
Food Network
Food Network od do
Dětská cukrářská soutěž II (5)
Dezerty po obědě. Tentokrát změří síly 12 mladých cukrářů. Moderátoři pořadu a porotci Valerie Bertinelliová a Duff Goldman jim přidělí řadu chutných úkolů.
Show Bobbyho a Damaris (13)
Něco na pozdní snídani. Bobby a Damaris připravují své oblíbené jídlo, pozdní snídani, a přitom upíjejí martini s tequilou a grepem. Začnou přípravou dokonalého steaku s vejci.
Show Bobbyho a Damaris (2)
Chutě domova. K Bobbymu a Damaris se v kuchyni připojí Ina Garten, aby připravili dobrá a sytá jídla. Ina nachystá šťouchané brambory s parmezánem a restované růžičkové kapusty.
Vyřazeni XXXV (12)
Koktejlový večírek. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Průkopnice XX (8)
Dobré ráno, Drummondovic ranči. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.
Dívka na farmě (5)
Pozdní snídaně pro dámy. Molly Yeah potěší své kamarádky svými nejlepšími jídly na pozdní snídani poté, co strávily noc v Grand Forks. Menu obsahuje mini quiché s hráškem a slaninou a kapustu s citrónem a česnekem.
Kuchyně XVI (4)
Zasněženo. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Motoresty, drive-iny a bufety XXVIII (1)
Maminčina kuchyně. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXVIII (2)
Výborné objevy. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Guyova soutěž v samoobsluze VI (11)
Golfové nákupní přískoky. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Dětská cukrářská soutěž III (4)
Překvap mne barvou! Valerie Bertinelli a Duff Goldman se vracejí do 60. let a požádají devět zbývajících dětí, aby je ohromily úchvatnými dorty připomínajícími různými barvami tu dobu.
Show Bobbyho a Damaris (13)
Něco na pozdní snídani. Bobby a Damaris připravují své oblíbené jídlo, pozdní snídani, a přitom upíjejí martini s tequilou a grepem. Začnou přípravou dokonalého steaku s vejci.
Show Bobbyho a Damaris (2)
Chutě domova. K Bobbymu a Damaris se v kuchyni připojí Ina Garten, aby připravili dobrá a sytá jídla. Ina nachystá šťouchané brambory s parmezánem a restované růžičkové kapusty.
Vyřazeni XXXV (12)
Koktejlový večírek. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Guyova soutěž v samoobsluze VI (11)
Golfové nákupní přískoky. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
V kuchyni se Sibou (5)
Sedm barev neděle. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.
Pravidla farmy V (4)
Dvě dámy na farmě. Nancy pozve na farmu novou kamarádku. Společně připraví sušenky se solí a pepřem a slaninovým máslem. Také ogrilují krevety a upečou koláč s raky.
Pravidla farmy V (5)
Rychlovky na farmě. Nancy připraví rychlý, ale velmi chutný oběd pro své přátele. Uvaří ostrou polévku s rajčaty a čedarem nebo jednoduché kapustové chipsy s citrónem a česnekem.
Marocká kuchyně s Jenny Morrisovou (9)
Azrou. Kulinářské dobrodružství po Maroku zavede Jenny do městečka Azrou v samém středu pohoří Střední Atlas.
Marocká kuchyně s Jenny Morrisovou (10)
Muláj Idrís. Jenny dorazila do Muláj Idrís. Jeden klíčový pracovník zde pomáhá místní komunitě produkovat jedinečný olivový olej a ukáže Jenny, jak ho vyrábějí.
Trisha a jižanská kuchyně XI (7)
Vzpomínky z krabice od bot, 2. díl. Trisha jede se svou sestrou Beth na největší bleší trh v Nashvillu. Společně pak připraví menu, v němž se nachází delikátní v troubě grilované kuře a máslové rolky.
