
Food Network
Food Network od do
Dětská cukrářská soutěž II (2)
Nevšední plněné zákusky. Tentokrát změří síly 12 mladých cukrářů. Moderátoři pořadu a porotci Valerie Bertinelliová a Duff Goldman jim přidělí řadu chutných úkolů.
Porážka Bobbyho Flaye XVII (8)
Pocity porotce. Do kuchyně se vracejí bývalí porotci Christian Petroni a Leah Cohen, které nyní budou soudit Laura Vitale a Jet Tila, aby vybrali, kdo se postaví Bobbymu.
Porážka Bobbyho Flaye XVII (10)
Flayovi na míru. Scott Conant a herečka Jane Seymour se spojí, aby donutili Bobbyho Flaye se zapotit. Najmou pár velkých jmen: Nate Appleman z New York City a Silvií Barban z Itálie.
Vyřazeni XXXII (9)
Naložení kuchaři. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Průkopnice XX (5)
Na vysokou. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.
Dívka na farmě (2)
Slavnostní večeře na farmě. Molly oslavuje své začátky na farmě svou nejpamátnější slavnostní večeří. V menu pomalu vařené kuřecí maso v hrnci, sladký cookie „salát a pizza kapsy s klobáskami a brokolicí. AL
Marocká kuchyně s Jenny Morrisovou (3)
Šafšawán. Kulinářské dobrodružství po Maroku zavede Jenny na severozápad, kde prozkoumá město Šafšawán v samém srdci pohoří Ríf.
Marocká kuchyně s Jenny Morrisovou (4)
Tamatert. Šéfkuchařka Jenny se zaměří na místní kuchyni v malé vesnici ve Vysokém Atlasu, nejvyšším pohoří severní Afriky.
Motoresty, drive-iny a bufety XXV (13)
Masová jídla. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (1)
Jede se do Barcelony. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Guyova soutěž v samoobsluze IX (8)
U grilu či na grilu. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Mistři dortů (6)
Dort ohnivé fiesty. Pro Duffa a jeho tým dojde na žhavé výstřely, které mají vycházet z dortu pro mexickou fiestu velkovýrobce pikantních omáček Tapatío. Duff se pokusí oheň umístit dovnitř dortu!
Porážka Bobbyho Flaye XVII (8)
Pocity porotce. Do kuchyně se vracejí bývalí porotci Christian Petroni a Leah Cohen, které nyní budou soudit Laura Vitale a Jet Tila, aby vybrali, kdo se postaví Bobbymu.
Porážka Bobbyho Flaye XVII (10)
Flayovi na míru. Scott Conant a herečka Jane Seymour se spojí, aby donutili Bobbyho Flaye se zapotit. Najmou pár velkých jmen: Nate Appleman z New York City a Silvií Barban z Itálie.
Vyřazeni XXXII (9)
Naložení kuchaři. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Guyova soutěž v samoobsluze IX (8)
U grilu či na grilu. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Za Donalem... do Evropy II (2)
Ikaria, Řecko. Kulinářský bloger Donal Skehan navštíví kolegy z celé Evropy. Ti mají 48 hodin na to, aby ho provedli tím nejúžasnějším, co jejich okouzlující město nabízí.
Pravidla farmy VII (5)
Sváteční období začíná. Nancy pořádá na začátek svátečního období vánoční večírek. Připraví krabí koláčky s ostrou tatarskou omáčkou a marinované hovězí špízy s křenovým krémem.
Pravidla farmy VII (6)
Holka, venku je zima. Nancy a David si užívají klid a ticho před svátky a některá příjemná a oblíbená jídla. Dají si penne s masovým ragú, následují citronové koláčky se sýrem ricotta.
Jarní cukrářská soutěž (3)
Den matek. V této soutěži se skupinka cukrářů pouští do jarních sladkostí. Kdo se stane mistrem soutěže a vyhraje cenu ve výši 50 tisíc dolarů?
Trisha a jižanská kuchyně V (4)
Nakrmit hladové chlapce. Hvězda country hudby a nejprodávanější autorka kuchařek Trisha Yearwood otevírá dveře své kuchyně, aby se podělila o některé ze svých oblíbených rodinných receptů.
