• Food Network

    • Food Network od do

      • Dětská cukrářská soutěž II (4)

        Věžičky z makronek. Tentokrát změří síly 12 mladých cukrářů. Moderátoři pořadu a porotci Valerie Bertinelliová a Duff Goldman jim přidělí řadu chutných úkolů.

      • Flayův seznam (5)

        Burgery. Bobby Flay se svou dcerou Sophií se podělí o svá oblíbená místa s burgery a zmrzlinou v New York City. Začnou v Upper East Side a navštíví bistro J. G. Melon.

      • Flayův seznam (6)

        Smažená kuřata. Bobby Flay se svou dcerou Sophií jedou na kole navštívit své oblíbené místo se smaženými kuřaty, Sweet Chick. V Blue Ribbon se Bobby dostane do nostalgické nálady.

      • Vyřazeni XXXV (6)

        Pohodová jídla. Šéfkuchaři mají vařit z lákavých, ale jednoduchých přísad. Hlavní jídlo musí obsahovat škrob a hodně tuku. A v dezertech bude nostalgický zákusek s mléčným potěšením.

      • Průkopnice XX (7)

        Oheň a led. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Dívka na farmě (4)

        Oblíbená čínská rodinná jídla. Na oslavu návštěvy svého táty připraví Molly řadu rodinných receptů. Mezi jídly najdeme palačinky se šalotkou a javorovo-mrkvovou slámou a sypaný dort.

      • Kuchyně XVI (3)

        Sladká překvapení. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVII (2)

        Výprava za chutěmi. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVII (3)

        Grilování, těsto a kuře na pivu. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VI (6)

        Honba uličkami. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Rodinný souboj (12)

        Jižanská rodina proti řecké. Řecká rodina, která má spoustu tradičních receptů, soutěží s jižanskou rodinou. Obě mohou využít svá kulinářská dědictví - ale kdo bude prohlášen vítězem?

      • Flayův seznam (5)

        Burgery. Bobby Flay se svou dcerou Sophií se podělí o svá oblíbená místa s burgery a zmrzlinou v New York City. Začnou v Upper East Side a navštíví bistro J. G. Melon.

      • Flayův seznam (6)

        Smažená kuřata. Bobby Flay se svou dcerou Sophií jedou na kole navštívit své oblíbené místo se smaženými kuřaty, Sweet Chick. V Blue Ribbon se Bobby dostane do nostalgické nálady.

      • Vyřazeni XXXV (6)

        Pohodová jídla. Šéfkuchaři mají vařit z lákavých, ale jednoduchých přísad. Hlavní jídlo musí obsahovat škrob a hodně tuku. A v dezertech bude nostalgický zákusek s mléčným potěšením.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VI (6)

        Honba uličkami. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Za Donalem... do Evropy II (12)

        To nejlepší z evropské kuchyně, část 2. Kulinářský bloger Donal Skehan navštíví kolegy z celé Evropy. Ti mají 48 hodin na to, aby ho provedli tím nejúžasnějším, co jejich okouzlující město nabízí.

      • Pravidla farmy IV (6)

        Tajná oslava pro Davida. Nancy Fuller pořádá narozeninovou oslavu pro svého manžela. Její italské menu obsahuje růžičkovou kapustu s pancettou, špagety a jehněčí masové kuličky.

      • Pravidla farmy IV (7)

        Aukcionářka. Nancy Fuller vaří dekadentní oběd na oslavu dne v aukční síni. K chutným jídlům patří lososový salát se ztraceným vejcem a chřest s holandskou omáčkou.

      • Jenny Morris vaří od srdce (5)

        Jihoafrická kuchařka Jenny Morris představí sjednocující moc jídla a připraví menu s různorodou tematikou a se svými delikátními variacemi a autentickou africkou chutí.

      • Trisha a jižanská kuchyně X (6)

        Vidět dvakrát. Trisha oslavuje a chce menu k této příležitosti. Připraví vepřovou svíčkovou se slaninou a cibulovým džemem a také teplý fazolový salát.

      • Trisha a jižanská kuchyně X (7)

        Trisha má otevřený dům. Trisha se podělí o své tipy pro jídla ke sportovnímu grilování u kufru auta a v menu jsou smažené sladké brambory, pizza s dipem a jako dezert nachos. Na návštěvu dokonce přijde hráč amerického fotbalu!

