• Food Network

    • Food Network od do

      • Guyova soutěž v samoobsluze XIII (1)

        Nenávistný spor v supermarketu. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací V (2)

        Hot dogy v Tucsonu. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (11)

        Kolem celého světa. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (12)

        Samá sytá jídla. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací IX (5)

        První schůzky. Pojízdná bistra se zúčastní epické kulinářské cesty po Divokém západě, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Kuchyně XII (11)

        Jarní zásoby. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XVIII (6)

        Ptejte se mě na cokoli. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XVIII (7)

        Vaření ala Kansas. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XVII (13)

        Pod pokličkou. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (5)

        Chutě jiných zemí. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (6)

        Tacos, želvy a s maminha. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Upečeno ve Vermontu II (2)

        Večírek na ledě. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Upečeno ve Vermontu II (3)

        Vermontská šťáva. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Restaurant: Impossible III (2)

        Mluvka. Šéfkuchař Robert Irvine jede na pomoc upadajícím restauracím a pokusí se věci změnit za pouhé dva dny a částku 10 000 dolarů.

      • Hříšné sladkosti (2)

        Lepkavé sladkosti. Harry Eastwood, britská kulinářka a autorka kuchařky, hledá na svém životním výletu po USA ta nejlepší pekařství a cukrárny a ty nejlepší sladkosti.

      • Hříšné sladkosti (3)

        Krémové a snové. Harry Eastwood, britská kulinářka a autorka kuchařky, hledá na svém životním výletu po USA ta nejlepší pekařství a cukrárny a ty nejlepší sladkosti.

      • Porážka Bobbyho Flaye XII (1)

        Iron Chef: Druhá šance. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Porážka Bobbyho Flaye XII (3)

        Kdo s koho. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Guyova soutěž v samoobsluze VI (11)

        Golfové nákupní přískoky. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Kuchyně XII (11)

        Jarní zásoby. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XVIII (6)

        Ptejte se mě na cokoli. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XVIII (7)

        Vaření ala Kansas. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XVII (13)

        Pod pokličkou. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (5)

        Chutě jiných zemí. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (6)

        Tacos, želvy a s maminha. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Upečeno ve Vermontu II (4)

        Zbytky. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Upečeno ve Vermontu II (5)

        Zahradní slavnost k dokončení studia. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Restaurant: Impossible III (3)

        Anna Maria’s. Šéfkuchař Robert Irvine jede na pomoc upadajícím restauracím a pokusí se věci změnit za pouhé dva dny a částku 10 000 dolarů.

      • Kuchyně XII (11)

        Jarní zásoby. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XVIII (6)

        Ptejte se mě na cokoli. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XVIII (7)

        Vaření ala Kansas. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XVII (13)

        Pod pokličkou. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (5)

        Chutě jiných zemí. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (6)

        Tacos, želvy a s maminha. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Hříšné sladkosti (4)

        Fantastické chutě. Harry Eastwood, britská kulinářka a autorka kuchařky, hledá na svém životním výletu po USA ta nejlepší pekařství a cukrárny a ty nejlepší sladkosti.

      • Hříšné sladkosti (5)

        Nechte je jíst dort. Harry Eastwood, britská kulinářka a autorka kuchařky, hledá na svém životním výletu po USA ta nejlepší pekařství a cukrárny a ty nejlepší sladkosti.

      • Porážka Bobbyho Flaye XII (4)

        Zkrotit oheň. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Porážka Bobbyho Flaye XII (5)

        Zmrzliny. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Kuchyně XII (12)

        Sýr, prosím. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XVIII (8)

        Snadné pohoštění. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XVIII (9)

        Večeře pro dva. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni: Mistři grilu (1)

        Vyostřuje se jedinečná soutěž, která testuje dovednosti, rychlost a nápaditost kuchařů. Na závěr spolu soupeří čtyři nejlepší o cenu 50 tisíc dolarů.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (7)

        Lahodné sendviče. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (8)

        Výborné maso a skvělé zeleninové pokrmy. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Vyřazeni XXXV (14)

        Espresso Express. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Burgery, pivo a grilování IV (5)

        Uzené smorgasbord. Milovníci masa, spojte se! Michael Symon vyráží na letní cesty, aby ochutnal nejlepší americké klasiky: šťavnaté burgery a křehké barbecue.

      • Burgery, pivo a grilování IV (6)

        Horké a uzené. Milovníci masa, spojte se! Michael Symon vyráží na letní cesty, aby ochutnal nejlepší americké klasiky: šťavnaté burgery a křehké barbecue.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací V (3)

        Rande u večeře ve stylu Austinu. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Porážka Bobbyho Flaye XIV (8)

        Svátky vhodné pro bitvu. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Porážka Bobbyho Flaye XIV (9)

        Utrpět vítězství. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Guyova soutěž v samoobsluze XIII (1)

        Nenávistný spor v supermarketu. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Kuchyně XII (12)

        Sýr, prosím. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XVIII (8)

        Snadné pohoštění. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XVIII (9)

        Večeře pro dva. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni: Mistři grilu (1)

        Vyostřuje se jedinečná soutěž, která testuje dovednosti, rychlost a nápaditost kuchařů. Na závěr spolu soupeří čtyři nejlepší o cenu 50 tisíc dolarů.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (7)

        Lahodné sendviče. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (8)

        Výborné maso a skvělé zeleninové pokrmy. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Upečeno ve Vermontu II (4)

        Zbytky. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Upečeno ve Vermontu II (5)

        Zahradní slavnost k dokončení studia. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Restaurant: Impossible III (3)

        Anna Maria’s. Šéfkuchař Robert Irvine jede na pomoc upadajícím restauracím a pokusí se věci změnit za pouhé dva dny a částku 10 000 dolarů.

      • Hříšné sladkosti (4)

        Fantastické chutě. Harry Eastwood, britská kulinářka a autorka kuchařky, hledá na svém životním výletu po USA ta nejlepší pekařství a cukrárny a ty nejlepší sladkosti.