
Food Network
Food Network od do
Vítězný dort (4)
Dort pro vítěze. Čtyři nejlepší cukrářské týmy z USA soutěží v různých kreativních úkolech. Vítězný tým si odnese cenu ve výši 10 tisíc dolarů.
Venkovní pečení s Marthou Stewart (1)
Vítejte v táboře! Šest talentovaných amatérských pekařů přijíždí na svůj první den v táboře, kde je vedoucí Martha Stewart. Mají za úkol dodat jedinečné variace klasickým táborovým pochoutkám.
Kuchyně XIV (3)
Správná domácí kuchyně. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XIV (4)
Parádní letní jídla. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XIV (5)
Večírek u bazénu. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XIV (6)
Dětská jídla. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XIV (7)
Léto po celý rok. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Hříšné sladkosti (5)
Nechte je jíst dort. Harry Eastwood, britská kulinářka a autorka kuchařky, hledá na svém životním výletu po USA ta nejlepší pekařství a cukrárny a ty nejlepší sladkosti.
Trisha a jižanská kuchyně V (8)
Romantická večeře. Hvězda country hudby a nejprodávanější autorka kuchařek Trisha Yearwood otevírá dveře své kuchyně, aby se podělila o některé ze svých oblíbených rodinných receptů.
Trisha a jižanská kuchyně V (9)
Speciální vzpomínkový talíř. Hvězda country hudby a nejprodávanější autorka kuchařek Trisha Yearwood otevírá dveře své kuchyně, aby se podělila o některé ze svých oblíbených rodinných receptů.
Trisha a jižanská kuchyně V (10)
Večírek jen tak. Hvězda country hudby a nejprodávanější autorka kuchařek Trisha Yearwood otevírá dveře své kuchyně, aby se podělila o některé ze svých oblíbených rodinných receptů.
Trisha a jižanská kuchyně V (11)
Grilování s mistrem. Hvězda country hudby a nejprodávanější autorka kuchařek Trisha Yearwood otevírá dveře své kuchyně, aby se podělila o některé ze svých oblíbených rodinných receptů.
Trisha a jižanská kuchyně V (12)
Všechno v miniaturní verzi. Hvězda country hudby a nejprodávanější autorka kuchařek Trisha Yearwood otevírá dveře své kuchyně, aby se podělila o některé ze svých oblíbených rodinných receptů.
Trisha a jižanská kuchyně V (13)
Slavnostní večeře jako překvapení. Hvězda country hudby a nejprodávanější autorka kuchařek Trisha Yearwood otevírá dveře své kuchyně, aby se podělila o některé ze svých oblíbených rodinných receptů.
Trisha a jižanská kuchyně V (14)
Pocta Julii Child. Hvězda country hudby a nejprodávanější autorka kuchařek Trisha Yearwood otevírá dveře své kuchyně, aby se podělila o některé ze svých oblíbených rodinných receptů.
Trisha a jižanská kuchyně V (15)
Tajemství zhubnutí. Hvězda country hudby a nejprodávanější autorka kuchařek Trisha Yearwood otevírá dveře své kuchyně, aby se podělila o některé ze svých oblíbených rodinných receptů.
Trisha a jižanská kuchyně X (1)
Blázni do koblih! Trishu inspiruje návštěva pekařství, aby doma připravila koblihové menu. Nachystá koblihy s jarní cibulkou a čedarem a také koblihy s grilovaným sýrem.
Trisha a jižanská kuchyně X (2)
Kemp Trisha. Trisha pozve své kolegy na kempování na zadním dvorku. V menu je filet mignon chili, grilovaná kukuřice s jalapenovým máslem a fondue se sendviči s’more.
Trisha a jižanská kuchyně X (3)
Havajské venkovní vaření. Trisha pořádá venkovní vaření v havajském stylu pro své přátele a kolegy. Připraví krevety s rumem, špízy s mátovou omáčkou chimichurri, křupavý zelný salát a koktejl Mai Tai.
Velká soutěž pojízdných restaurací IV (4)
Tváře Jižní Dakoty. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.
Trisha a jižanská kuchyně XV (12)
Hříšné radosti. Inspirovaná hříšnými dobrotami uvaří Trisha řadu vydatných jídel. V menu jsou hromady jižanských hranolek ve stylu poutine a večírkové burgery obřích rozměrů.
