
Food Network
Food Network od do
Dětská cukrářská soutěž III (1)
Život je lunapark. Ve městě je lunapark a Dětská cukrářská soutěž jej zahajuje. Valerie Bertinelli a Duff Goldman požádají 12 dětských pekařů o košíčky s karnevalovou tematikou.
Šampionát ve svátečním pečení IV (5)
Pohoda a radost. Pět zbývajících pekařů rozpálí ducha svátků ohnivými dezerty. Pak vezmou prkýnko s tradičním vánočním sýrem a vytvoří neobvyklé cheesecaky.
Vyřazeni XIX (13)
Hvězdné měření sil: Finále. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Valeriino domácí vaření VIII (13)
Večírek na vnitřním dvorku: Dip pro každého. Valerie pořádá večírek na vnitřním dvorku na začátek léta. Menu nabízí řadu dipů, steak z hovězího pupku a delikátní punč na přípitek na novou sezónu.
Dívka na farmě V (11)
Havajská farma. Molly Yeh pořádá večírek ve stylu tiki s jídly inspirovanými Havají. Podává chutný makarónový salát a jako dezert krémovou praženou kukuřici s makadamiovými ořechy.
Kuchyně XIII (2)
Jarní kuře. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XV (6)
Triky na Díkůvzdání. Naše parta se podělí o své nejlepší recepty na Díkůvzdání, včetně krůtích prsou od Geoffreyho s citrónovou a kaparovou omáčkou, sladkých brambor od Katie nebo brusinkové omáčky od Jeffa.
Motoresty, drive-iny a bufety XXVIII (5)
Těsto stokrát jinak. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXVIII (6)
Mezinárodní kuchyně. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Guyova soutěž v samoobsluze XII (15)
Turnaj mistrů supermarketů: finále. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.
Šampionát ve svátečním pečení IV (5)
Pohoda a radost. Pět zbývajících pekařů rozpálí ducha svátků ohnivými dezerty. Pak vezmou prkýnko s tradičním vánočním sýrem a vytvoří neobvyklé cheesecaky.
Průkopnice VII (1)
My a oni. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.
Další skvělý cukrář II (4)
Cukráři na ledě. Soutěž se přiostřuje v době svátků, kdy se cukráři rozdělí na týmy. Každý z nich se pokusí zhotovit nejlepší dort s vánoční tematikou na oslavu Vánoc v rodině Valastrových.
Trisha a jižanská kuchyně XI (10)
Naostřit! Trisha a její sestra si vylepšují své dovednosti s nožem za asistence místního šéfkuchaře. Poté připraví lososa s křupavou kůrčičkou a dort Pavlova s medem a podmáslím.
Vyřazeni XXXVI (10)
Hry o zlatou medaili: Pečení. Soutěží čtyři kuchaři známí svými pekařskými dovednostmi. Při využití těsta ze samoobsluhy ke snídani a krásného kousku jehněčího se musejí soustředit na kreativitu.
Vyřazeni XXXVI (11)
Hry o zlatou medaili: Velké finále. Šampioni se vracejí bojovat o šanci vyhrát 50 000 dolarů. Jejich kulinářské dovednosti budou prověřeny na maximum řadou obtížných úkolů.
Vyřazeni XXXVI (12)
Vepřové na mozečku. V prvním kole dostanou kuchaři plátky vepřového s rodokmenem a konzervované maso z plechovky. A ve třetím kole dostanou kuchaři další neobvyklou položku.
Marocká kuchyně s Jenny Morrisovou (9)
Azrou. Kulinářské dobrodružství po Maroku zavede Jenny do městečka Azrou v samém středu pohoří Střední Atlas.
