• Food Network

    • Food Network od do

      • Halloweenský šampionát v pečení VI (2)

        Hrůza koledy. Carla Hall se setkává se zbývajícími devíti soutěžícími. Pekaři mají za úkol vytvořit halloweenský croquembouche s úžasně sladkou iluzí.

      • Strašidelné výrobky z perníku (2)

        Děsivá noc. Tři kuchaři čelí svým strachům a vytvářejí strašidelné tematické parky v podobě perníku! Kdo se dostane do finále, aby měl šanci vyhrát 25 000 dolarů?

      • Vyřazeni XXXVII (11)

        To nejlepší ze Skalistých hor. Budou kuchaři vědět, jak z ústřic Skalnatých hor udělat chutný předkrm? Pro druhé kolo soutěžících je zde další úkol na kynutou sladkost.

      • Průkopnice XXVII (5)

        Domov: Jaro je ve vzduchu. Ree slaví jaro sezónními jídly. Mezi ně patří krevety s cuketovými nudlemi, rychlé dušené jehněčí a čerstvý obilný salát.

      • Dívka na farmě VI (6)

        Dovolenková večeře. Molly připravuje pro svého manžela Nicka dovolenou s mexickými jídly. Uvaří chutné lososové tacos zabalené v domácích moučných tortilách.

      • Kuchyně XXI (10)

        Neplacená letní dovolená. Kuchaři použijí mezinárodní chutě, aby proměnili letní dovolenou v celosvětový odpočinek. Šéfkuchařka Maneet Chauhan se zastaví se svým salátem Naanzanella inspirovaným indickou kuchyní.

      • Kuchyně XV (12)

        Chutě, které odeženou zimu. Naše parta odhání smutek ze zimy pryč tropickými chutěmi. Mezi recepty najdeme sendviče s pomalu vařeným a taženým havajským vepřovým nebo palačinky s ananasem.

      • Národ bister u silnic: Kolem světa

        Guy Fieri se kousek za San Antoniem zblázní do jednoho smaženého jídla. Poté dojde u předkrmu na uzenou rybu a v Des Moines na speciální uzenou kachnu.

      • Národ bister u silnic: Kolem světa

        Guy Fieri znovu navštíví svá stará, oblíbená bistra s mezinárodní nabídkou, včetně latinského v Miami nebo restaurace v Denveru s vražedně dobrými grilovanými korejskými jídly.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XI (11)

        Soutěž v neuskutečnitelném: Druhé kolo. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Strašidelné výrobky z perníku (2)

        Děsivá noc. Tři kuchaři čelí svým strachům a vytvářejí strašidelné tematické parky v podobě perníku! Kdo se dostane do finále, aby měl šanci vyhrát 25 000 dolarů?

      • Průkopnice XXVI (10)

        Jídla pro finále. Ree chystá oblíbená jídla na sledování finále. Připraví pivní chleba se sýrem z misky, vydatné dušené žebro s vaječnými nudlemi s máslem a také báječný salát!

      • Průkopnice XXVI (11)

        Velmi čokoládové. Ree připraví čokoládové pochoutky. Uvaří palačinky z bílé čokolády a lesních plodů, dokonalou mraženou kávu moka a steak s pikantní kakaovou marinádou.

      • Dětská cukrářská soutěž VII (4)

        Mezinárodní pikle. Zbývajících šest pekařů má za úkol vytvořit lahodné dezerty, které vypadají jako mezinárodní jídlo. Který mladý pekař nezapůsobí na porotu?

      • Vyřazeni XXXV (11)

        Jídla pro Mardi Gras. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Vyřazeni XXXV (12)

        Koktejlový večírek. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Dětská kuchařská soutěž IV (3)

        Horká brambora, žádná brambora. Malí kuchaři s velkými ambicemi soutěží proti sobě o výhru 10 000 dolarů. Ale musejí překonat záhadné ingredience a nedostatek času.

      • Za Donalem... do Evropy II (3)

        Istanbul, Turecko. Kulinářský bloger Donal Skehan navštíví kolegy z celé Evropy. Ti mají 48 hodin na to, aby ho provedli tím nejúžasnějším, co jejich okouzlující město nabízí.

