
Food Network
Food Network od do
Velká soutěž pojízdných restaurací IX (5)
První schůzky. Pojízdná bistra se zúčastní epické kulinářské cesty po Divokém západě, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.
Velká soutěž pojízdných restaurací V (1)
Sraz ve Venice Beach. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.
Vítězný dort (9)
Guyovy dorty. Čtyři nejlepší cukrářské týmy z USA soutěží v různých kreativních úkolech. Vítězný tým si odnese cenu ve výši 10 tisíc dolarů.
Dortové eso VIII (6)
Charm City Cakes navštíví country rockové trio The Avett Brothers a Duff musí rychle vyrobit dort a doručit jej do televizního studia. Když volá samotná Oprah, kdo by odmítnul?
Dortové eso VIII (7)
Na pekárnu čeká náročný úkol zhotovení dortu na zakázku pro ženicha ve tvaru motorky v životní velikosti vybavené zapalováním! Navíc musí na tutéž akci upéct 10patrový dort.
Kuchyně XII (10)
Snadné pokrmy. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Průkopnice XVIII (4)
Dobroty do školy. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.
Průkopnice XVIII (5)
Pohodová jídla za 16 minut. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.
Vyřazeni XVII (12)
Vykoupení, nebo vyřazení? Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (3)
Parádní sendviče. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (4)
Uzené a plody moře. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Upečeno ve Vermontu (6)
Pozdní snídaně se ciderem. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Upečeno ve Vermontu II (1)
Připraveno dopředu, upečeno dopředu. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Restaurant: Impossible III (1)
Moss’ Prime Rib & Spaghetti House. Šéfkuchař Robert Irvine jede na pomoc upadajícím restauracím a pokusí se věci změnit za pouhé dva dny a částku 10 000 dolarů.
Pekařské kousky (8)
New Jersey: Na domácí půdě. Tom Papa je v New Jersey, kde peče obrovskou placku. Dále ochutná portugalský moučník z listového těsta plněný skořicovým krémem.
Hříšné sladkosti (1)
Čokoládové nebe. Harry Eastwood, britská kulinářka a autorka kuchařky, hledá na svém životním výletu po USA ta nejlepší pekařství a cukrárny a ty nejlepší sladkosti.
Na cestách s G. Garvinem III (12)
Boston. Šéfkuchař G. Garvin se vydává na výlet křížem krížem zemí, aby ochutnal po celých USA rozmanité a delikátní dobroty amerického jihu.
Na cestách s G. Garvinem III (13)
Rhode Island. Šéfkuchař G. Garvin se vydává na výlet křížem krížem zemí, aby ochutnal po celých USA rozmanité a delikátní dobroty amerického jihu.
Guyova soutěž v samoobsluze VI (10)
Kulinářství mi zachránilo život. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.
Kuchyně XII (10)
Snadné pokrmy. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Průkopnice XVIII (4)
Dobroty do školy. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.
Průkopnice XVIII (5)
Pohodová jídla za 16 minut. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.
Vyřazeni XVII (12)
Vykoupení, nebo vyřazení? Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (3)
Parádní sendviče. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (4)
Uzené a plody moře. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Upečeno ve Vermontu II (2)
Večírek na ledě. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Upečeno ve Vermontu II (3)
Vermontská šťáva. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Restaurant: Impossible III (2)
Mluvka. Šéfkuchař Robert Irvine jede na pomoc upadajícím restauracím a pokusí se věci změnit za pouhé dva dny a částku 10 000 dolarů.
Kuchyně XII (10)
Snadné pokrmy. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Průkopnice XVIII (4)
Dobroty do školy. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.
Průkopnice XVIII (5)
Pohodová jídla za 16 minut. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.
Vyřazeni XVII (12)
Vykoupení, nebo vyřazení? Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (3)
Parádní sendviče. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (4)
Uzené a plody moře. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Hříšné sladkosti (2)
Lepkavé sladkosti. Harry Eastwood, britská kulinářka a autorka kuchařky, hledá na svém životním výletu po USA ta nejlepší pekařství a cukrárny a ty nejlepší sladkosti.
Hříšné sladkosti (3)
Krémové a snové. Harry Eastwood, britská kulinářka a autorka kuchařky, hledá na svém životním výletu po USA ta nejlepší pekařství a cukrárny a ty nejlepší sladkosti.
Porážka Bobbyho Flaye XII (1)
Iron Chef: Druhá šance. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?
Porážka Bobbyho Flaye XII (3)
Kdo s koho. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?
Kuchyně XII (11)
Jarní zásoby. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Průkopnice XVIII (6)
Ptejte se mě na cokoli. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.
Průkopnice XVIII (7)
Vaření ala Kansas. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.
Vyřazeni XVII (13)
Pod pokličkou. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (5)
Chutě jiných zemí. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (6)
Tacos, želvy a s maminha. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Porážka Bobbyho Flaye XIV (8)
Svátky vhodné pro bitvu. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?
Porážka Bobbyho Flaye XIV (9)
Utrpět vítězství. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?
Guyova soutěž v samoobsluze XIII (1)
Nenávistný spor v supermarketu. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.
Velká soutěž pojízdných restaurací V (2)
Hot dogy v Tucsonu. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (11)
Kolem celého světa. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (12)
Samá sytá jídla. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Velká soutěž pojízdných restaurací IX (5)
První schůzky. Pojízdná bistra se zúčastní epické kulinářské cesty po Divokém západě, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.
Kuchyně XII (11)
Jarní zásoby. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Průkopnice XVIII (6)
Ptejte se mě na cokoli. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.
Průkopnice XVIII (7)
Vaření ala Kansas. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.
Vyřazeni XVII (13)
Pod pokličkou. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (5)
Chutě jiných zemí. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (6)
Tacos, želvy a s maminha. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Upečeno ve Vermontu II (2)
Večírek na ledě. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Upečeno ve Vermontu II (3)
Vermontská šťáva. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Restaurant: Impossible III (2)
Mluvka. Šéfkuchař Robert Irvine jede na pomoc upadajícím restauracím a pokusí se věci změnit za pouhé dva dny a částku 10 000 dolarů.
Hříšné sladkosti (2)
Lepkavé sladkosti. Harry Eastwood, britská kulinářka a autorka kuchařky, hledá na svém životním výletu po USA ta nejlepší pekařství a cukrárny a ty nejlepší sladkosti.