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (21)

        Vancouver. Andrew Zimmern jezdí po celém světě a hledá nejchutnější a nejlegendárnější jídla daných míst. Objevuje tajemství a příběhy, jež se za těmito jídly skrývají.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (22)

        Detroit. Andrew Zimmern jezdí po celém světě a hledá nejchutnější a nejlegendárnější jídla daných míst. Objevuje tajemství a příběhy, jež se za těmito jídly skrývají.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (23)

        Soul. Andrew Zimmern jezdí po celém světě a hledá nejchutnější a nejlegendárnější jídla daných míst. Objevuje tajemství a příběhy, jež se za těmito jídly skrývají.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (24)

        Bangkok. Andrew Zimmern jezdí po celém světě a hledá nejchutnější a nejlegendárnější jídla daných míst. Objevuje tajemství a příběhy, jež se za těmito jídly skrývají.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (25)

        Sydney. Andrew Zimmern jezdí po celém světě a hledá nejchutnější a nejlegendárnější jídla daných míst. Objevuje tajemství a příběhy, jež se za těmito jídly skrývají.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (26)

        Bali. Andrew Zimmern jezdí po celém světě a hledá nejchutnější a nejlegendárnější jídla daných míst. Objevuje tajemství a příběhy, jež se za těmito jídly skrývají.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (1)

        Horní poloostrov, Michigan. Andrew Zimmern odhalí nejdelikátnější jídla michiganského horního poloostrova. Od chorvatského kuřete po čerstvě chycené síhy z jezera Superior.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (2)

        Buffalo. Andrew Zimmern představí populární jídla Buffala. Vynalézavé pokrmy zahrnují například pikantní křidýlka, pizzu se sladkými paprikami, dortové koláčky nebo talíře masa a brambor.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (3)

        Stockholm. Andrew ve Stockholmu prozkoumá tradiční švédská jídla jako hrachovou polévku a palačinky, Joanssonovo pokušení nebo skořicové rolky sypané křupavým perličkovým cukrem.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (4)

        Reykjavík. Andrew zkoumá kulinářské klasiky hlavního města Islandu. Jídla Reykjavíku jsou barevně pestrá a podivná, ať jde o hot dogy se slanou treskou a jehněčím s polevou, nebo krémový skyr.

      • Dětská kuchařská soutěž IV (6)

        Zkouška hnízd. Malí kuchaři s velkými ambicemi soutěží proti sobě o výhru 10 000 dolarů. Ale musejí překonat záhadné ingredience a nedostatek času.

      • Dětská kuchařská soutěž IV (7)

        Hurá, svátky! Malí kuchaři s velkými ambicemi soutěží proti sobě o výhru 10 000 dolarů. Ale musejí překonat záhadné ingredience a nedostatek času.

      • Dětská kuchařská soutěž IV (8)

        Donuty na oslazení. Malí kuchaři s velkými ambicemi soutěží proti sobě o výhru 10 000 dolarů. Ale musejí překonat záhadné ingredience a nedostatek času.

      • Dětská kuchařská soutěž IV (9)

        Nugety? Zapomeňte! Malí kuchaři s velkými ambicemi soutěží proti sobě o výhru 10 000 dolarů. Ale musejí překonat záhadné ingredience a nedostatek času.

      • Dětská kuchařská soutěž IV (10)

        Chytré smažení. Malí kuchaři s velkými ambicemi soutěží proti sobě o výhru 10 000 dolarů. Ale musejí překonat záhadné ingredience a nedostatek času.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací IV (7)

        Kapitálové zisky. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Lehký oběd s Bobbym VI (11)

        Pikantní obídek. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.

      • Lehký oběd s Bobbym VI (12)

        S kakaovou příchutí. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.

      • Porážka Bobbyho Flaye XIV (7)

        Shnilá rajčata pro Bobbyho. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Porážka Bobbyho Flaye XIV (8)

        Svátky vhodné pro bitvu. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (6)

        Burgery, slanina a BBQ. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (7)

        Od sendvičů k stroganovu. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací V (6)

        S krevetami to není jednoduché. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Dětská kuchařská soutěž VI (4)

        Rychlá jídla neboli fast food. Malí kuchaři s velkými ambicemi soutěží proti sobě o výhru 10 000 dolarů. Ale musejí překonat záhadné ingredience a nedostatek času.

      • Pečeme s Annou Olsonovou IV (7)

        Karamel. Šéfkuchařka Anna Olsonová představuje pekařské techniky, tipy a recepty na svá oblíbená pečená jídla. V její nabídce sladkých i slaných delikates si určitě každý vybere.

      • Na ostří nože VIII (4)

        Jen samé problémy. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.

      • Extrémní války dortů (15)

        Dinosaurus. Jonathan Bennett moderuje soutěž, v níž se utkají čtyři mistři cukráři o to, čí dort zazáří na důležité akci.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací IV (7)

        Kapitálové zisky. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Kuchyně XIII (8)

        Budeme grilovat. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně XIII (9)

        Letní variace. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně XIII (10)

        Letní přílohy. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně XIII (11)

        Slavíme Den otců. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně XIII (12)

        Venkovní oslava. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Pečeme s Annou Olsonovou IV (7)

        Karamel. Šéfkuchařka Anna Olsonová představuje pekařské techniky, tipy a recepty na svá oblíbená pečená jídla. V její nabídce sladkých i slaných delikates si určitě každý vybere.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (2)

        Teplé i studené pro hasiče. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (3)

        Venkovská svatba. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (4)

        Večírek na pláži. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (5)

        Dostihy. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (6)

        Veslařské závody. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (7)

        Zavařování. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (8)

        Jazzový festival. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.