Trisha a jižanská kuchyně XV (13)
Lámání chleba s Julií. Na povídání historek s kamarádkou připraví Trisha menu inspirované chlebem. V menu jsou zdravé sendviče se salátem, rajčaty a slaninou a chlebový pudink s čokoládou a pomerančem.
Vyřazeni XXI (3)
Šetření penězi. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Vyřazeni XXI (4)
Mládežnický turnaj: Část první. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Vyřazeni XXI (5)
Mládežnický turnaj: Část druhá. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Vyřazeni XXI (6)
Mládežnický turnaj: Část třetí. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Vyřazeni XXI (7)
Mládežnický turnaj: Část čtvrtá. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (7)
Bangkok: Další sousto. Andrew Zimmern cestuje do Bangkoku ochutnat tradiční výtečné pokrmy. Pustí se např. do celého dušeného morčáka a muslimského kari.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (8)
Phuket. Andrew Zimmern ochutnává neodolatelné tradiční pokrmy thajského Phuketu. Dá si kraba v pálivé kari omáčce a křupavé pouliční dobroty.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (9)
Kjóto. Andrew Zimmern zkouší složité, avšak jedinečné pokrmy japonského Kjóta. Pustí se do tradiční večeře o více chodech kaiseki a pokrmu ve stylu domácí kuchyně obanzai.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (10)
Kanazawa. Andrew Zimmern zamíří do japonské Kanazawy. Ochutná různé pokrmy od kani kraba po suši a další lákavé lahůdky, které si udržely svůj lokální charakter.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (11)
Phoenix. Andrew Zimmern si užívá multikulturní kuchyně arizonského Phoenixu. Tentokrát ochutná klasické chilaquiles, neapolskou pizzu a oblíbené sonorské párky v rohlíku.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (12)
Las Vegas. Andrew Zimmern vyrazí na gastronomickou výpravu po Las Vegas. Ochutná křepelčí prsíčka nadívaná tučnými játry, dá si hovězí wagyu steak a telecí parmigiana.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (13)
Velký ostrov. Andrew Zimmern vyrazí na Havaj, kde okusí tradiční kuchyni tohoto ostrova. Ochutná laulau, loco moco s rybou opakapaka a kuře huli-huli.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (14)
Tahiti. Andrew Zimmern ochutnává typické tahitské pokrmy. Dá si např. polynéský ceviche nebo sladkovodní krevety ve sladké kokosové omáčce s kari.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (15)
Puerto Vallarta. Andrew Zimmern navštíví západní pobřeží Mexika, kde ochutná místní kuchyni. V Puerto Vallartě si dá marinované vepřové, tradiční pozole i rybu na špízu s omáčkou mojo.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (16)
Merida. Andrew Zimmern se zaměří na kuchyni mexické Meridy. Ochutná např. tradiční dušené vepřové a sýrové kuličky plněné vepřovým podávané s yucatanskými omáčkami.
Velká soutěž pojízdných restaurací IV (5)
Dvojité problémy ve Dvouměstí. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.
Vyřazeni XXXI (8)
Srdečný večírek. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Průkopnice XXV (2)
Italská jídla za 16 minut. Ree Drummond připraví trojici úchvatných italských jídel hotových za 16 minut. K večeři podává rychlé vepřové scaloppini a steakovou pizzaiolu.
Průkopnice XXIII (10)
Večeře na ven. Ree Drummond připravuje večeři na ven pro nového kovboje na ranči. Jako hlavní chod je kuřecí casserole s papričkami jalapenos následovaný preclíky a melounem.
Kuchyně XX (1)
Protiklady se přitahují. Naše parta oslavuje Valentýna. Sunny Anderson a Jeff Mauro se podělí o nápady na jídla s masem a mořskými plody a Katie Lee nachystá teplou pistáciovou salsu verde.
Venkovní pečení s Marthou Stewart (3)
Náhlá bouře. Čtyři zbývající táborníci použijí přírodní ingredience, třeba levanduli, citrón, med nebo piniové oříšky. Pak musejí připravit lesem inspirované dezerty, aby ohromili Marthu Stewart.
