
Food Network
Food Network od do
Velká soutěž pojízdných restaurací VII (5)
Ostrov. Zbývající dva týmy soupeří v přípravě hotdogů. Poslední úkol je pak čeká na ostrově Catalina. Která rodina vyhraje cenu nejvyšší?
Giadina domácí kuchyně V (3)
Hezké svátky. Giada De Laurentiis oslavuje Vánoce v kalifornském stylu: na pláži! V menu najdeme vánoční salát z mořských plodů, vánoční nádivku se slaninou a tortelli s čokoládou a jedlými kaštany.
Giadina domácí kuchyně V (4)
Slavnostní recepty. Giada De Laurentiis připraví čtyři jídla, inspirovaná důležitými okamžiky jejího života. Nachystá zapečené citrónové ziti nebo panini z rib-eye steaku.
Vyřazeni XXXVII (4)
Pivo a buřty. Kuchaři se zúčastní bavorské hostiny. Začnou košem pro předkrm, který obsahuje bramborové lupínky. Poslední dva soutěžící musejí pracovat s pivem a buřty.
Lehký oběd s Bobbym VII (5)
Různé chutě s pečivem. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.
Lehký oběd s Bobbym VII (6)
Sladké i slané palačinky. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.
Porážka Bobbyho Flaye XIII (8)
Souboj králů. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?
Porážka Bobbyho Flaye XIII (9)
S naprostým nasazením. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?
Motoresty, drive-iny a bufety XXIII (3)
Kuchyně tří kontinentů. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIII (4)
Od biskvitů k hovězímu hrudí. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Guyova soutěž v samoobsluze VIII (9)
Venkovní vaření snídaně, oběda a večeře. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Na ostří nože VII (1)
Pozor na mé tacos, Altone. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.
Giadina domácí kuchyně V (3)
Hezké svátky. Giada De Laurentiis oslavuje Vánoce v kalifornském stylu: na pláži! V menu najdeme vánoční salát z mořských plodů, vánoční nádivku se slaninou a tortelli s čokoládou a jedlými kaštany.
Giadina domácí kuchyně V (4)
Slavnostní recepty. Giada De Laurentiis připraví čtyři jídla, inspirovaná důležitými okamžiky jejího života. Nachystá zapečené citrónové ziti nebo panini z rib-eye steaku.
Vyřazeni XXXVII (4)
Pivo a buřty. Kuchaři se zúčastní bavorské hostiny. Začnou košem pro předkrm, který obsahuje bramborové lupínky. Poslední dva soutěžící musejí pracovat s pivem a buřty.
Guyova soutěž v samoobsluze VIII (9)
Venkovní vaření snídaně, oběda a večeře. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
V kuchyni se Sibou III (7)
Z celého světa. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.
Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (11)
Hostina Al Fresco. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.
Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (12)
Večeře na uvítanou. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.
Souboj v grilování: Flay vs. Symon (4)
Celé prase. Dva mistři grilování soutěží ve finále o titul mistra. Bobby Flay a Michael Symon se změní z mentorů na zástupce šéfkuchaře v bitvě pro všechny věky.
Kuchyně XIII (2)
Jarní kuře. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Marocká kuchyně s Jenny Morrisovou (5)
As-Sawíra. Kulinářské dobrodružství po Maroku zavede Jenny na západní pobřeží a do malebného přístavu As-Sawíra.
Marocká kuchyně s Jenny Morrisovou (6)
Fes. Kulinářské dobrodružství po Maroku zavede Jenny do úrodné oblasti na severu a do starověkého města Fes.
Guyova soutěž v samoobsluze XIII (10)
Vše pro rodinu. Guy Fieri pozve rodiny čtyř šéfkuchařů, aby soutěžily tváří v tvář při zábavných úkolech o velké peníze a možnost se oprávněně chlubit.
Motoresty, drive-iny a bufety XXVII (9)
Univerzitní strava. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXVII (10)
Snídaně, hovězí žebírka a vepřový bůček. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Průkopnice XI (5)
Překvapení. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.
Průkopnice XI (6)
Parádní piknik. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (5)
Cajunská oblast. Andrew Zimmern se vydává do cajunské oblasti, kde vyzkouší chutná jídla inspirovaná francouzsky mluvícími předky, třeba pepřovou klobásu boudin nebo raka s kajenským kořením.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (6)
Nashville. Andrew zkoumá místní klasiky Nashvillu, třeba pikantní kuřata nebo sýrový koláč. Je toho ale víc, třeba nebeské sušenky v grilovací omáčce či šťavnaté grilované maso.
Strašidelné výrobky z perníku II (10)
Kapské Město. Paul Hollywood se vydává na cesty po světě, aby navštívil rodinná pekařství, nárožní obchůdky i luxusní hotely, jež utvářely pekařské dědictví celých měst.
Kuchyně XIII (3)
Jarní přísady. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Průkopnice XXIII (11)
Meg se bude vdávat. Ree Drummond znovu uvaří tex-mex jídla ze zásnubního večírku kamarádky. Připraví rybu v křupavém pivním těstíčku a margarity z opuncie.
