• Food Network

    • Food Network od do

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VII (5)

        Ostrov. Zbývající dva týmy soupeří v přípravě hotdogů. Poslední úkol je pak čeká na ostrově Catalina. Která rodina vyhraje cenu nejvyšší?

      • Giadina domácí kuchyně V (3)

        Hezké svátky. Giada De Laurentiis oslavuje Vánoce v kalifornském stylu: na pláži! V menu najdeme vánoční salát z mořských plodů, vánoční nádivku se slaninou a tortelli s čokoládou a jedlými kaštany.

      • Giadina domácí kuchyně V (4)

        Slavnostní recepty. Giada De Laurentiis připraví čtyři jídla, inspirovaná důležitými okamžiky jejího života. Nachystá zapečené citrónové ziti nebo panini z rib-eye steaku.

      • Vyřazeni XXXVII (4)

        Pivo a buřty. Kuchaři se zúčastní bavorské hostiny. Začnou košem pro předkrm, který obsahuje bramborové lupínky. Poslední dva soutěžící musejí pracovat s pivem a buřty.

      • Lehký oběd s Bobbym VII (5)

        Různé chutě s pečivem. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.

      • Lehký oběd s Bobbym VII (6)

        Sladké i slané palačinky. Šéfkuchař Bobby Flay předvede, jak připravit lehký oběd k jakékoli příležitosti. Se svými sladkými i slanými pokrmy ho promění v lahodnou zálibu.

      • Porážka Bobbyho Flaye XIII (8)

        Souboj králů. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Porážka Bobbyho Flaye XIII (9)

        S naprostým nasazením. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIII (3)

        Kuchyně tří kontinentů. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIII (4)

        Od biskvitů k hovězímu hrudí. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VIII (9)

        Venkovní vaření snídaně, oběda a večeře. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Na ostří nože VII (1)

        Pozor na mé tacos, Altone. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.

      • Giadina domácí kuchyně V (3)

        Hezké svátky. Giada De Laurentiis oslavuje Vánoce v kalifornském stylu: na pláži! V menu najdeme vánoční salát z mořských plodů, vánoční nádivku se slaninou a tortelli s čokoládou a jedlými kaštany.

      • Giadina domácí kuchyně V (4)

        Slavnostní recepty. Giada De Laurentiis připraví čtyři jídla, inspirovaná důležitými okamžiky jejího života. Nachystá zapečené citrónové ziti nebo panini z rib-eye steaku.

      • Vyřazeni XXXVII (4)

        Pivo a buřty. Kuchaři se zúčastní bavorské hostiny. Začnou košem pro předkrm, který obsahuje bramborové lupínky. Poslední dva soutěžící musejí pracovat s pivem a buřty.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VIII (9)

        Venkovní vaření snídaně, oběda a večeře. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • V kuchyni se Sibou III (7)

        Z celého světa. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (11)

        Hostina Al Fresco. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (12)

        Večeře na uvítanou. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Souboj v grilování: Flay vs. Symon (4)

        Celé prase. Dva mistři grilování soutěží ve finále o titul mistra. Bobby Flay a Michael Symon se změní z mentorů na zástupce šéfkuchaře v bitvě pro všechny věky.

      • Kuchyně XIII (2)

        Jarní kuře. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Marocká kuchyně s Jenny Morrisovou (5)

        As-Sawíra. Kulinářské dobrodružství po Maroku zavede Jenny na západní pobřeží a do malebného přístavu As-Sawíra.

      • Marocká kuchyně s Jenny Morrisovou (6)

        Fes. Kulinářské dobrodružství po Maroku zavede Jenny do úrodné oblasti na severu a do starověkého města Fes.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XIII (10)

        Vše pro rodinu. Guy Fieri pozve rodiny čtyř šéfkuchařů, aby soutěžily tváří v tvář při zábavných úkolech o velké peníze a možnost se oprávněně chlubit.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVII (9)

        Univerzitní strava. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVII (10)

        Snídaně, hovězí žebírka a vepřový bůček. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Průkopnice XI (5)

        Překvapení. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XI (6)

        Parádní piknik. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (5)

        Cajunská oblast. Andrew Zimmern se vydává do cajunské oblasti, kde vyzkouší chutná jídla inspirovaná francouzsky mluvícími předky, třeba pepřovou klobásu boudin nebo raka s kajenským kořením.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (6)

        Nashville. Andrew zkoumá místní klasiky Nashvillu, třeba pikantní kuřata nebo sýrový koláč. Je toho ale víc, třeba nebeské sušenky v grilovací omáčce či šťavnaté grilované maso.

      • Strašidelné výrobky z perníku II (10)

        Kapské Město. Paul Hollywood se vydává na cesty po světě, aby navštívil rodinná pekařství, nárožní obchůdky i luxusní hotely, jež utvářely pekařské dědictví celých měst.

      • Kuchyně XIII (3)

        Jarní přísady. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Průkopnice XXIII (11)

        Meg se bude vdávat. Ree Drummond znovu uvaří tex-mex jídla ze zásnubního večírku kamarádky. Připraví rybu v křupavém pivním těstíčku a margarity z opuncie.