Marocká kuchyně s Jenny Morrisovou (10)
Muláj Idrís. Jenny dorazila do Muláj Idrís. Jeden klíčový pracovník zde pomáhá místní komunitě produkovat jedinečný olivový olej a ukáže Jenny, jak ho vyrábějí.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (7)
Tchaj-pej. Andrew zkoumá kulinářské klasiky Tchaj-peje v Tchajwanu, kde jsou knedlíčky velmi nebezpečné a kde je stejně důležité, kdo se s vámi o jídlo podělí, jako jídlo samotné.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (8)
Ho Či Minovo Město. Andrew odhalí kuchyni Ho Či Minova Města, ekonomického a kulturního centra Vietnamu. Město má bohatou historii a jeho jídlo je odkazem historie.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (9)
Pittsburgh. Andrew prozkoumá oblíbená jídla Pittsburghu, domovského místa půllibrového rybího sendviče, ale také klobásy, plněného zelí a pirohů.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (10)
Vera Cruz. Andrew prozkoumá jídla mexického Vera Cruzu ochutnávkou Arroz a La Tumbada, v níž najdeme celé vařené chobotnice, a také tradičních oblíbených jídla jako chile relleno nebo picaditas.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (11)
Managua. Andrew představí jídla Managuy, hlavního města Nikaraguy, která musíte mít. Od uzeného hovězího jídla zvaného baho po vepřové s křupavou kůrčičkou se salátem zvaným vigaron.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (12)
Santiago. Andrew představí chutě kulinářského ráje chilského Santiaga. Vyzkouší pár legendárních místních jídel jako asado a la parrilla nebo pastel de jaiba.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (13)
Vídeň. Andrew ochutná kuchyni Vídně a užije si sachertorte, rakouský dezert ze začátku 19. století, a také další klasiky jako schnitzel nebo frankfurtské klobásky.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (14)
Budapešť. Andrew jede do Budapešti představit nejoblíbenější jídla tohoto starobylého města. Od klasických plněných zelných závitků a hustého guláše po chutný transylvánský trdelník.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (15)
Řím. Andrew zkoumá legendární jídla Říma, včetně fritovaných artyčoků, spaghett alla carbonara a pizzy tonda. Každé jídlo má svou historii, která se počítá na stovky let.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (16)
Dubaj. Andrew odhalí rozdílnost chutí v moderní Dubaji, například marinované kebaby nebo chalvu, cukrovinku ochucenou růžovou vodou, jež je známa jako symbol tohoto regionu.
Další skvělý cukrář (5)
3-2-1 start! Napětí roste, když mají soutěžící zhotovit dort s vesmírnou tematikou k 6. narozeninám Buddyho syna. Mezi přizvanými porotci je tentokrát Buddyho sestra Grace a manželka Lisa.
Další skvělý cukrář (6)
Přichází nevěsta. Soutěžící vyrábí ideální svatební dort pro budoucí manžele. Buddy přivede zpět do soutěže nečekaného soutěžícího, a tak musí týmy odložit vzájemnou nevraživost.
Další skvělý cukrář (7)
Na plný plyn. Buddy podrobí zbývající soutěžící nejtěžší zkoušce. Každý cukrář musí navrhnout dort inspirovaný nejnovějším autem, které si vyzkouší řídit.
Další skvělý cukrář II (2)
Dorty v životní velikosti. Vytvarované dorty patří k nejoblíbenějším požadavkům současných zákazníků. Soutěžící mají za úkol vytvořit dorty v životní velikosti a za modely mají záhadné klienty.
Další skvělý cukrář II (3)
Svatební říše divů. Být dalším nejlepším cukrářem znamená připravit dorty hodné stránek časopisů. Soutěžící mají pro časopis Brides Magazine vytvořit svatební dorty dle nejnovějších svatebních trendů.
Velká soutěž pojízdných restaurací X (5)
Burgerový souboj. Tyler Florence dává ve Fort Myers na Floridě pěti zbývajícím týmům pojízdných bister děsivý aligátoří úkol. Musejí připravit burger, který vyžaduje kreativní risk.
Vaříme na ohni V (9)
Sůl a moře. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni V (10)
Na maso do Texasu. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Porážka Bobbyho Flaye XVII (12)
Porotkyně z Vyřazených. Amanda Freitag a Laura Vitale přijíždějí dát Bobbymu lekci! Vyberou si šéfkuchaře Asifa Syeda a Jordana Frosoloneho.
Porážka Bobbyho Flaye XVII (13)
Klub vystrašených. Eddie Jackson a Jesse Palmer spojí síly, aby připravili Bobbymu nejhorší noční můru. Frank „The Bull Terzoli a John Patterson soutěží o to, kdo Bobbyho vyzve. AL
Národ bister u silnic: Pobřežní kuchyně
Guy Fieri navštíví skvělá bistra podél pobřeží. Nejprve se v Honolulu setká se starým kamarádem, který nabízí havajský rybí salát. A v San Diegu navštíví trh s čerstvými rybami.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (3)
San Diego. Andrew představí sluncem nasáklá jídla San Diega. Bezstarostné městské pláže jsou známé svými rybími tacos inspirovanými Mexikem, chobotnicovými tostadas nebo filipínským kuřecím adobo.
Přepadení v supermarketu (1)
Noční rande, denní smažení. Čtyři kuchaři sledují nakupující na Gelsonově trhu v kalifornském Thousand Oaks. Dva finalisté se musí předvést s dokonalým jídlem na noční rande.
Velká soutěž pojízdných restaurací IX (1)
Divoký západ. Gurmánské pojízdné restaurace vyrazí na impozantní kulinářskou výpravu po divokém západě s cílem přimět Američany odchýlit se od svých zvyků a vyzkoušet něco nového.