Trisha a jižanská kuchyně V (5)
Rodinné Díkůvzdání. Hvězda country hudby a nejprodávanější autorka kuchařek Trisha Yearwood otevírá dveře své kuchyně, aby se podělila o některé ze svých oblíbených rodinných receptů.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (1)
Brooklyn. Andrew hledá v Brooklynu místní legendární jídla. Multikulturní čtvrť nabízí dobroty staré školy jako šťavnatý steak, dokonalou newyorskou pizza nebo židovské těstoviny s kousky čokolády.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (2)
Birmingham. Andrew odhalí pár jídel Birminghmau v Alabamě, která si musíte dát. Toto jižanské město opatruje duši klasických jídel jako smažený sumec, kukuřičné koule nebo grilovaná kuřata.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (3)
San Diego. Andrew představí sluncem nasáklá jídla San Diega. Bezstarostné městské pláže jsou známé svými rybími tacos inspirovanými Mexikem, chobotnicovými tostadas nebo filipínským kuřecím adobo.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (4)
Tucson. Andrew odhalí pouštní slavná jídla Tucsonu. Kulinářská oáza nabízí skvělé pohraniční chutě, od legendárního na slunci sušeného hovězího po fritované chimichangas.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (5)
Cajunská oblast. Andrew Zimmern se vydává do cajunské oblasti, kde vyzkouší chutná jídla inspirovaná francouzsky mluvícími předky, třeba pepřovou klobásu boudin nebo raka s kajenským kořením.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (6)
Nashville. Andrew zkoumá místní klasiky Nashvillu, třeba pikantní kuřata nebo sýrový koláč. Je toho ale víc, třeba nebeské sušenky v grilovací omáčce či šťavnaté grilované maso.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (7)
Tchaj-pej. Andrew zkoumá kulinářské klasiky Tchaj-peje v Tchajwanu, kde jsou knedlíčky velmi nebezpečné a kde je stejně důležité, kdo se s vámi o jídlo podělí, jako jídlo samotné.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (8)
Ho Či Minovo Město. Andrew odhalí kuchyni Ho Či Minova Města, ekonomického a kulturního centra Vietnamu. Město má bohatou historii a jeho jídlo je odkazem historie.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (9)
Pittsburgh. Andrew prozkoumá oblíbená jídla Pittsburghu, domovského místa půllibrového rybího sendviče, ale také klobásy, plněného zelí a pirohů.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (10)
Vera Cruz. Andrew prozkoumá jídla mexického Vera Cruzu ochutnávkou Arroz a La Tumbada, v níž najdeme celé vařené chobotnice, a také tradičních oblíbených jídla jako chile relleno nebo picaditas.
Dětská cukrářská soutěž III (6)
Dezerty na snídani. Posledních sedm dětí musí vytvořit vrstvené dorty z vaflí nebo palačinek. A jde o hodně, protože vítězná strana bude mít imunitu před vyřazením.
Dětská cukrářská soutěž III (7)
Sušenková mobilní aplikace. Valerie Bertinelli a Duff Goldman posoudí sladké sušenky v podobě ikon mobilní aplikace, které vytvořili zbývající soutěžící. Kdo se však dostane do pětičlenného finále?
Dětská cukrářská soutěž III (8)
Obchod s mazlíčky. Posledních pět pekařů vytváří dezert inspirovaný zvířaty, se kterými tvoří pár, tedy morčetem, želvou, králíkem, prasátkem a hedvábničkou. Kdo bude poslán domů?
Dětská cukrářská soutěž III (9)
Molekulární dítěnomie. Poslední čtyři dětští pekaři se promění v šílené vědce. Využijí futuristické nástroje, aby vytvořili dezerty inspirované gastronomií. Kdo se však dostane do finále?
Dětská cukrářská soutěž II (2)
Nevšední plněné zákusky. Tentokrát změří síly 12 mladých cukrářů. Moderátoři pořadu a porotci Valerie Bertinelliová a Duff Goldman jim přidělí řadu chutných úkolů.
Velká soutěž pojízdných restaurací IV (5)
Dvojité problémy ve Dvouměstí. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.
Lehký oběd s Bobbym VI (7)
K obědu pečivo. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.
Lehký oběd s Bobbym VI (8)
Levné a působivé pokrmy. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.
Porážka Bobbyho Flaye XIV (1)
Nelehká bitva. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?
Porážka Bobbyho Flaye XIV (4)
Krocan je připraven. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?
Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (2)
Sendviče a jižanské pokrmy. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (3)
Preclíky, vepřové, paella. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Velká soutěž pojízdných restaurací V (4)
Vysoké steaky v Oklahomě. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.
Dětská kuchařská soutěž VI (2)
Tropické vlivy. Malí kuchaři s velkými ambicemi soutěží proti sobě o výhru 10 000 dolarů. Ale musejí překonat záhadné ingredience a nedostatek času.
Pečeme s Annou Olsonovou IV (3)
Čokoládové pralinky. Šéfkuchařka Anna Olsonová představuje pekařské techniky, tipy a recepty na svá oblíbená pečená jídla. V její nabídce sladkých i slaných delikates si určitě každý vybere.
Na ostří nože VIII (2)
To snad ne. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.
Extrémní války dortů (13)
Sezame, otevři se. Jonathan Bennett moderuje soutěž, v níž se utkají čtyři mistři cukráři o to, čí dort zazáří na důležité akci.
Velká soutěž pojízdných restaurací IV (5)
Dvojité problémy ve Dvouměstí. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.
Kuchyně XI (11)
Šťastné a veselé nápady. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XI (12)
Chata v zimě. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XI (13)
Pozdní snídaně se šampaňským. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XIII (1)
Jarní hostina. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XIII (2)
Jarní kuře. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Pečeme s Annou Olsonovou IV (3)
Čokoládové pralinky. Šéfkuchařka Anna Olsonová představuje pekařské techniky, tipy a recepty na svá oblíbená pečená jídla. V její nabídce sladkých i slaných delikates si určitě každý vybere.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (13)
Asijská inspirace: Vietnam. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (14)
Asijská inspirace: Japonsko. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (15)
Asijské inspirace: Malajsie. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (16)
Dobré a kořeněné: Indie. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (17)
Dobré a kořeněné: Kapští Malajci. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (18)
Chutné a pálivé: Indonésie. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (19)
Chutné a pálivé: Maroko. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
