• Food Network

    • Food Network od do

      • Burgery, pivo a grilování IV (5)

        Uzené smorgasbord. Milovníci masa, spojte se! Michael Symon vyráží na letní cesty, aby ochutnal nejlepší americké klasiky: šťavnaté burgery a křehké barbecue.

      • Burgery, pivo a grilování IV (6)

        Horké a uzené. Milovníci masa, spojte se! Michael Symon vyráží na letní cesty, aby ochutnal nejlepší americké klasiky: šťavnaté burgery a křehké barbecue.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací V (3)

        Rande u večeře ve stylu Austinu. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Porážka Bobbyho Flaye XIV (8)

        Svátky vhodné pro bitvu. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Porážka Bobbyho Flaye XIV (9)

        Utrpět vítězství. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Guyova soutěž v samoobsluze XIII (1)

        Nenávistný spor v supermarketu. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Kuchyně XII (12)

        Sýr, prosím. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XVIII (8)

        Snadné pohoštění. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XVIII (9)

        Večeře pro dva. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni: Mistři grilu (1)

        Vyostřuje se jedinečná soutěž, která testuje dovednosti, rychlost a nápaditost kuchařů. Na závěr spolu soupeří čtyři nejlepší o cenu 50 tisíc dolarů.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (7)

        Lahodné sendviče. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (8)

        Výborné maso a skvělé zeleninové pokrmy. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Upečeno ve Vermontu II (4)

        Zbytky. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Upečeno ve Vermontu II (5)

        Zahradní slavnost k dokončení studia. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Restaurant: Impossible III (3)

        Anna Maria’s. Šéfkuchař Robert Irvine jede na pomoc upadajícím restauracím a pokusí se věci změnit za pouhé dva dny a částku 10 000 dolarů.

      • Hříšné sladkosti (4)

        Fantastické chutě. Harry Eastwood, britská kulinářka a autorka kuchařky, hledá na svém životním výletu po USA ta nejlepší pekařství a cukrárny a ty nejlepší sladkosti.

      • Hříšné sladkosti (5)

        Nechte je jíst dort. Harry Eastwood, britská kulinářka a autorka kuchařky, hledá na svém životním výletu po USA ta nejlepší pekařství a cukrárny a ty nejlepší sladkosti.

      • Porážka Bobbyho Flaye XII (4)

        Zkrotit oheň. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Porážka Bobbyho Flaye XII (5)

        Zmrzliny. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Guyova soutěž v samoobsluze VI (12)

        Kamarádi z Malých bister u silnic. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Kuchyně XII (12)

        Sýr, prosím. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XVIII (8)

        Snadné pohoštění. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XVIII (9)

        Večeře pro dva. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni: Mistři grilu (1)

        Vyostřuje se jedinečná soutěž, která testuje dovednosti, rychlost a nápaditost kuchařů. Na závěr spolu soupeří čtyři nejlepší o cenu 50 tisíc dolarů.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (7)

        Lahodné sendviče. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (8)

        Výborné maso a skvělé zeleninové pokrmy. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Upečeno ve Vermontu II (6)

        Vzpomínka na Itálii. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Upečeno ve Vermontu II (7)

        Griluj, děvče, griluj. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Restaurant: Impossible III (4)

        Del’s. Šéfkuchař Robert Irvine jede na pomoc upadajícím restauracím a pokusí se věci změnit za pouhé dva dny a částku 10 000 dolarů.

      • Kuchyně XII (12)

        Sýr, prosím. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XVIII (8)

        Snadné pohoštění. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XVIII (9)

        Večeře pro dva. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni: Mistři grilu (1)

        Vyostřuje se jedinečná soutěž, která testuje dovednosti, rychlost a nápaditost kuchařů. Na závěr spolu soupeří čtyři nejlepší o cenu 50 tisíc dolarů.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (7)

        Lahodné sendviče. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (8)

        Výborné maso a skvělé zeleninové pokrmy. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Hříšné sladkosti (6)

        Sladkosti a cukrovinky. Harry Eastwood, britská kulinářka a autorka kuchařky, hledá na svém životním výletu po USA ta nejlepší pekařství a cukrárny a ty nejlepší sladkosti.

      • Hříšné sladkosti (2)

        Lepkavé sladkosti. Harry Eastwood, britská kulinářka a autorka kuchařky, hledá na svém životním výletu po USA ta nejlepší pekařství a cukrárny a ty nejlepší sladkosti.

      • Porážka Bobbyho Flaye XII (6)

        Sezóna venkovního grilování. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Porážka Bobbyho Flaye XII (7)

        Přátelé na všech místech. Přátelé Bobbyho Flaye se sjíždějí ze všech koutů USA, aby ho porazili ve vlastní hře.

      • Kuchyně XII (13)

        Na programu snídaně. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XVIII (10)

        Oběd pro pomocníky. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XVIII (11)

        16minutová texasko-mexická jídla. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni: Mistři grilu (2)

        Vyostřuje se jedinečná soutěž, která testuje dovednosti, rychlost a nápaditost kuchařů. Na závěr spolu soupeří čtyři nejlepší o cenu 50 tisíc dolarů.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (9)

        Lahůdky ze South Beach. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (10)

        Uzené, grilované a smažené. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Dívka na farmě (1)

        Výročí pozdních snídaní na farmě. Molly Yeh připraví pro rodinu speciální pozdní snídani na oslavu svého výročí. Menu obsahuje šakšuku se sýrem feta a růžičkovou kapustou a slaninové hašé.

      • Dívka na farmě (2)

        Slavnostní večeře na farmě. Molly oslavuje své začátky na farmě svou nejpamátnější slavnostní večeří. V menu pomalu vařené kuřecí maso v hrnci, sladký cookie „salát a pizza kapsy s klobáskami a brokolicí. AL

      • Průkopnice XX (13)

        Zdravé! Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XX (1)

        Zázraky z jednoho pekáče. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací V (4)

        Vysoké steaky v Oklahomě. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Vyřazeni XXXV (14)

        Espresso Express. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Burgery, pivo a grilování IV (5)

        Uzené smorgasbord. Milovníci masa, spojte se! Michael Symon vyráží na letní cesty, aby ochutnal nejlepší americké klasiky: šťavnaté burgery a křehké barbecue.

      • Burgery, pivo a grilování IV (6)

        Horké a uzené. Milovníci masa, spojte se! Michael Symon vyráží na letní cesty, aby ochutnal nejlepší americké klasiky: šťavnaté burgery a křehké barbecue.

      • Kuchyně XII (13)

        Na programu snídaně. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XVIII (10)

        Oběd pro pomocníky. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XVIII (11)

        16minutová texasko-mexická jídla. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni: Mistři grilu (2)

        Vyostřuje se jedinečná soutěž, která testuje dovednosti, rychlost a nápaditost kuchařů. Na závěr spolu soupeří čtyři nejlepší o cenu 50 tisíc dolarů.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (9)

        Lahůdky ze South Beach. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (10)

        Uzené, grilované a smažené. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Upečeno ve Vermontu II (6)

        Vzpomínka na Itálii. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Upečeno ve Vermontu II (7)

        Griluj, děvče, griluj. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Restaurant: Impossible III (4)

        Del’s. Šéfkuchař Robert Irvine jede na pomoc upadajícím restauracím a pokusí se věci změnit za pouhé dva dny a částku 10 000 dolarů.

      • Hříšné sladkosti (6)

        Sladkosti a cukrovinky. Harry Eastwood, britská kulinářka a autorka kuchařky, hledá na svém životním výletu po USA ta nejlepší pekařství a cukrárny a ty nejlepší sladkosti.