• Food Network

    • Food Network od do

      • Dětská cukrářská soutěž II (2)

        Nevšední plněné zákusky. Tentokrát změří síly 12 mladých cukrářů. Moderátoři pořadu a porotci Valerie Bertinelliová a Duff Goldman jim přidělí řadu chutných úkolů.

      • Porážka Bobbyho Flaye XVII (8)

        Pocity porotce. Do kuchyně se vracejí bývalí porotci Christian Petroni a Leah Cohen, které nyní budou soudit Laura Vitale a Jet Tila, aby vybrali, kdo se postaví Bobbymu.

      • Porážka Bobbyho Flaye XVII (10)

        Flayovi na míru. Scott Conant a herečka Jane Seymour se spojí, aby donutili Bobbyho Flaye se zapotit. Najmou pár velkých jmen: Nate Appleman z New York City a Silvií Barban z Itálie.

      • Vyřazeni XXXII (9)

        Naložení kuchaři. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Průkopnice XX (5)

        Na vysokou. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Dívka na farmě (2)

        Slavnostní večeře na farmě. Molly oslavuje své začátky na farmě svou nejpamátnější slavnostní večeří. V menu pomalu vařené kuřecí maso v hrnci, sladký cookie „salát a pizza kapsy s klobáskami a brokolicí. AL

      • Marocká kuchyně s Jenny Morrisovou (3)

        Šafšawán. Kulinářské dobrodružství po Maroku zavede Jenny na severozápad, kde prozkoumá město Šafšawán v samém srdci pohoří Ríf.

      • Marocká kuchyně s Jenny Morrisovou (4)

        Tamatert. Šéfkuchařka Jenny se zaměří na místní kuchyni v malé vesnici ve Vysokém Atlasu, nejvyšším pohoří severní Afriky.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXV (13)

        Masová jídla. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (1)

        Jede se do Barcelony. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Guyova soutěž v samoobsluze IX (8)

        U grilu či na grilu. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Mistři dortů (6)

        Dort ohnivé fiesty. Pro Duffa a jeho tým dojde na žhavé výstřely, které mají vycházet z dortu pro mexickou fiestu velkovýrobce pikantních omáček Tapatío. Duff se pokusí oheň umístit dovnitř dortu!

      • Porážka Bobbyho Flaye XVII (8)

        Pocity porotce. Do kuchyně se vracejí bývalí porotci Christian Petroni a Leah Cohen, které nyní budou soudit Laura Vitale a Jet Tila, aby vybrali, kdo se postaví Bobbymu.

      • Porážka Bobbyho Flaye XVII (10)

        Flayovi na míru. Scott Conant a herečka Jane Seymour se spojí, aby donutili Bobbyho Flaye se zapotit. Najmou pár velkých jmen: Nate Appleman z New York City a Silvií Barban z Itálie.

      • Vyřazeni XXXII (9)

        Naložení kuchaři. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Guyova soutěž v samoobsluze IX (8)

        U grilu či na grilu. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Za Donalem... do Evropy II (2)

        Ikaria, Řecko. Kulinářský bloger Donal Skehan navštíví kolegy z celé Evropy. Ti mají 48 hodin na to, aby ho provedli tím nejúžasnějším, co jejich okouzlující město nabízí.

      • Pravidla farmy VII (5)

        Sváteční období začíná. Nancy pořádá na začátek svátečního období vánoční večírek. Připraví krabí koláčky s ostrou tatarskou omáčkou a marinované hovězí špízy s křenovým krémem.

      • Pravidla farmy VII (6)

        Holka, venku je zima. Nancy a David si užívají klid a ticho před svátky a některá příjemná a oblíbená jídla. Dají si penne s masovým ragú, následují citronové koláčky se sýrem ricotta.

      • Jarní cukrářská soutěž (3)

        Den matek. V této soutěži se skupinka cukrářů pouští do jarních sladkostí. Kdo se stane mistrem soutěže a vyhraje cenu ve výši 50 tisíc dolarů?

      • Trisha a jižanská kuchyně V (4)

        Nakrmit hladové chlapce. Hvězda country hudby a nejprodávanější autorka kuchařek Trisha Yearwood otevírá dveře své kuchyně, aby se podělila o některé ze svých oblíbených rodinných receptů.

      • Trisha a jižanská kuchyně V (5)

        Rodinné Díkůvzdání. Hvězda country hudby a nejprodávanější autorka kuchařek Trisha Yearwood otevírá dveře své kuchyně, aby se podělila o některé ze svých oblíbených rodinných receptů.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (1)

        Brooklyn. Andrew hledá v Brooklynu místní legendární jídla. Multikulturní čtvrť nabízí dobroty staré školy jako šťavnatý steak, dokonalou newyorskou pizza nebo židovské těstoviny s kousky čokolády.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (2)

        Birmingham. Andrew odhalí pár jídel Birminghmau v Alabamě, která si musíte dát. Toto jižanské město opatruje duši klasických jídel jako smažený sumec, kukuřičné koule nebo grilovaná kuřata.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (3)

        San Diego. Andrew představí sluncem nasáklá jídla San Diega. Bezstarostné městské pláže jsou známé svými rybími tacos inspirovanými Mexikem, chobotnicovými tostadas nebo filipínským kuřecím adobo.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (4)