Trisha a jižanská kuchyně XI (8)
Opry bude v růžové. Trisha se spojí se zpěvačkou Brendou Lee, aby jí pomohla při pořádání benefičního koncertu na podporu výzkumu rakoviny prsu. Mezi jídly najdeme uzená žebra a opilé mléčné koktejly.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (5)
Oslo. Andrew Zimmern ochutná nejtradičnější vikingská jídla v norském hlavním městě Oslo, třeba sobí steaky, místní nasolené lososy nebo vafle ve tvaru srdce.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (6)
Helsinky. Andrew představí jídla finských Helsinek, která mají dlouholetou tradici, třeba vařeného raka, ryby na svačinu, tažené maso sobů nebo vydatné koláče z ovesné kaše.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (7)
Portland, Maine. Andrew objevuje populární jídla Portlandu v Maine, od rolovaných sendvičů s humry a čerstvé ústřice východního pobřeží, až po italské sendviče a koláčky whoopie.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (8)
Manhattan. Andrew Zimmern na Manhattanu zjistí, že místní jídla si vydobyla své místo kulinářských základů. Vyzkouší šťavnaté pastrami na žitě, vydatné špagety a masové kuličky a uzené ryby.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (9)
Berlín. Andrew představí slavná berlínská pouliční jídla jako kari klobásu nebo berlínskou koblihu naplněnou želé. Také předvede jak papír tenký vídeňský řízek a sytá jídla pivních zahrádek.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (10)
Praha. Andrew navštíví Prahu, aby vyzkoušel místní syté a vydatné klasiky jako v pivu marinované vepřové koleno, houbovou polévku, sladké pečivo se švestkami a spoustu knedlíků.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (11)
Toronto. Andrew představí rozmanitá jídla kanadského Toronta, od sladkého i pikantního grilovaného vepřového a ohromné hory humrů až po bylinkové jamajské tenké chleby a máslové dortíky.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (12)
St. John. Andrew je v St. John v Newfoundlandu, kde ochutná místní nabídku spojenou s historii rybářství a lovu. Třeba modré mušle vařené v páře místního piva nebo losí guláš.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (13)
Dubrovnik. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (14)
Cardiff. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Dětská kuchařská soutěž IV (11)
Proč citrónový pěnový koláč? Malí kuchaři s velkými ambicemi soutěží proti sobě o výhru 10 000 dolarů. Ale musejí překonat záhadné ingredience a nedostatek času.
Dětská kuchařská soutěž IV (12)
Masové rolky. Malí kuchaři s velkými ambicemi soutěží proti sobě o výhru 10 000 dolarů. Ale musejí překonat záhadné ingredience a nedostatek času.
Dětská kuchařská soutěž IV (13)
Strach z chia. Malí kuchaři s velkými ambicemi soutěží proti sobě o výhru 10 000 dolarů. Ale musejí překonat záhadné ingredience a nedostatek času.
Dětská kuchařská soutěž VI (1)
Souboj sourozenců. Malí kuchaři s velkými ambicemi soutěží proti sobě o výhru 10 000 dolarů. Ale musejí překonat záhadné ingredience a nedostatek času.
Dětská kuchařská soutěž VI (2)
Tropické vlivy. Malí kuchaři s velkými ambicemi soutěží proti sobě o výhru 10 000 dolarů. Ale musejí překonat záhadné ingredience a nedostatek času.
Velká soutěž pojízdných restaurací VIII (1)
Nelehké časy v New Orleansu. Sedm týmů dorazí do New Orleans, kde budou soutěžit o 50 tisíc dolarů. Prvním úkolem je vytvořit vlastní beignet a připravit pokrm inspirovaný oblíbeným nápojem.
Lehký oběd s Bobbym VI (13)
Netradiční tradice. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.
Lehký oběd s Bobbym VI (14)
Na pláži. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.
Porážka Bobbyho Flaye XIV (10)
Kdo to udělal? Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?
Porážka Bobbyho Flaye XIV (11)
Zaryté mlčení. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?
Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (8)
Regionální recepty. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (9)
Kulturní varianta. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Velká soutěž pojízdných restaurací V (7)
Vyhrát klíče v Key West. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.
Dětská kuchařská soutěž VI (5)
Farm Fun. Malí kuchaři s velkými ambicemi soutěží proti sobě o výhru 10 000 dolarů. Ale musejí překonat záhadné ingredience a nedostatek času.
Pečeme s Annou Olsonovou IV (9)
Sýrové pečivo. Šéfkuchařka Anna Olsonová představuje pekařské techniky, tipy a recepty na svá oblíbená pečená jídla. V její nabídce sladkých i slaných delikates si určitě každý vybere.
Na ostří nože VIII (5)
Výzva v podobě ovesných sušenek. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.
Extrémní války dortů (16)
Alenka v říši divů. Jonathan Bennett moderuje soutěž, v níž se utkají čtyři mistři cukráři o to, čí dort zazáří na důležité akci.
Velká soutěž pojízdných restaurací VIII (1)
Nelehké časy v New Orleansu. Sedm týmů dorazí do New Orleans, kde budou soutěžit o 50 tisíc dolarů. Prvním úkolem je vytvořit vlastní beignet a připravit pokrm inspirovaný oblíbeným nápojem.
Kuchyně XIII (13)
Patriotické oslavy. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XII (1)
Oblíbená jídla ještě lépe. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XII (2)
Jako šéfkuchař. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XII (3)
Za málo peněz hodně muziky. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XII (4)
Fotbalový večírek. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Pečeme s Annou Olsonovou IV (9)
Sýrové pečivo. Šéfkuchařka Anna Olsonová představuje pekařské techniky, tipy a recepty na svá oblíbená pečená jídla. V její nabídce sladkých i slaných delikates si určitě každý vybere.
Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (14)
Kulaté narozeniny. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.
Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (15)
Večeře s rodiči. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.
Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (16)
Večeře pro všechny generace. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.
Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (17)
Koncert. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.
Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (18)
Večeře s místními víny. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.
Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (19)
Inspirace v dožínkách. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.
Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (20)
Francouzské bistro. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.
