• Food Network

    • Food Network od do

      • Dětská cukrářská soutěž II (8)

        Jarní dortíky. V závěrečném úkolu soupeří o titul tři zbývající mladí cukráři. Kdo zvítězí a odnese si 25 tisíc dolarů?

      • Lehký oběd s Bobbym VII (10)

        Blíží se Díkůvzdání. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.

      • Lehký oběd s Bobbym VII (11)

        Pokrmy na dostihy. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.

      • Vyřazeni XXXVI (9)

        Hry o zlatou medaili: Rychle! Čtyři kulinářští mistři soupeří o to, kdo pod tlakem připraví nejchutnější jídlo. V náročné zkoušce v rychlosti bude každé kolo o pět minut kratší než běžně!

      • Průkopnice XX (11)

        Kovbojové na sušenkách. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Dívka na farmě II (1)

        Díkůvzdání. Molly Yeh pořádá na farmě oslavu Díkůvzdání. V menu nabízí uzeného krocana do sladka, plněné preclíky, kukuřičnou kaši a dort s citrónem, mandlemi a brusinkovou glazurou.

      • Kuchyně XVI (7)

        Rodinný večer. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (3)

        Vylepšená klasika. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIV (4)

        Výměna stráží. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VIII (3)

        Turnaj Malých bister u silnic: 2. část. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Nejlepší americký pekař III (1)

        Královské dorty. Devět předních amerických pekařů má za úkol připravit královské výtvory. Musejí upéct miniaturní dorty pro princeznu a pompézní dort na oslavu pro 100 lidí.

      • Lehký oběd s Bobbym VII (10)

        Blíží se Díkůvzdání. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.

      • Lehký oběd s Bobbym VII (11)

        Pokrmy na dostihy. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.

      • Vyřazeni XXXVI (9)

        Hry o zlatou medaili: Rychle! Čtyři kulinářští mistři soupeří o to, kdo pod tlakem připraví nejchutnější jídlo. V náročné zkoušce v rychlosti bude každé kolo o pět minut kratší než běžně!

      • Guyova soutěž v samoobsluze VIII (3)

        Turnaj Malých bister u silnic: 2. část. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • V kuchyni se Sibou II (10)

        Jídlo pro duši. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (23)

        Vzpomínky na Alsasko. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou (24)

        Španělské tapas. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Vyřazeni: Mistři grilu (2)

        Vyostřuje se jedinečná soutěž, která testuje dovednosti, rychlost a nápaditost kuchařů. Na závěr spolu soupeří čtyři nejlepší o cenu 50 tisíc dolarů.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (23)

        Sváteční pokrmy: Moderní Vánoce. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (24)

        Sváteční pokrmy: Tradiční Vánoce. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VI (11)

        Jeruzalém. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VI (12)

        Ammán. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VI (13)

        Bombaj. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VI (14)

        Hajdarábád. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VI (15)

        Město Panama. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VI (16)

        Trinidad a Tobago. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VI (17)

        Delta Mississippi. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VI (18)

        Key West. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VI (19)

        Quito. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VI (20)

        Antigua Guatemala. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Dětská kuchařská soutěž VII (2)

        Šampioni: 1. část. Šestnáct dovedných mladých kuchařů soutěží o 25 000 dolarů. V první části celkem pětidílného turnaje musejí připravit svíčkovou.

      • Dětská kuchařská soutěž VII (3)

        Šampioni: 2. část. Další čtyři předešlí šampioni se vracejí do kuchyně. V koši pro předkrm se objeví neslavná ingredience - který mladý kuchař ohromí porotce?

      • Dětská kuchařská soutěž VII (4)

        Šampioni: 3. část. Skupina nejmladších kuchařů soutěží o místo ve finále. Musejí připravit mořské plody, kamuflovanou čokoládu a dezert s kávovými a chili flíčky.

      • Dětská kuchařská soutěž VII (5)

        Šampioni: 4. část. Čtyři skvělí mladí kuchaři soupeří o místo ve finále. Musejí do svých hlavních jídel ze zvěřiny zakomponovat i hříšně dobrou svačinu.

      • Dětská kuchařská soutěž VII (6)

        Šampioni: Velké finále. Čtyři nejtalentovanější mladí kuchaři soutěží o korunu vítěze a 25 000 dolarů peněžité výhry. Který z nich ohromí porotce?

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VIII (4)

        Pálivé kuře v Nashvillu. Čtyři zbývající týmy musí v Nashvillu přijít s vlastní verzí pálivého kuřete. Vařit ale budou bez kuřat. Dále si musí připravit vlastní propagaci.

      • Lehký oběd s Bobbym VII (1)

        Lehké dobroty. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.

      • Lehký oběd s Bobbym VII (2)

        Grilování v New Yorku. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.

      • Porážka Bobbyho Flaye XIII (3)

        Měření sil s medvědem. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Porážka Bobbyho Flaye XIII (4)

        Zelená, bílá a červená. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (15)

        Od jižanského k Jižní Americe. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (16)

        Mega maso a sladké pochoutky. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VII (3)

        Skvělé dobrodružství. Zbývající týmy mají za úkol zpracovat pštrosí vejce. Pak své výtvory prodávají ve městě Solvang, kde jim místní kultura připraví jisté překážky.

      • Dětská kuchařská soutěž VI (8)

        Vaříme na zahradě. Další mladí šéfkuchaři změří síly ve vaření s přísadami na zahradní barbecue. Nejprve musí připravit bramborový předkrm.

      • Pečeme s Annou Olsonovou IV (15)

        Teplé moučníky. Šéfkuchařka Anna Olsonová představuje pekařské techniky, tipy a recepty na svá oblíbená pečená jídla. V její nabídce sladkých i slaných delikates si určitě každý vybere.

      • Na ostří nože VIII (8)

        U grilu či na grilu. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.

      • Extrémní války dortů (19)

        Emodži. Jonathan Bennett moderuje soutěž, v níž se utkají čtyři mistři cukráři o to, čí dort zazáří na důležité akci.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VIII (4)

        Pálivé kuře v Nashvillu. Čtyři zbývající týmy musí v Nashvillu přijít s vlastní verzí pálivého kuřete. Vařit ale budou bez kuřat. Dále si musí připravit vlastní propagaci.

      • Kuchyně X (2)

        Od obyčejného po skvělé jídlo. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně X (3)

        Oslava otců. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně X (4)

        Vylepšete svůj letní večírek. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně X (5)

        Léto bez kamen. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně X (6)

        Letní venkovní vaření. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Pečeme s Annou Olsonovou IV (15)

        Teplé moučníky. Šéfkuchařka Anna Olsonová představuje pekařské techniky, tipy a recepty na svá oblíbená pečená jídla. V její nabídce sladkých i slaných delikates si určitě každý vybere.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (24)

        Chilli festival. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (25)

        Výstavní večeře. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (26)

        Bufet bakchanálií. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou III (1)

        Vzít si trochu volna. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou III (2)

        Touha po sacharidech. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou III (3)

        Dobré recepty pro dobrou náladu. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou III (4)

        Vaříme s jablky. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.