• Food Network

    • Food Network od do

      • Souboj perníků na svátky II (1)

        Nejhorší Vánoce. Paige Davis vyzve tři pekaře, aby použili svůj smysl pro humor a připravili své nejlepší perníkové výtvory. Mezitím zavzpomínají na své nejhorší Vánoce.

      • Přepadení v supermarketu II (10)

        Přípitek soutěže. Čtyři kuchaři se zaměří na nákupní tašky nakupujících v Ralphs v kalifornském Glendale. Také dojde na parkovišti k burrito bitvě a ke sledovačce, na kterou bude babička pyšná.

      • Šampionát ve svátečním pečení IV (1)

        Pochoutky na sváteční večírek. Devět pekařů musí vytvořit poutavé a velmi chutné sváteční dobroty na sezónní večírky. Pak využijí sváteční koktejl jako sladkou inspiraci.

      • Šampionát ve svátečním pečení IV (2)

        Sezóna sdílení. Osm pekařů se spojí, aby připravili řadu koláčků do ruky na oslavu svátků. Pak nachystají dva dezerty inspirované klasickými svátečními kombinacemi.

      • Šampionát ve svátečním pečení IV (3)

        Duch Díkůvzdání. Sedm zbývajících pekařů musí připravit dezert na Díkůvzdání s využitím záhadného ovoce v konzervě. Pak mají za úkol nachystat nové jídlo kombinací dvou tradičních dezertů.

      • Šampionát ve svátečním pečení IV (4)

        Nové varianty svátečních dobrot. Šest zbývajících pekařů vytváří varianty tradičních svátečních výrobků. Inspirováni internetovým pekařským memem využijí směs žlutých dortů pro cokoliv jiného než dort.

      • Šampionát ve svátečním pečení IV (5)

        Pohoda a radost. Pět zbývajících pekařů rozpálí ducha svátků ohnivými dezerty. Pak vezmou prkýnko s tradičním vánočním sýrem a vytvoří neobvyklé cheesecaky.

      • Dorty z Dallasu (10)

        Dort krát tři. Ve městě, kde je všechno lepší než prvotřídní, předvedou tři talentovaní pekaři dovednou proměnu své imaginace v jedlé umění, které uspokojí nejdivočejší představy jejich zákazníků.

      • Dívka na farmě II (9)

        Páteční pizza. Na ranči je pátek věnovaný pizze! Molly připraví z jednoho těsta pizzu s klobáskou a kapustou a pizzu s tykví a ricottou. A jako dezert je tu čokoládový dort s kousky sušenek.

      • Dívka na farmě II (10)

        Oblíbená jídla ze spíže. Molly Yeh využije ingredience ze spíže na levný oběd. Připraví na haríse dušenou cizrnu se sýrem feta, v jogurtu marinovaný kuřecí špíz a rýžové kostky s arašidovým máslem.

      • Dívka na farmě II (11)

        Čínský nový rok. Molly Yeh na oslavu čínského nového roku připraví speciální menu. Najdeme v něm zázvorem glazovaného lososa, mrkví plněné knedlíky, brokolici s arašidovým máslem a koláčky štěstí.

      • Dívka na farmě II (13)

        Narozeniny pro pány. Molly Yeh chystá pro manžela a tchána narozeninový oběd. V menu najdeme tacos s kuřecí šavarmou, marocký mrkvový salát a čokoládový tahini dort.

      • Dívka na farmě III (1)

        Nové klasiky. Molly přidá vlastní variace klasickým jídlům. V menu najdeme sekanou s hořčičným glazováním, slanou palačinku s bramborami se solí a octovou zálivkou, a salát se slaninou a krémem ze sýru feta.

      • Dívka na farmě III (2)

        Jídla připravená dopředu. Molly se chystá na narození svého prvního dítěte a připraví různá jídla, která se dají dát do mrazáku. V menu najdeme sladké brambory a burritos s černými fazolemi.

      • Dívka na farmě III (3)

        Jarní hostina. Molly připravuje delikátní a sezónní jídla pro svou rodinu. Jarní menu zahrnuje domácí bylinkové těstoviny se sýrem feta, piniovými ořechy a citronem a masové koule.

      • Vyřazeni XXXVI (13)

        V konzervě. Konzervovaný produkt přivede jednoho kuchaře do neobvyklé situace. Soutěžící také musejí vytvořit jídla s chobotnicí a měkkýši.

      • Vyřazeni XXXV (1)

        Nejlepší pojízdná restaurace. Kuchaři z pojízdných restaurací se u fritovacího hrnce předhánějí, kdo s využitím dvou bílkovin připraví lepší předkrm. Zbývající dva změří síly, kdo lépe připraví dezert s nachos.

      • Vyřazeni XXXV (2)

        Hrozivé přísady. Šéfkuchaři mají mezi halloweenskými přísadami ošklivé překvapení. Hlavní chod musí obsahovat zvláštní druh masa a k tomu ještě hrozivější přísadu.

      • Delikatesy slečny Brownové (1)

        Nedělní oběd. Kardea pozve svou rodinu na nedělní jižanský oběd. V menu jsou smažená kuřata, krabí makaróny se sýrem a slavný kynutý citronový a limetkový dort tety TC.

      • Delikatesy slečny Brownové (2)

        Piknik na pláži. Kardea a přátelé mají piknik na pláži s čerstvými broskvemi a roketovým salátem a jiskřivou letní limonádou. Jako dezert vanilkové koláčky whoopie.

      • Na ostří nože VIII (8)

        U grilu či na grilu. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.

      • Na ostří nože VIII (9)

        Naprostý cirkus. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.

      • Na ostří nože VIII (10)

        Má kuchyně pro koně. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.

