• Food Network

    • Food Network od do

      • Elitní sousta (4)

        Japonský hibachi gril. Tyler Florence přivede pět nejlepších šéfkuchařů z Indianapolis soutěžit mimo jejich pohodlné kuchyně do restaurace s japonským hibachi grilem.

      • Profesionálové versus amatéři II (11)

        Bouře tropického ovoce. Buddy Valastro dohlíží na kulinářský souboj mezi nadanými amatérskými pekaři a těmi profesionálními. Ti měří síly, kdo připraví lepší pokrm a vyhraje velkou cenu v hotovosti.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (5)

        Směs mas. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (6)

        Burgery, slanina a BBQ. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací IX (2)

        Krevety a pozlátko. Pojízdná bistra se zúčastní epické kulinářské cesty po Divokém západě, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Kuchyně VII (8)

        Žít pro podzim. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XV (2)

        Trochu jiné Vánoce. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XV (3)

        Z listového těsta. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XXVIII (11)

        Blues o řeznických špalcích. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVIII (13)

        Polévka, salát a mořské plody. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVII (1)

        Jižanské taco. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (4)

        Svačina s čajem u Susan. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (5)

        Večeře před divadlem. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Strávníci v utajení V (7)

        Řecká tragédie. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Strávníci v utajení V (8)

        Velké rozdělení. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Plážové lahůdky s Katie Leeovou III (3)

        Tybee Island. Katie Leeová vyráží na různé pláže světa, aby zde nalezla nejlepší pokrmy. Dá si nejchutnější čerstvé plody moře a místní pochoutky z grilu.

      • Plážové lahůdky s Katie Leeovou III (4)

        Bahamy. Katie Leeová vyráží na různé pláže světa, aby zde nalezla nejlepší pokrmy. Dá si nejchutnější čerstvé plody moře a místní pochoutky z grilu.

      • Jedinečné restaurace II (6)

        Podzemní grilování. Adam Richman vyráží na jedinečnou výpravu, aby odhalil ty nejunikátnější a neskrytější kulinářské poklady světa.

      • Jedinečné restaurace II (7)

        Vzhůru za steaky. Adam Richman vyráží na jedinečnou výpravu, aby odhalil ty nejunikátnější a neskrytější kulinářské poklady světa.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXV (5)

        Mezinárodní kuchyně. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXV (6)

        Párky, plody moře a šavarma. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Kuchyně VII (8)

        Žít pro podzim. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XV (2)

        Trochu jiné Vánoce. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XV (3)

        Z listového těsta. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XXVIII (11)

        Blues o řeznických špalcích. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVIII (13)

        Polévka, salát a mořské plody. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVII (1)

        Jižanské taco. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (6)

        Charitativní oběd. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (7)

        Kousky dětské velikosti. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Strávníci v utajení V (9)

        Zmrzačený maskot. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Strávníci v utajení V (10)

        Paranormální aktivity. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Kuchyně VII (8)

        Žít pro podzim. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XV (2)

        Trochu jiné Vánoce. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XV (3)

        Z listového těsta. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XXVIII (11)

        Blues o řeznických špalcích. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVIII (13)

        Polévka, salát a mořské plody. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVII (1)

        Jižanské taco. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Plážové lahůdky s Katie Leeovou III (5)

        Pobřeží Jižní Karolíny. Katie Leeová vyráží na různé pláže světa, aby zde nalezla nejlepší pokrmy. Dá si nejchutnější čerstvé plody moře a místní pochoutky z grilu.

      • Plážové lahůdky s Katie Leeovou III (6)

        Ostrov Catalina. Katie Leeová vyráží na různé pláže světa, aby zde nalezla nejlepší pokrmy. Dá si nejchutnější čerstvé plody moře a místní pochoutky z grilu.

      • Jedinečné restaurace II (8)

        Přísně tajná tacos. Adam Richman vyráží na jedinečnou výpravu, aby odhalil ty nejunikátnější a neskrytější kulinářské poklady světa.

      • Jedinečné restaurace II (9)

        Hledání saté. Adam Richman vyráží na jedinečnou výpravu, aby odhalil ty nejunikátnější a neskrytější kulinářské poklady světa.

      • Kuchyně VII (9)

        Strašidelně dobré recepty. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XV (4)

        Lehčí jídla za 16 minut. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XV (5)

        Já a můj syn. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XXVIII (12)

        Láska prochází žaludkem. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVII (2)

        Kuře, chilli a hustá polévka. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVII (3)

        Dynamické duo. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Vyřazeni XXXV (11)

        Jídla pro Mardi Gras. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Dětská soutěž v grilování (5)

        Kovbojský táborák. Skupinka talentovaných mladých kuchařů soupeří v přípravě perfektních grilovaných pokrmů. Kdo se stane vítězem a odnese si cenu ve výši 10 tisíc dolarů?

      • Profesionálové versus amatéři II (12)

        Blondýnky se baví více. Buddy Valastro dohlíží na kulinářský souboj mezi nadanými amatérskými pekaři a těmi profesionálními. Ti měří síly, kdo připraví lepší pokrm a vyhraje velkou cenu v hotovosti.

      • Porážka Bobbyho Flaye XIV (2)

        Dejte si bao. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Porážka Bobbyho Flaye XIV (3)

        Není to báječné? Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Elitní sousta (4)

        Japonský hibachi gril. Tyler Florence přivede pět nejlepších šéfkuchařů z Indianapolis soutěžit mimo jejich pohodlné kuchyně do restaurace s japonským hibachi grilem.

      • Kuchyně VII (9)

        Strašidelně dobré recepty. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XV (4)

        Lehčí jídla za 16 minut. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XV (5)

        Já a můj syn. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XXVIII (12)

        Láska prochází žaludkem. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVII (2)

        Kuře, chilli a hustá polévka. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVII (3)

        Dynamické duo. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (6)

        Charitativní oběd. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (7)

        Kousky dětské velikosti. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Strávníci v utajení V (9)

        Zmrzačený maskot. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Strávníci v utajení V (10)

        Paranormální aktivity. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Plážové lahůdky s Katie Leeovou III (5)

        Pobřeží Jižní Karolíny. Katie Leeová vyráží na různé pláže světa, aby zde nalezla nejlepší pokrmy. Dá si nejchutnější čerstvé plody moře a místní pochoutky z grilu.