• Food Network

    • Food Network od do

      • Porážka Bobbyho Flaye XIII (8)

        Souboj králů. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Porážka Bobbyho Flaye XIII (9)

        S naprostým nasazením. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Giadina domácí kuchyně V (1)

        Strašidelný dům. Giada De Laurentiis připravuje strašidelný halloweenský večírek. Nachystá čokoládovo-pomerančové dortíky nebo kořeněné dýňové sušenky s hrozinkami.

      • Giadina domácí kuchyně V (2)

        Sváteční přílohy. Giada De Laurentiis oslaví chutě podzimu elegantními přílohami ke Dni díkůvzdání. V menu pečené a šťouchané brambory a kořenová zelenina plněná jablky.

      • Vyřazeni XXXVII (3)

        Irský čtyřlístek pro štěstí. Kuchaři musejí připravit jídla s využitím záhadných dobrot z Irska. Mezi ingrediencemi je legendární stout, irské pamlsky a oblíbená irská zmrzlina.

      • Vítězný dort (9)

        Guyovy dorty. Čtyři nejlepší cukrářské týmy z USA soutěží v různých kreativních úkolech. Vítězný tým si odnese cenu ve výši 10 tisíc dolarů.

      • Šampionát v pečení košíčků (1)

        Podvodníci. Soutěžící vytvářejí v prvním kole složitý design pro mazlíčky. Poté soudci Lerome Campbell, Maureen McCormick a Gesine Prado rozhodnou, který ze čtyř pekařů vyhraje!

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIII (1)

        Mísa plná duše. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIII (2)

        Chuť Asie. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VIII (8)

        Guyovy hazardní hry. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Nejlepší americký pekař III (7)

        Narozeninová oslava plná čokolády. Ve finále je hlavním tématem čokoláda a tři zbývající pekaři vytvářejí zmrzlinové poháry s brownies a čokoládový dort s ohňostrojem na oslavu narozenin USA 4. července.

      • Giadina domácí kuchyně V (1)

        Strašidelný dům. Giada De Laurentiis připravuje strašidelný halloweenský večírek. Nachystá čokoládovo-pomerančové dortíky nebo kořeněné dýňové sušenky s hrozinkami.

      • Giadina domácí kuchyně V (2)

        Sváteční přílohy. Giada De Laurentiis oslaví chutě podzimu elegantními přílohami ke Dni díkůvzdání. V menu pečené a šťouchané brambory a kořenová zelenina plněná jablky.

      • Vyřazeni XXXVII (3)

        Irský čtyřlístek pro štěstí. Kuchaři musejí připravit jídla s využitím záhadných dobrot z Irska. Mezi ingrediencemi je legendární stout, irské pamlsky a oblíbená irská zmrzlina.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VIII (8)

        Guyovy hazardní hry. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • V kuchyni se Sibou III (6)

        Siba vás zachrání. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (9)

        Slavnostní otevření Hors D’Oeuvres. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (10)

        Kurz vaření. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Souboj v grilování: Flay vs. Symon (3)

        Samá křidýlka. Bobby Flay a Michael Symon soupeří v regionální soutěži věnované grilování. Zbývající čtyři mistři grilů mají za úkol grilovat v jedinečném stylu jedné oblasti USA.

      • Kuchyně XIII (1)

        Jarní hostina. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Marocká kuchyně s Jenny Morrisovou (3)

        Šafšawán. Kulinářské dobrodružství po Maroku zavede Jenny na severozápad, kde prozkoumá město Šafšawán v samém srdci pohoří Ríf.

      • Marocká kuchyně s Jenny Morrisovou (4)

        Tamatert. Šéfkuchařka Jenny se zaměří na místní kuchyni v malé vesnici ve Vysokém Atlasu, nejvyšším pohoří severní Afriky.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XIII (9)

        Samé burgery 2. Tentokrát čtyři mistři burgerů nakupují pro špičkový burger s využitím malého sáčku, a poté připraví klasické burgery bez klasických ingrediencí.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVII (7)

        Slané koláče a smažená jídla. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVII (8)

        Sendviče a koření. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Průkopnice XI (3)

        Grilování. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XI (4)

        Zhotoveno s láskou. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (3)

        San Diego. Andrew představí sluncem nasáklá jídla San Diega. Bezstarostné městské pláže jsou známé svými rybími tacos inspirovanými Mexikem, chobotnicovými tostadas nebo filipínským kuřecím adobo.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (4)

        Tucson. Andrew odhalí pouštní slavná jídla Tucsonu. Kulinářská oáza nabízí skvělé pohraniční chutě, od legendárního na slunci sušeného hovězího po fritované chimichangas.

      • Strašidelné výrobky z perníku II (9)

        Jeruzalém. Paul Hollywood se vydává na cesty po světě, aby navštívil rodinná pekařství, nárožní obchůdky i luxusní hotely, jež utvářely pekařské dědictví celých měst.

      • Kuchyně XIII (2)

        Jarní kuře. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XXIII (9)

        Povídání nad sladkostmi. Ree Drummond oslavuje otevření své nové cukrárny. Připraví neuvěřitelné a božské skvosty a dva špičkové zmrzlinové poháry.