      • Za Donalem... do Evropy II (4)

        Amsterodam, Nizozemsko. Kulinářský bloger Donal Skehan navštíví kolegy z celé Evropy. Ti mají 48 hodin na to, aby ho provedli tím nejúžasnějším, co jejich okouzlující město nabízí.

      • Průkopnice VIII (13)

        Práce na plotu. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice X (1)

        Rychlé sladkosti. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice X (2)

        Velikonoční víkend. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice X (3)

        Základy z mrazáku. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice X (4)

        Kuchyňská zpovědnice: večeře napříč desetiletími. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice X (5)

        Snídaně na večeři. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice X (6)

        Přátelská fiesta. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice X (7)

        Jen já a děvčata. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice X (8)

        Šťastné narozeniny, Ladde. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice X (9)

        Prostřední. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Strašidelné výrobky z perníku (1)

        Čas na představení. Sandra Lee zadá třem kuchařům úkol připravit perníkové výtvory při příležitosti 30. výročí filmu Beetlejuice. Hostujícím soudcem je Elvíra, vládkyně noci.

      • Strašidelné výrobky z perníku (2)

        Děsivá noc. Tři kuchaři čelí svým strachům a vytvářejí strašidelné tematické parky v podobě perníku! Kdo se dostane do finále, aby měl šanci vyhrát 25 000 dolarů?

      • Strašidelné výrobky z perníku (3)

        Směs monster. Tři kuchaři vytvářejí večírek pro strašidelné hvězdy Halloweenu. Porotci rozhodují, který z perníkových umělců půjde do finále, kde se bude hrát o hlavní cenu 25 000 dolarů.

      • Strašidelné výrobky z perníku (4)

        Dokonalý strašidelný dům. Tři vítězové rozhodující zkoušky se vracejí, aby soutěžili v děsivém finále. Kdo vyrobí z perníkového těsta ten nejvyšší strašidelný dům a vyhraje cenu 25 000 dolarů?

      • Strašidelné výrobky z perníku II (1)

        Zavolejte všechny krotitele duchů. Tři umělci tvořící z perníku se snaží zajistit si místo ve finále a připraví kousky, jež oslavují 35. výročí filmu Krotitelé duchů.

      • Přepadení v supermarketu II (1)

        Piknik na parkovišti. Alex Guarnaschelli vyzve čtyři kuchaře, aby naslepo vybírali ingredience u Smith’s v Las Vegas v Nevadě. Jeden kuchař bude muset přetvořit pikantní na sladké pro jejich snídaňové jídlo.

      • Vaříme na ohni V (11)

        Jedinečné grily. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni V (12)

        Steaky na vidlích. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Porážka Bobbyho Flaye XXVII (1)

        Všechno o podlévání. Šéfkuchaři Kevin Grossi a Lindsay Porter soutěží, aby zapůsobili na porotce Caseyho Webba a Damaris Phillips. Kdo získá šanci utkat se s Bobbym?

      • Porážka Bobbyho Flaye XXVII (2)

        Příliš vysoko na Flaye. Manželé se utkají o možnost porazit Bobbyho. Šéfkuchařka Sunny Anderson a herečka Nicole Ari Parker rozhodnou, kdo uvaří vítězný pokrm.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXXII (7)

        Donáška: Jídla z celé země. Guy Fieri a Hunter přes video chat s bývalými účastníky jeho pořadů uvaří podle jejich receptů třeba novou verzi burgerů ze Charlotte a asijskou grilovanou směs z Miami.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXXII (8)

        Donáška: Tučná jídla. Čtyři bývalí účastníci Guyových pořadů jemu a jeho synovi Hunterovi pošlou nejúchvatnější recepty, aby podle nich zkusili vařit. V menu jsou aligátoří hranolky z Floridy a sekaná.

      • Na ostří nože IX (3)

        Řecký blesk. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.

      • Vyřazeni: Sladkosti II (3)

        Tohle není žádný piknik! Soutěž s tematikou pikniku začne velkým, šťavnatým ovocem podaným zábavnou formou. Sladký salát a pikantní překvapení se představí ve druhém kole.

