• Food Network

    • Food Network od do

      • Velká soutěž pojízdných restaurací IX (3)

        Oáza v poušti. Pojízdná bistra se zúčastní epické kulinářské cesty po Divokém západě, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VII (2)

        Jahodové pokrmy. Pět zbývajících týmů vyrazí na jahodový festival. Mají za úkol připravit pokrmy z místních jahod.

      • Vítězný dort (7)

        Apolo Oho říká ano dortům! Čtyři nejlepší cukrářské týmy z USA soutěží v různých kreativních úkolech. Vítězný tým si odnese cenu ve výši 10 tisíc dolarů.

      • Dortové eso VIII (1)

        Pánská komůrka. Duff, Elena a Geof vyjíždějí do Chicaga dodat jeden z jejich úžasných dortů, který dozajista vyrazí dech milovníkům nezávislé hudební scény a baltimorské rockové hudby.

      • Dortové eso VIII (2)

        Fondán a finance. Duff má vyrobit dort inspirovaný budovou newyorské burzy a dostane se mu výsady zazvonit na zvon pro zahájení obchodování! Potom doručí dort legendárnímu kuchaři Jamesi Beardovi.

      • Kuchyně VII (13)

        Pocta krocanovi. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XV (10)

        Polotovar pro kovboje Camerona. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XV (11)

        Stará dobrá pohoda. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XVII (2)

        Kuchaři z pojízdných bister. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVII (8)

        Zaběhlé tradice. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVII (9)

        Od bábovky po pečivo plněné masem. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (12)

        Večeře na uvítanou. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (13)

        Chutné pečení. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Strávníci v utajení (2)

        Problémy se zásobováním. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Strávníci v utajení (3)

        Pád Hausu. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Giada na pláži (5)

        Letní nedělní oběd. Giada De Laurentiis a její dcera tráví léto na kalifornském pobřeží. Děvčata uvaří pár delikátních jídel jak v kuchyni, tak na grilu.

      • Giada na pláži (6)

        Oběd z farmářského trhu. Giada De Laurentiis a její dcera tráví léto na kalifornském pobřeží. Děvčata uvaří pár delikátních jídel jak v kuchyni, tak na grilu.

      • Jedinečné restaurace II (14)

        Pod radarem Říma. Adam Richman vyráží na jedinečnou výpravu, aby odhalil ty nejunikátnější a neskrytější kulinářské poklady světa.

      • Jedinečné restaurace II (15)

        Island. Adam Richman vyráží na jedinečnou výpravu, aby odhalil ty nejunikátnější a neskrytější kulinářské poklady světa.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXV (13)

        Masová jídla. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXV (9)

        Chutné jídlo, malá města. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Kuchyně VII (13)

        Pocta krocanovi. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XV (10)

        Polotovar pro kovboje Camerona. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XV (11)

        Stará dobrá pohoda. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XVII (2)

        Kuchaři z pojízdných bister. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVII (8)

        Zaběhlé tradice. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVII (9)

        Od bábovky po pečivo plněné masem. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (14)

        Hostina při západu slunce. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (15)

        Farma na talíři. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Strávníci v utajení (4)

        Divokost v Big Earl’s. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Strávníci v utajení (5)

        F ve slově Effort. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Kuchyně VII (13)

        Pocta krocanovi. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XV (10)

        Polotovar pro kovboje Camerona. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XV (11)

        Stará dobrá pohoda. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XVII (2)

        Kuchaři z pojízdných bister. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVII (8)

        Zaběhlé tradice. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVII (9)

        Od bábovky po pečivo plněné masem. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Giada na pláži (7)

        Letní pozdní snídaně. Giada De Laurentiis a její dcera tráví léto na kalifornském pobřeží. Děvčata uvaří pár delikátních jídel jak v kuchyni, tak na grilu.

      • Marocká kuchyně s Jenny Morrisovou (1)

        Marrákeš. Kulinářské dobrodružství po Maroku zavede Jenny do Marrákeše, v němž se mísí zdejší kultura s rozmanitými kuchyněmi.

      • Jedinečné restaurace II (16)

        Grónsko. Adam Richman vyráží na jedinečnou výpravu, aby odhalil ty nejunikátnější a neskrytější kulinářské poklady světa.

      • Jedinečné restaurace II (17)

        Překvapení ve Sturgis. Adam Richman vyráží na jedinečnou výpravu, aby odhalil ty nejunikátnější a neskrytější kulinářské poklady světa.

      • Kuchyně XII (1)

        Oblíbená jídla ještě lépe. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XV (12)

        Obědy s sebou. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XV (13)

        Už je uvařeno. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XVII (3)

        Zbytky! Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVII (11)

        Staré dobré San Diego. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVII (12)

        Ze srdce. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Porážka Bobbyho Flaye XIV (4)

        Krocan je připraven. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Porážka Bobbyho Flaye XIV (5)

        Doba železná. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Elitní sousta (5)

        Zkrocení a opékání divočáka. Tyler Florence přivede pět nejlepších šéfkuchařů z Milwaukee, aby se utkali v klasické francouzské restauraci.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VII (3)

        Skvělé dobrodružství. Zbývající týmy mají za úkol zpracovat pštrosí vejce. Pak své výtvory prodávají ve městě Solvang, kde jim místní kultura připraví jisté překážky.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (7)

        Od sendvičů k stroganovu. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (8)

        Regionální recepty. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací IX (3)

        Oáza v poušti. Pojízdná bistra se zúčastní epické kulinářské cesty po Divokém západě, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Kuchyně XII (1)

        Oblíbená jídla ještě lépe. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XV (12)

        Obědy s sebou. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XV (13)

        Už je uvařeno. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni XVII (3)

        Zbytky! Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVII (11)

        Staré dobré San Diego. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVII (12)

        Ze srdce. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (14)

        Hostina při západu slunce. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (15)

        Farma na talíři. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Strávníci v utajení (4)

        Divokost v Big Earl’s. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Strávníci v utajení (5)

        F ve slově Effort. Když majitelé restaurací podezírají své zaměstnance, že nedělají svou práci nebo pracují hrozně, pak si pozvou tajné strávníky. Co se od nich dozví?

      • Giada na pláži (7)

        Letní pozdní snídaně. Giada De Laurentiis a její dcera tráví léto na kalifornském pobřeží. Děvčata uvaří pár delikátních jídel jak v kuchyni, tak na grilu.