      • Na ostří nože VIII (11)

        Vím, kdo mi dal kilt. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.

      • Vyřazeni XXIX (13)

        Chleba naan. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Šampionát ve svátečním pečení IV (1)

        Pochoutky na sváteční večírek. Devět pekařů musí vytvořit poutavé a velmi chutné sváteční dobroty na sezónní večírky. Pak využijí sváteční koktejl jako sladkou inspiraci.

      • Šampionát ve svátečním pečení IV (2)

        Sezóna sdílení. Osm pekařů se spojí, aby připravili řadu koláčků do ruky na oslavu svátků. Pak nachystají dva dezerty inspirované klasickými svátečními kombinacemi.

      • Šampionát ve svátečním pečení IV (3)

        Duch Díkůvzdání. Sedm zbývajících pekařů musí připravit dezert na Díkůvzdání s využitím záhadného ovoce v konzervě. Pak mají za úkol nachystat nové jídlo kombinací dvou tradičních dezertů.

      • Šampionát ve svátečním pečení IV (4)

        Nové varianty svátečních dobrot. Šest zbývajících pekařů vytváří varianty tradičních svátečních výrobků. Inspirováni internetovým pekařským memem využijí směs žlutých dortů pro cokoliv jiného než dort.

      • Šampionát ve svátečním pečení IV (5)

        Pohoda a radost. Pět zbývajících pekařů rozpálí ducha svátků ohnivými dezerty. Pak vezmou prkýnko s tradičním vánočním sýrem a vytvoří neobvyklé cheesecaky.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací X (6)

        Mléčné koktejly. Tyler přiměje čtyři zbývající týmy pojízdných bister házet kopím, aby určily bílkoviny při přípravě špízů. Později dojde na mléčné koktejly, jež otestují jejich sladké dovednosti.

      • Vyřazeni XXXI (1)

        Smörgastarta své motory. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Valeriino domácí vaření VIII (13)

        Večírek na vnitřním dvorku: Dip pro každého. Valerie pořádá večírek na vnitřním dvorku na začátek léta. Menu nabízí řadu dipů, steak z hovězího pupku a delikátní punč na přípitek na novou sezónu.

      • Dívka na farmě V (11)

        Havajská farma. Molly Yeh pořádá večírek ve stylu tiki s jídly inspirovanými Havají. Podává chutný makarónový salát a jako dezert krémovou praženou kukuřici s makadamiovými ořechy.

      • Kuchyně XIII (2)

        Jarní kuře. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Vyřazeni: Sladkosti (9)

        Dezert za korunu. Čtyři kuchaři se snaží z odpadu udělat luxusní jídla. První koš nabídne obyčejné sušenky a plechovku něčeho podivně sladkého.

      • Dětská cukrářská soutěž III (1)

        Život je lunapark. Ve městě je lunapark a Dětská cukrářská soutěž jej zahajuje. Valerie Bertinelli a Duff Goldman požádají 12 dětských pekařů o košíčky s karnevalovou tematikou.

      • Dorty z Dallasu (11)

        Jurský park a mariachi. Ve městě, kde je všechno lepší než prvotřídní, předvedou tři talentovaní pekaři dovednou proměnu své imaginace v jedlé umění, které uspokojí nejdivočejší představy jejich zákazníků.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací X (6)

        Mléčné koktejly. Tyler přiměje čtyři zbývající týmy pojízdných bister házet kopím, aby určily bílkoviny při přípravě špízů. Později dojde na mléčné koktejly, jež otestují jejich sladké dovednosti.

      • Dívka na farmě II (6)

        Máma na farmě. Molly Yeh chystá k večeři oblíbená jídla své matky. V menu je kuřecí paprikáš a jako přílohy špecle a cukety s ořechovým pestem.

      • Dívka na farmě II (7)

        Pozdní snídaně pro dámy. Molly Yeh připraví delikátní pozdní snídani pro své kamarádky. Mezi jídly najdeme šakšúku z malých kapust, hašé ze sladkých brambor a slaniny a pečený francouzský toast chala.

      • Ayeshina domácí kuchyně II (5)

        Oblíbená rodinná jídla. Ayesha Curryová je zaneprázdněná spisovatelka a matka, která ráda hostí svou rodinu a přátele. Připravuje jednoduchá, ale výtečná jídla vhodná pro každou příležitost.

      • Ayeshina domácí kuchyně II (6)

        Jižanské barbecue. Ayesha Curryová je zaneprázdněná spisovatelka a matka, která ráda hostí svou rodinu a přátele. Připravuje jednoduchá, ale výtečná jídla vhodná pro každou příležitost.

      • Nejlepší americký pekař (3)

        Sladké pečivo. Osm zkušených pekařů přetvoří obyčejné nápady v úchvatné a chutné dobroty. Ten nejlepší pekař vyhraje 25 000 dolarů a titul Nejlepší americký pekař.

      • Guyova soutěž v samoobsluze IX (1)

        Extrémně nízký rozpočet. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze IX (2)

        Velká slaninová soutěž. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze IX (4)

        Snaha o vykoupení: 1. část. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze IX (3)

        Snaha o vykoupení: 2. část. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze IX (5)

        Snaha o vykoupení: 3. část. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Dorty z Dallasu (11)

        Jurský park a mariachi. Ve městě, kde je všechno lepší než prvotřídní, předvedou tři talentovaní pekaři dovednou proměnu své imaginace v jedlé umění, které uspokojí nejdivočejší představy jejich zákazníků.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (1)

        Horní poloostrov, Michigan. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (2)

        Buffalo. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (3)

        Stockholm. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (5)

        Oslo. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (6)

        Helsinky. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (7)

        Portland, Maine. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (8)

        Manhattan. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.