)

        Ptejte se mě na cokoli: Vše o dětech. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XVII (8)

        Milujeme zbytky! Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (8)

        Vegas bez pozlátka. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (9)

        Parádní sendviče. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Pekařské kousky (2)

        New York. Tom Papa vyrazí do New Yorku, aby si zde vychutnal jídla různých kuchyní. Vyzkouší doughnut s polevou a dostane odbornou lekci v přípravě sýrových croissantů.

      • Pekařské kousky (3)

        New Orleans: Zlaté dobré časy. Tom Papa peče a ochutnává různé pokrmy v louisianském New Orleans. Upeče francouzskou bagetu a ochutná vepřový párek s preclíkem v jižanském stylu a nezvyklé beignety.

      • Na cestách s G. Garvinem III (6)

        Ann Arbor. Šéfkuchař G. Garvin se vydává na výlet křížem krížem zemí, aby ochutnal po celých USA rozmanité a delikátní dobroty amerického jihu.

      • Na cestách s G. Garvinem III (7)

        Big Island. Šéfkuchař G. Garvin se vydává na výlet křížem krížem zemí, aby ochutnal po celých USA rozmanité a delikátní dobroty amerického jihu.

      • Kuchyně XII (7)

        Společenské hry. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XIX (11)

        4 jídla za necelých 40 minut. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XIX (12)

        Naprostá paráda. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XVII (9)

        Játra a znalosti. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (10)

        Mezinárodní kuchyně. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (11)

        Jídlo pro gurmány. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Vyřazeni XXXV (13)

        Strach z času. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Burgery, pivo a grilování IV (3)

        Hory masa. Milovníci masa, spojte se! Michael Symon vyráží na letní cesty, aby ochutnal nejlepší americké klasiky: šťavnaté burgery a křehké barbecue.

      • Burgery, pivo a grilování IV (4)

        Grilování na snídani. Milovníci masa, spojte se! Michael Symon vyráží na letní cesty, aby ochutnal nejlepší americké klasiky: šťavnaté burgery a křehké barbecue.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VIII (4)

        Pálivé kuře v Nashvillu. Čtyři zbývající týmy musí v Nashvillu přijít s vlastní verzí pálivého kuřete. Vařit ale budou bez kuřat. Dále si musí připravit vlastní propagaci.

      • Porážka Bobbyho Flaye XIV (6)

        Mušle od pobřeží. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Porážka Bobbyho Flaye XIV (7)

        Shnilá rajčata pro Bobbyho. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Elitní sousta (6)

        Z moře na talíř. Tyler Florence přivede pět nejlepších šéfkuchařů z Charlestonu v Jižní Karolíně, aby se utkali v moderním jižanském restaurantu

      • Kuchyně XII (7)

        Společenské hry. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XIX (11)

        4 jídla za necelých 40 minut. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XIX (12)

        Naprostá paráda. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XVII (9)

        Játra a znalosti. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (10)

        Mezinárodní kuchyně. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (11)

        Jídlo pro gurmány. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (26)

        Bufet bakchanálií. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Upečeno ve Vermontu (1)

        Narozeniny na zadním dvorku. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Strávníci v utajení II (8)

        Noc dvojic. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Strávníci v utajení II (9)

        Kyselé hrozny. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Pekařské kousky (2)

        New York. Tom Papa vyrazí do New Yorku, aby si zde vychutnal jídla různých kuchyní. Vyzkouší doughnut s polevou a dostane odbornou lekci v přípravě sýrových croissantů.