Dětská cukrářská soutěž III (8)
Obchod s mazlíčky. Posledních pět pekařů vytváří dezert inspirovaný zvířaty, se kterými tvoří pár, tedy morčetem, želvou, králíkem, prasátkem a hedvábničkou. Kdo bude poslán domů?
Hříšné sladkosti (6)
Sladkosti a cukrovinky. Harry Eastwood, britská kulinářka a autorka kuchařky, hledá na svém životním výletu po USA ta nejlepší pekařství a cukrárny a ty nejlepší sladkosti.
Velká soutěž pojízdných restaurací IV (5)
Dvojité problémy ve Dvouměstí. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.
Dívka na farmě IV (1)
Nový život mámy. Molly Yeh připraví rychlá jídla vhodná pro její rušný život novopečené matky. K obědu nabídne zelené palačinky a k večeři makaróny s klobáskou.
Dívka na farmě IV (2)
Židovský nový rok. Rodina Molly Yeh je ve městě, aby oslavila svátek Roš ha-šana, a ona mezitím připraví skvělou pozdní snídani se sladkým jablečným štrúdlem a hrudí s mrkvovou kaší.
Ayeshina domácí kuchyně (5)
Jídla pro chlapy. Ayesha Curryová je zaneprázdněná spisovatelka a matka, která ráda hostí svou rodinu a přátele. Připravuje jednoduchá, ale výtečná jídla vhodná pro každou příležitost.
Ayeshina domácí kuchyně (6)
Kmotr. Ayesha Curryová je zaneprázdněná spisovatelka a matka, která ráda hostí svou rodinu a přátele. Připravuje jednoduchá, ale výtečná jídla vhodná pro každou příležitost.
Nejlepší americký pekař II (4)
Klasiky východního pobřeží. Zbývajících šest pekařů musí vytvořit bezvadné bostonské mini koláče s krémem. V dalším kole mají za úkol připravit dokonalý cheesecake New York.
Guyova soutěž v samoobsluze XI (13)
Soutěž v neuskutečnitelném: Finále. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze XI (14)
Radost pro porotce. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze XI (15)
Sváteční šílenství. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze XI (16)
Samá pyramida. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze XII (1)
Turnaj restauratérů 2: 1. část. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.
Hříšné sladkosti (6)
Sladkosti a cukrovinky. Harry Eastwood, britská kulinářka a autorka kuchařky, hledá na svém životním výletu po USA ta nejlepší pekařství a cukrárny a ty nejlepší sladkosti.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (21)
Sevilla. Andrew vyráží za kulinářským dobrodružstvím do Sevilly, kde se zaměří na místní výbornou kuchyni. Ochutná delikatesy, jako je např. sušená šunka jamón ibérico a gazpacho a vepřové serranito sendviče.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (22)
Fes. Andrew Zimmern navštíví barvité marocké město Fes. Pustí se zde do místních dobrot, jako je např. tažín s dušeným masem, pečivo pastilla a špízy.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (23)
Dillí. Andrew Zimmern se zaměří na pokrmy indického Dillí. Ochutná místní delikatesy, které zahrnují např. kuře tandoori, špízy z kozího masa, pečivo samosa a smažené kuličky ze sladkého těsta.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (24)
Goa. Andrew Zimmern navštíví stát Goa, původní portugalskou kolonii v západní Indii. Ochutná výborné místní pokrmy, např. garnáty v kari omáčce, portugalský sušený salám chorizo a vepřové vindaloo.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (2)
Birmingham. Andrew odhalí pár jídel Birminghmau v Alabamě, která si musíte dát. Toto jižanské město opatruje duši klasických jídel jako smažený sumec, kukuřičné koule nebo grilovaná kuřata.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (3)
San Diego. Andrew představí sluncem nasáklá jídla San Diega. Bezstarostné městské pláže jsou známé svými rybími tacos inspirovanými Mexikem, chobotnicovými tostadas nebo filipínským kuřecím adobo.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (4)
Tucson. Andrew odhalí pouštní slavná jídla Tucsonu. Kulinářská oáza nabízí skvělé pohraniční chutě, od legendárního na slunci sušeného hovězího po fritované chimichangas.