      • Průkopnice XXIII (10)

        Večeře na ven. Ree Drummond připravuje večeři na ven pro nového kovboje na ranči. Jako hlavní chod je kuřecí casserole s papričkami jalapenos následovaný preclíky a melounem.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIII (3)

        Kuchyně tří kontinentů. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIII (4)

        Od biskvitů k hovězímu hrudí. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Dětská kuchařská soutěž (2)

        Těžkosti. Čtyři nadějní šéfkuchaři zpracovávají přísady ve svém košíku. Pizza je příjemným překvapením v hlavním kole. Jehněčí kotlety však některým účastníkům činí potíže.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VIII (9)

        Venkovní vaření snídaně, oběda a večeře. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Vyřazeni XXVII (1)

        Jelita. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Souboj v grilování: Flay vs. Symon (4)

        Celé prase. Dva mistři grilování soutěží ve finále o titul mistra. Bobby Flay a Michael Symon se změní z mentorů na zástupce šéfkuchaře v bitvě pro všechny věky.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (11)

        Hostina Al Fresco. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (12)

        Večeře na uvítanou. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Na ostří nože VII (1)

        Pozor na mé tacos, Altone. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.

      • Vyřazeni XXXVII (4)

        Pivo a buřty. Kuchaři se zúčastní bavorské hostiny. Začnou košem pro předkrm, který obsahuje bramborové lupínky. Poslední dva soutěžící musejí pracovat s pivem a buřty.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (3)

        San Diego. Andrew představí sluncem nasáklá jídla San Diega. Bezstarostné městské pláže jsou známé svými rybími tacos inspirovanými Mexikem, chobotnicovými tostadas nebo filipínským kuřecím adobo.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (4)

        Tucson. Andrew odhalí pouštní slavná jídla Tucsonu. Kulinářská oáza nabízí skvělé pohraniční chutě, od legendárního na slunci sušeného hovězího po fritované chimichangas.

      • V kuchyni se Sibou III (7)

        Z celého světa. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • Kuchyně XIII (2)

        Jarní kuře. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXX (4)

        Britské, havajské a mexické. Guy Fieri vyzkouší mezinárodní chutě. Skutečná britská hospoda podává autentické anglické kousky, zatímco mexické bistro kořeněné krevety.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXX (5)

        Skvělé mořské plody. Guy Fieri je na cestě, aby ochutnal prvotřídní mořské plody. V restauraci-tržnici ve Vancouveru si dá bouillabaissu, lososa a hranolky.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VII (5)

        Ostrov. Zbývající dva týmy soupeří v přípravě hotdogů. Poslední úkol je pak čeká na ostrově Catalina. Která rodina vyhraje cenu nejvyšší?

      • Giadina domácí kuchyně V (3)

        Hezké svátky. Giada De Laurentiis oslavuje Vánoce v kalifornském stylu: na pláži! V menu najdeme vánoční salát z mořských plodů, vánoční nádivku se slaninou a tortelli s čokoládou a jedlými kaštany.

      • Giadina domácí kuchyně V (4)

        Slavnostní recepty. Giada De Laurentiis připraví čtyři jídla, inspirovaná důležitými okamžiky jejího života. Nachystá zapečené citrónové ziti nebo panini z rib-eye steaku.

      • Vyřazeni XXXVII (4)

        Pivo a buřty. Kuchaři se zúčastní bavorské hostiny. Začnou košem pro předkrm, který obsahuje bramborové lupínky. Poslední dva soutěžící musejí pracovat s pivem a buřty.

      • Lehký oběd s Bobbym VII (5)

        Různé chutě s pečivem. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.

      • Lehký oběd s Bobbym VII (6)

        Sladké i slané palačinky. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.

      • Porážka Bobbyho Flaye XIII (8)

        Souboj králů. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Porážka Bobbyho Flaye XIII (9)

        S naprostým nasazením. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIII (3)

        Kuchyně tří kontinentů. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIII (4)

        Od biskvitů k hovězímu hrudí. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VIII (9)

        Venkovní vaření snídaně, oběda a večeře. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Na ostří nože VII (1)

        Pozor na mé tacos, Altone. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.

      • Giadina domácí kuchyně V (3)

        Hezké svátky. Giada De Laurentiis oslavuje Vánoce v kalifornském stylu: na pláži! V menu najdeme vánoční salát z mořských plodů, vánoční nádivku se slaninou a tortelli s čokoládou a jedlými kaštany.

      • Giadina domácí kuchyně V (4)

        Slavnostní recepty. Giada De Laurentiis připraví čtyři jídla, inspirovaná důležitými okamžiky jejího života. Nachystá zapečené citrónové ziti nebo panini z rib-eye steaku.

      • Vyřazeni XXXVII (4)

        Pivo a buřty. Kuchaři se zúčastní bavorské hostiny. Začnou košem pro předkrm, který obsahuje bramborové lupínky. Poslední dva soutěžící musejí pracovat s pivem a buřty.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VIII (9)

        Venkovní vaření snídaně, oběda a večeře. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • V kuchyni se Sibou III (7)

        Z celého světa. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.