Průkopnice XXIII (12)
Různá jídla na Díkůvzdání. Ree Drummond předvede svá oblíbená jídla na Díkůvzdání. Jako hlavní chod uvaří úžasnou glazovanou šunku a na dezert dýňový dort s rumem.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIII (5)
Místní oblíbená jídla. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIII (6)
Řekni tu kuchyni. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Dětská kuchařská soutěž (3)
Podivné bagely. Mladí šéfkuchaři čelí v kole s předkrmy podivným bagelům a pastě silné chuti. Jako moučník se představí lepivé žužu.
Guyova soutěž v samoobsluze VIII (10)
Dokonalí cizinci. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Vyřazeni XXVII (3)
Lehký oběd. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Dětská soutěž v grilování II (1)
Červená, bílá a grilování. Skupinka talentovaných mladých kuchařů soupeří v přípravě perfektních grilovaných pokrmů. Kdo se stane vítězem a odnese si cenu ve výši 10 tisíc dolarů?
Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (13)
Chutné pečení. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.
Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (14)
Hostina při západu slunce. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.
Na ostří nože VII (2)
Kdo udělá koláček? Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.
Vyřazeni XXXVII (5)
Smažené koule z kukuřičného těsta. Soutěžící se pustí do jižanských klasik jako smažené kukuřičné koule hush puppies nebo fazole vigna. V posledním kole se představí ovocné, krémové dezerty.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (5)
Cajunská oblast. Andrew Zimmern se vydává do cajunské oblasti, kde vyzkouší chutná jídla inspirovaná francouzsky mluvícími předky, třeba pepřovou klobásu boudin nebo raka s kajenským kořením.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (6)
Nashville. Andrew zkoumá místní klasiky Nashvillu, třeba pikantní kuřata nebo sýrový koláč. Je toho ale víc, třeba nebeské sušenky v grilovací omáčce či šťavnaté grilované maso.
V kuchyni se Sibou III (8)
Dneska máme rande. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.
Kuchyně XIII (3)
Jarní přísady. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Vyřazeni XXXVI (11)
Hry o zlatou medaili: Velké finále. Šampioni se vracejí bojovat o šanci vyhrát 50 000 dolarů. Jejich kulinářské dovednosti budou prověřeny na maximum řadou obtížných úkolů.
Dětská kuchařská soutěž VI (10)
Teď jsem porotcem já: 2. díl. Napětí nepolevuje, neboť čtyři mladí šéfkuchaři soupeří o místo porotce. Nejprve musí do každého pokrmu zahrnout jinou grilovací omáčku.
Giadina domácí kuchyně V (5)
Kuře třikrát jinak. Giada De Laurentiis vezme jedno kuře a promění ho ve tři jídla, a to kuře pečené na česneku, rizoto se slaninou a kapustou a kuřecí kari ve wrapu.
Giadina domácí kuchyně V (6)
Dobroty ze sportovního baru. Giada De Laurentiis promění klasické barové svačinky na dobroty pro herní den. Mezi jídly najdeme sladkokyselé vepřové jednohubky nebo žampiony v pivním těstíčku.
Vyřazeni XXXVII (5)
Smažené koule z kukuřičného těsta. Soutěžící se pustí do jižanských klasik jako smažené kukuřičné koule hush puppies nebo fazole vigna. V posledním kole se představí ovocné, krémové dezerty.
Motoresty, drive-iny a bufety XXX (4)
Britské, havajské a mexické. Guy Fieri vyzkouší mezinárodní chutě. Skutečná britská hospoda podává autentické anglické kousky, zatímco mexické bistro kořeněné krevety.
Motoresty, drive-iny a bufety XXX (5)
Skvělé mořské plody. Guy Fieri je na cestě, aby ochutnal prvotřídní mořské plody. V restauraci-tržnici ve Vancouveru si dá bouillabaissu, lososa a hranolky.
Velká soutěž pojízdných restaurací VII (5)
Ostrov. Zbývající dva týmy soupeří v přípravě hotdogů. Poslední úkol je pak čeká na ostrově Catalina. Která rodina vyhraje cenu nejvyšší?
Motoresty, drive-iny a bufety XXIII (5)
Místní oblíbená jídla. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIII (6)
Řekni tu kuchyni. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Guyova soutěž v samoobsluze VIII (10)
Dokonalí cizinci. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Na ostří nože VII (2)
Kdo udělá koláček? Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.
Giadina domácí kuchyně V (5)
Kuře třikrát jinak. Giada De Laurentiis vezme jedno kuře a promění ho ve tři jídla, a to kuře pečené na česneku, rizoto se slaninou a kapustou a kuřecí kari ve wrapu.
Giadina domácí kuchyně V (6)
Dobroty ze sportovního baru. Giada De Laurentiis promění klasické barové svačinky na dobroty pro herní den. Mezi jídly najdeme sladkokyselé vepřové jednohubky nebo žampiony v pivním těstíčku.
Vyřazeni XXXVII (5)
Smažené koule z kukuřičného těsta. Soutěžící se pustí do jižanských klasik jako smažené kukuřičné koule hush puppies nebo fazole vigna. V posledním kole se představí ovocné, krémové dezerty.
Guyova soutěž v samoobsluze VIII (10)
Dokonalí cizinci. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
V kuchyni se Sibou III (8)
Dneska máme rande. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.