      • V kuchyni se Sibou IV (4)

        Jídla s sebou. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • Přepadení v supermarketu II (1)

        Piknik na parkovišti. Alex Guarnaschelli vyzve čtyři kuchaře, aby naslepo vybírali ingredience u Smith’s v Las Vegas v Nevadě. Jeden kuchař bude muset přetvořit pikantní na sladké pro jejich snídaňové jídlo.

      • Restaurant: Impossible XVII (5)

        Pohnout se dál v Montaně. Robert pomáhá ovdovělé majitelce restaurace Don Luis Restaurant v Billingsu v Montaně. Ta nic nezměnila, ale nyní musí přijmout změny, aby její podnik přežil.

      • Halloweenské války IX (2)

        Rande se zombie. Pět týmů tvoří cukrářská díla s tematikou Halloweenu, v nichž se mísí strach i romantika při znázornění rande se zombie. Zvláštním hostem mezi porotci je herec Colman Domingo.

      • Vyřazeni: Sladkosti II (1)

        Upečte bizarnost! Kuchaři čelí zvláštnímu japonskému sladkému a velmi velkému vejci v prvním koši. Ve druhém koši je divná zmrzlina pochoutkou ve srovnání s tím, co tam ještě je.

      • Kuchyně XV (10)

        Novinky na pozdní snídani. Je tady nový rok a to znamená nové recepty na pozdní snídani. Geoffrey připraví Španělskem inspirovanou tortillu a Katie uvaří z těsta na vafle pizza tyčinky s rančerským dipem.

      • Kuchyně XV (11)

        Syté a zdravé. Naše parta připraví chutné a zdravé recepty, třeba koláč plněný kuřaty a máslovou dýní nebo pizzu ze sladkých brambor, a nabídne zdravější verze oblíbených jídel.

      • Kuchyně XV (12)

        Chutě, které odeženou zimu. Naše parta odhání smutek ze zimy pryč tropickými chutěmi. Mezi recepty najdeme sendviče s pomalu vařeným a taženým havajským vepřovým nebo palačinky s ananasem.

      • Kuchyně XV (13)

        Jídla za babku. Moderátoři se podělí o své tipy, jak ušetřit, a přitom mít z jídla velký užitek. Mezi recepty najdeme bábovku z masa a brambor a casserole s hovězím a fazolemi.

      • Kuchyně XVI (1)

        Jídlo na derby. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • V kuchyni se Sibou IV (4)

        Jídla s sebou. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • Bosá hraběnka: Od píky II (15)

        Grilování. Amatérská kuchařka Ina Gartenová se podělí o své chutné, jednoduché a jedinečné recepty. Připravuje pokrmy vhodné na oslavy i rodinné večeře.

      • Bosá hraběnka: Od píky II (16)

        Základy pečení. Amatérská kuchařka Ina Gartenová se podělí o své chutné, jednoduché a jedinečné recepty. Připravuje pokrmy vhodné na oslavy i rodinné večeře.

      • Bosá hraběnka: Od píky II (17)

        Jídla italských restaurací doma. Amatérská kuchařka Ina Gartenová se podělí o své chutné, jednoduché a jedinečné recepty. Připravuje pokrmy vhodné na oslavy i rodinné večeře.

      • Bosá hraběnka: Od píky II (18)

        Překvapení na překvapení. Amatérská kuchařka Ina Gartenová se podělí o své chutné, jednoduché a jedinečné recepty. Připravuje pokrmy vhodné na oslavy i rodinné večeře.

      • Bosá hraběnka: Od píky II (19)

        Venkovní zábava. Amatérská kuchařka Ina Gartenová se podělí o své chutné, jednoduché a jedinečné recepty. Připravuje pokrmy vhodné na oslavy i rodinné večeře.

      • Bosá hraběnka: Od píky II (20)

        Náhodná jídla Dne díkůvzdání. Amatérská kuchařka Ina Gartenová se podělí o své chutné, jednoduché a jedinečné recepty. Připravuje pokrmy vhodné na oslavy i rodinné večeře.

      • Pravidla farmy III (1)

        Sytý baron. Nancy Fuller představí stylově na letecké přehlídce v Rhinebecku své piknikové menu. Nabídne sendviče s waldorfským salátem, ovocný salát s vinnou zálivkou a cukrové sušenky.