• Food Network

    • Food Network od do

      • Burgery, pivo a grilování IV (3)

        Hory masa. Milovníci masa, spojte se! Michael Symon vyráží na letní cesty, aby ochutnal nejlepší americké klasiky: šťavnaté burgery a křehké barbecue.

      • Burgery, pivo a grilování IV (4)

        Grilování na snídani. Milovníci masa, spojte se! Michael Symon vyráží na letní cesty, aby ochutnal nejlepší americké klasiky: šťavnaté burgery a křehké barbecue.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VIII (4)

        Pálivé kuře v Nashvillu. Čtyři zbývající týmy musí v Nashvillu přijít s vlastní verzí pálivého kuřete. Vařit ale budou bez kuřat. Dále si musí připravit vlastní propagaci.

      • Porážka Bobbyho Flaye XIV (6)

        Mušle od pobřeží. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Porážka Bobbyho Flaye XIV (7)

        Shnilá rajčata pro Bobbyho. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Elitní sousta (6)

        Z moře na talíř. Tyler Florence přivede pět nejlepších šéfkuchařů z Charlestonu v Jižní Karolíně, aby se utkali v moderním jižanském restaurantu

      • Kuchyně XII (7)

        Společenské hry. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XIX (11)

        4 jídla za necelých 40 minut. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XIX (12)

        Naprostá paráda. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XVII (9)

        Játra a znalosti. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (10)

        Mezinárodní kuchyně. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (11)

        Jídlo pro gurmány. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (26)

        Bufet bakchanálií. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Upečeno ve Vermontu (1)

        Narozeniny na zadním dvorku. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Strávníci v utajení II (8)

        Noc dvojic. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Strávníci v utajení II (9)

        Kyselé hrozny. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Pekařské kousky (2)

        New York. Tom Papa vyrazí do New Yorku, aby si zde vychutnal jídla různých kuchyní. Vyzkouší doughnut s polevou a dostane odbornou lekci v přípravě sýrových croissantů.

      • Pekařské kousky (3)

        New Orleans: Zlaté dobré časy. Tom Papa peče a ochutnává různé pokrmy v louisianském New Orleans. Upeče francouzskou bagetu a ochutná vepřový párek s preclíkem v jižanském stylu a nezvyklé beignety.

      • Na cestách s G. Garvinem III (6)

        Ann Arbor. Šéfkuchař G. Garvin se vydává na výlet křížem krížem zemí, aby ochutnal po celých USA rozmanité a delikátní dobroty amerického jihu.

      • Na cestách s G. Garvinem III (7)

        Big Island. Šéfkuchař G. Garvin se vydává na výlet křížem krížem zemí, aby ochutnal po celých USA rozmanité a delikátní dobroty amerického jihu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VI (7)

        Blázinec v kuchyni. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Kuchyně XII (7)

        Společenské hry. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XIX (11)

        4 jídla za necelých 40 minut. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XIX (12)

        Naprostá paráda. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XVII (9)

        Játra a znalosti. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (10)

        Mezinárodní kuchyně. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (11)

        Jídlo pro gurmány. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Upečeno ve Vermontu (2)

        Útulné a pohodové. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Upečeno ve Vermontu (3)

        Skutečné vermontské svátky. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Strávníci v utajení II (10)

        Noční směna. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Strávníci v utajení II (11)

        Hlídač mého bratra. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Kuchyně XII (7)

        Společenské hry. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XIX (11)

        4 jídla za necelých 40 minut. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XIX (12)

        Naprostá paráda. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XVII (9)

        Játra a znalosti. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (10)

        Mezinárodní kuchyně. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (11)

        Jídlo pro gurmány. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Pekařské kousky (4)

        Bostonské dobroty. Tom Papa navštíví Boston a Cambridge, kde pátrá po nejlepších pečených dobrotách. Naučí se připravovat bagetu s humrem a dozví se tajemství perfektního těsta na koláč.

      • Pekařské kousky (5)

        Detroit: Místní mňamky. Tom Papa je v Detroitu, kde ochutnává zdejší nejlepší pečivo. Zajde na červené vafle s pálivým smaženým kuřetem a připraví polské koblihy pączki.

      • Na cestách s G. Garvinem III (8)

        Oahu. Šéfkuchař G. Garvin se vydává na výlet křížem krížem zemí, aby ochutnal po celých USA rozmanité a delikátní dobroty amerického jihu.

      • Na cestách s G. Garvinem III (9)

        Indiana. Šéfkuchař G. Garvin se vydává na výlet křížem krížem zemí, aby ochutnal po celých USA rozmanité a delikátní dobroty amerického jihu.

      • Kuchyně XII (8)

        Nejoblíbenější pohodovky. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XIX (13)

        Oslavme babičku. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XVIII (1)

        Parádní zákusky. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XVII (10)

        Velkolepý cirkus. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (12)

        Jedinečné pokrmy. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (13)

        Za dlabancem napříč celou zemí. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Giadina domácí kuchyně VIII (13)

        Raffy v domě. Giada De Laurentiisová ráda doma připravuje jak intimní pohoštění, tak velké oslavy. Podělí se o nezapomenutelné a jedinečné recepty a řadu užitečných rad.

      • Giadina domácí kuchyně VIII (2)

        Čokoládové pusinky. Giada De Laurentiisová ráda doma připravuje jak intimní pohoštění, tak velké oslavy. Podělí se o nezapomenutelné a jedinečné recepty a řadu užitečných rad.

      • Průkopnice XX (11)

        Kovbojové na sušenkách. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XX (12)

        Snadné a syté. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VIII (5)

        Čerstvé z farmy. Zbývající týmy navštíví zpracovatelskou farmu broskví, které musí použít k přípravě pikantního pokrmu. Vítěz bude moct na hodinu zavřít další dvě pojízdné restaurace během prodeje.

      • Vyřazeni XXXV (13)

        Strach z času. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Burgery, pivo a grilování IV (3)

        Hory masa. Milovníci masa, spojte se! Michael Symon vyráží na letní cesty, aby ochutnal nejlepší americké klasiky: šťavnaté burgery a křehké barbecue.

      • Burgery, pivo a grilování IV (4)

        Grilování na snídani. Milovníci masa, spojte se! Michael Symon vyráží na letní cesty, aby ochutnal nejlepší americké klasiky: šťavnaté burgery a křehké barbecue.

      • Kuchyně XII (8)

        Nejoblíbenější pohodovky. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XIX (13)

        Oslavme babičku. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XVIII (1)

        Parádní zákusky. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XVII (10)

        Velkolepý cirkus. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (12)

        Jedinečné pokrmy. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (13)

        Za dlabancem napříč celou zemí. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Upečeno ve Vermontu (2)

        Útulné a pohodové. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Upečeno ve Vermontu (3)

        Skutečné vermontské svátky. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Strávníci v utajení II (10)

        Noční směna. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Strávníci v utajení II (11)

        Hlídač mého bratra. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Pekařské kousky (4)

        Bostonské dobroty. Tom Papa navštíví Boston a Cambridge, kde pátrá po nejlepších pečených dobrotách. Naučí se připravovat bagetu s humrem a dozví se tajemství perfektního těsta na koláč.