Dorty z Dallasu (10)
Dort krát tři. Ve městě, kde je všechno lepší než prvotřídní, předvedou tři talentovaní pekaři dovednou proměnu své imaginace v jedlé umění, které uspokojí nejdivočejší představy jejich zákazníků.
Velká soutěž pojízdných restaurací X (5)
Burgerový souboj. Tyler Florence dává ve Fort Myers na Floridě pěti zbývajícím týmům pojízdných bister děsivý aligátoří úkol. Musejí připravit burger, který vyžaduje kreativní risk.
Restaurant: Impossible XV (8)
Dcera najde svou cestu. Robert Irvine jede do Indiany, aby pomohl upadajícímu retro bistru, které brzy zdědí nedostatečně připravená dcera nemocného majitele.
Souboj perníků na svátky II (1)
Nejhorší Vánoce. Paige Davis vyzve tři pekaře, aby použili svůj smysl pro humor a připravili své nejlepší perníkové výtvory. Mezitím zavzpomínají na své nejhorší Vánoce.
Přepadení v supermarketu II (10)
Přípitek soutěže. Čtyři kuchaři se zaměří na nákupní tašky nakupujících v Ralphs v kalifornském Glendale. Také dojde na parkovišti k burrito bitvě a ke sledovačce, na kterou bude babička pyšná.
Šampionát ve svátečním pečení IV (1)
Pochoutky na sváteční večírek. Devět pekařů musí vytvořit poutavé a velmi chutné sváteční dobroty na sezónní večírky. Pak využijí sváteční koktejl jako sladkou inspiraci.
Šampionát ve svátečním pečení IV (2)
Sezóna sdílení. Osm pekařů se spojí, aby připravili řadu koláčků do ruky na oslavu svátků. Pak nachystají dva dezerty inspirované klasickými svátečními kombinacemi.
Šampionát ve svátečním pečení IV (3)
Duch Díkůvzdání. Sedm zbývajících pekařů musí připravit dezert na Díkůvzdání s využitím záhadného ovoce v konzervě. Pak mají za úkol nachystat nové jídlo kombinací dvou tradičních dezertů.
Šampionát ve svátečním pečení IV (4)
Nové varianty svátečních dobrot. Šest zbývajících pekařů vytváří varianty tradičních svátečních výrobků. Inspirováni internetovým pekařským memem využijí směs žlutých dortů pro cokoliv jiného než dort.
Šampionát ve svátečním pečení IV (5)
Pohoda a radost. Pět zbývajících pekařů rozpálí ducha svátků ohnivými dezerty. Pak vezmou prkýnko s tradičním vánočním sýrem a vytvoří neobvyklé cheesecaky.
Dorty z Dallasu (10)
Dort krát tři. Ve městě, kde je všechno lepší než prvotřídní, předvedou tři talentovaní pekaři dovednou proměnu své imaginace v jedlé umění, které uspokojí nejdivočejší představy jejich zákazníků.
Dívka na farmě II (9)
Páteční pizza. Na ranči je pátek věnovaný pizze! Molly připraví z jednoho těsta pizzu s klobáskou a kapustou a pizzu s tykví a ricottou. A jako dezert je tu čokoládový dort s kousky sušenek.
Dívka na farmě II (10)
Oblíbená jídla ze spíže. Molly Yeh využije ingredience ze spíže na levný oběd. Připraví na haríse dušenou cizrnu se sýrem feta, v jogurtu marinovaný kuřecí špíz a rýžové kostky s arašidovým máslem.
Dívka na farmě II (11)
Čínský nový rok. Molly Yeh na oslavu čínského nového roku připraví speciální menu. Najdeme v něm zázvorem glazovaného lososa, mrkví plněné knedlíky, brokolici s arašidovým máslem a koláčky štěstí.
Dívka na farmě II (13)
Narozeniny pro pány. Molly Yeh chystá pro manžela a tchána narozeninový oběd. V menu najdeme tacos s kuřecí šavarmou, marocký mrkvový salát a čokoládový tahini dort.
Dívka na farmě III (1)
Nové klasiky. Molly přidá vlastní variace klasickým jídlům. V menu najdeme sekanou s hořčičným glazováním, slanou palačinku s bramborami se solí a octovou zálivkou, a salát se slaninou a krémem ze sýru feta.
Dívka na farmě III (2)
Jídla připravená dopředu. Molly se chystá na narození svého prvního dítěte a připraví různá jídla, která se dají dát do mrazáku. V menu najdeme sladké brambory a burritos s černými fazolemi.
Dívka na farmě III (3)
Jarní hostina. Molly připravuje delikátní a sezónní jídla pro svou rodinu. Jarní menu zahrnuje domácí bylinkové těstoviny se sýrem feta, piniovými ořechy a citronem a masové koule.