      • Průkopnice XXIII (12)

        Různá jídla na Díkůvzdání. Ree Drummond předvede svá oblíbená jídla na Díkůvzdání. Jako hlavní chod uvaří úžasnou glazovanou šunku a na dezert dýňový dort s rumem.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIII (5)

        Místní oblíbená jídla. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIII (6)

        Řekni tu kuchyni. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Dětská kuchařská soutěž (3)

        Podivné bagely. Mladí šéfkuchaři čelí v kole s předkrmy podivným bagelům a pastě silné chuti. Jako moučník se představí lepivé žužu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VIII (10)

        Dokonalí cizinci. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Vyřazeni XXVII (3)

        Lehký oběd. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Dětská soutěž v grilování II (1)

        Červená, bílá a grilování. Skupinka talentovaných mladých kuchařů soupeří v přípravě perfektních grilovaných pokrmů. Kdo se stane vítězem a odnese si cenu ve výši 10 tisíc dolarů?

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (13)

        Chutné pečení. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Čerstvá jídla s Annou Olsonovou II (14)

        Hostina při západu slunce. Anna Olsonová nás pozve do své venkovské domácí kuchyně v Niagaře, aby nám ukázala, jak připravit různé pokrmy z čerstvých a sezonních potravin.

      • Na ostří nože VII (2)

        Kdo udělá koláček? Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.

      • Vyřazeni XXXVII (5)

        Smažené koule z kukuřičného těsta. Soutěžící se pustí do jižanských klasik jako smažené kukuřičné koule hush puppies nebo fazole vigna. V posledním kole se představí ovocné, krémové dezerty.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (5)

        Cajunská oblast. Andrew Zimmern se vydává do cajunské oblasti, kde vyzkouší chutná jídla inspirovaná francouzsky mluvícími předky, třeba pepřovou klobásu boudin nebo raka s kajenským kořením.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (6)

        Nashville. Andrew zkoumá místní klasiky Nashvillu, třeba pikantní kuřata nebo sýrový koláč. Je toho ale víc, třeba nebeské sušenky v grilovací omáčce či šťavnaté grilované maso.

      • V kuchyni se Sibou III (8)

        Dneska máme rande. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • Kuchyně XIII (3)

        Jarní přísady. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Vyřazeni XXXVI (11)

        Hry o zlatou medaili: Velké finále. Šampioni se vracejí bojovat o šanci vyhrát 50 000 dolarů. Jejich kulinářské dovednosti budou prověřeny na maximum řadou obtížných úkolů.

      • Dětská kuchařská soutěž VI (10)

        Teď jsem porotcem já: 2. díl. Napětí nepolevuje, neboť čtyři mladí šéfkuchaři soupeří o místo porotce. Nejprve musí do každého pokrmu zahrnout jinou grilovací omáčku.

      • Giadina domácí kuchyně V (5)

        Kuře třikrát jinak. Giada De Laurentiis vezme jedno kuře a promění ho ve tři jídla, a to kuře pečené na česneku, rizoto se slaninou a kapustou a kuřecí kari ve wrapu.

      • Giadina domácí kuchyně V (6)

        Dobroty ze sportovního baru. Giada De Laurentiis promění klasické barové svačinky na dobroty pro herní den. Mezi jídly najdeme sladkokyselé vepřové jednohubky nebo žampiony v pivním těstíčku.

      • Vyřazeni XXXVII (5)

        Smažené koule z kukuřičného těsta. Soutěžící se pustí do jižanských klasik jako smažené kukuřičné koule hush puppies nebo fazole vigna. V posledním kole se představí ovocné, krémové dezerty.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXX (4)

        Britské, havajské a mexické. Guy Fieri vyzkouší mezinárodní chutě. Skutečná britská hospoda podává autentické anglické kousky, zatímco mexické bistro kořeněné krevety.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXX (5)

        Skvělé mořské plody. Guy Fieri je na cestě, aby ochutnal prvotřídní mořské plody. V restauraci-tržnici ve Vancouveru si dá bouillabaissu, lososa a hranolky.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VII (5)

        Ostrov. Zbývající dva týmy soupeří v přípravě hotdogů. Poslední úkol je pak čeká na ostrově Catalina. Která rodina vyhraje cenu nejvyšší?

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIII (5)

        Místní oblíbená jídla. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIII (6)

        Řekni tu kuchyni. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VIII (10)

        Dokonalí cizinci. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Na ostří nože VII (2)

        Kdo udělá koláček? Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.

      • Giadina domácí kuchyně V (5)

        Kuře třikrát jinak. Giada De Laurentiis vezme jedno kuře a promění ho ve tři jídla, a to kuře pečené na česneku, rizoto se slaninou a kapustou a kuřecí kari ve wrapu.

      • Giadina domácí kuchyně V (6)

        Dobroty ze sportovního baru. Giada De Laurentiis promění klasické barové svačinky na dobroty pro herní den. Mezi jídly najdeme sladkokyselé vepřové jednohubky nebo žampiony v pivním těstíčku.

      • Vyřazeni XXXVII (5)

        Smažené koule z kukuřičného těsta. Soutěžící se pustí do jižanských klasik jako smažené kukuřičné koule hush puppies nebo fazole vigna. V posledním kole se představí ovocné, krémové dezerty.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VIII (10)

        Dokonalí cizinci. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • V kuchyni se Sibou III (8)

        Dneska máme rande. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.