        Tucson. Andrew odhalí pouštní slavná jídla Tucsonu. Kulinářská oáza nabízí skvělé pohraniční chutě, od legendárního na slunci sušeného hovězího po fritované chimichangas.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (5)

        Cajunská oblast. Andrew Zimmern se vydává do cajunské oblasti, kde vyzkouší chutná jídla inspirovaná francouzsky mluvícími předky, třeba pepřovou klobásu boudin nebo raka s kajenským kořením.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (6)

        Nashville. Andrew zkoumá místní klasiky Nashvillu, třeba pikantní kuřata nebo sýrový koláč. Je toho ale víc, třeba nebeské sušenky v grilovací omáčce či šťavnaté grilované maso.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (7)

        Tchaj-pej. Andrew zkoumá kulinářské klasiky Tchaj-peje v Tchajwanu, kde jsou knedlíčky velmi nebezpečné a kde je stejně důležité, kdo se s vámi o jídlo podělí, jako jídlo samotné.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (8)

        Ho Či Minovo Město. Andrew odhalí kuchyni Ho Či Minova Města, ekonomického a kulturního centra Vietnamu. Město má bohatou historii a jeho jídlo je odkazem historie.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (9)

        Pittsburgh. Andrew prozkoumá oblíbená jídla Pittsburghu, domovského místa půllibrového rybího sendviče, ale také klobásy, plněného zelí a pirohů.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (10)

        Vera Cruz. Andrew prozkoumá jídla mexického Vera Cruzu ochutnávkou Arroz a La Tumbada, v níž najdeme celé vařené chobotnice, a také tradičních oblíbených jídla jako chile relleno nebo picaditas.

      • Dětská cukrářská soutěž III (6)

        Dezerty na snídani. Posledních sedm dětí musí vytvořit vrstvené dorty z vaflí nebo palačinek. A jde o hodně, protože vítězná strana bude mít imunitu před vyřazením.

      • Dětská cukrářská soutěž III (7)

        Sušenková mobilní aplikace. Valerie Bertinelli a Duff Goldman posoudí sladké sušenky v podobě ikon mobilní aplikace, které vytvořili zbývající soutěžící. Kdo se však dostane do pětičlenného finále?

      • Dětská cukrářská soutěž III (8)

        Obchod s mazlíčky. Posledních pět pekařů vytváří dezert inspirovaný zvířaty, se kterými tvoří pár, tedy morčetem, želvou, králíkem, prasátkem a hedvábničkou. Kdo bude poslán domů?

      • Dětská cukrářská soutěž III (9)

        Molekulární dítěnomie. Poslední čtyři dětští pekaři se promění v šílené vědce. Využijí futuristické nástroje, aby vytvořili dezerty inspirované gastronomií. Kdo se však dostane do finále?

      • Dětská cukrářská soutěž II (2)

        Nevšední plněné zákusky. Tentokrát změří síly 12 mladých cukrářů. Moderátoři pořadu a porotci Valerie Bertinelliová a Duff Goldman jim přidělí řadu chutných úkolů.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací IV (5)

        Dvojité problémy ve Dvouměstí. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Lehký oběd s Bobbym VI (7)

        K obědu pečivo. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.

      • Lehký oběd s Bobbym VI (8)

        Levné a působivé pokrmy. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.

      • Porážka Bobbyho Flaye XIV (1)

        Nelehká bitva. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Porážka Bobbyho Flaye XIV (4)

        Krocan je připraven. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (2)

        Sendviče a jižanské pokrmy. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (3)

        Preclíky, vepřové, paella. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací V (4)

        Vysoké steaky v Oklahomě. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Dětská kuchařská soutěž VI (2)

        Tropické vlivy. Malí kuchaři s velkými ambicemi soutěží proti sobě o výhru 10 000 dolarů. Ale musejí překonat záhadné ingredience a nedostatek času.

      • Pečeme s Annou Olsonovou IV (3)

        Čokoládové pralinky. Šéfkuchařka Anna Olsonová představuje pekařské techniky, tipy a recepty na svá oblíbená pečená jídla. V její nabídce sladkých i slaných delikates si určitě každý vybere.

      • Na ostří nože VIII (2)

        To snad ne. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.

      • Extrémní války dortů (13)

        Sezame, otevři se. Jonathan Bennett moderuje soutěž, v níž se utkají čtyři mistři cukráři o to, čí dort zazáří na důležité akci.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací IV (5)

        Dvojité problémy ve Dvouměstí. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Kuchyně XI (11)

        Šťastné a veselé nápady. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně XI (12)

        Chata v zimě. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně XI (13)

        Pozdní snídaně se šampaňským. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně XIII (1)

        Jarní hostina. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně XIII (2)

        Jarní kuře. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Pečeme s Annou Olsonovou IV (3)

        Čokoládové pralinky. Šéfkuchařka Anna Olsonová představuje pekařské techniky, tipy a recepty na svá oblíbená pečená jídla. V její nabídce sladkých i slaných delikates si určitě každý vybere.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (13)

        Asijská inspirace: Vietnam. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (14)

        Asijská inspirace: Japonsko. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (15)

        Asijské inspirace: Malajsie. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (16)

        Dobré a kořeněné: Indie. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (17)

        Dobré a kořeněné: Kapští Malajci. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (18)

        Chutné a pálivé: Indonésie. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (19)

        Chutné a pálivé: Maroko. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.