• Food Network

    • Food Network od do

      • Restaurant: Impossible XVI (11)

        Blues ze Chattanoogy. Manželský pár majitelů restaurace v Tennessee prochází bouřlivým rozvodem a jejich podnik vypadá podobně rozervaně. Dokáže Robert Irvine přinést trochu klidu a míru?

      • Země z cukru (1)

        Bytosti z cukru. Kristin Chenoweth přivítá pět týmů uměleckých cukrářů, kteří mají za úkol vytvořit mystická a magická stvoření z ingrediencí, jež najdou cestou.

      • Kuchyně XV (10)

        Novinky na pozdní snídani. Je tady nový rok a to znamená nové recepty na pozdní snídani. Geoffrey připraví Španělskem inspirovanou tortillu a Katie uvaří z těsta na vafle pizza tyčinky s rančerským dipem.

      • Kuchyně XV (11)

        Syté a zdravé. Naše parta připraví chutné a zdravé recepty, třeba koláč plněný kuřaty a máslovou dýní nebo pizzu ze sladkých brambor, a nabídne zdravější verze oblíbených jídel.

      • Kuchyně XV (12)

        Chutě, které odeženou zimu. Naše parta odhání smutek ze zimy pryč tropickými chutěmi. Mezi recepty najdeme sendviče s pomalu vařeným a taženým havajským vepřovým nebo palačinky s ananasem.

      • Kuchyně XV (13)

        Jídla za babku. Moderátoři se podělí o své tipy, jak ušetřit, a přitom mít z jídla velký užitek. Mezi recepty najdeme bábovku z masa a brambor a casserole s hovězím a fazolemi.

      • Kuchyně XVI (1)

        Jídlo na derby. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (11)

        Asijská inspirace: Čína. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (12)

        Asijská inspirace: Thajsko. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (13)

        Asijská inspirace: Vietnam. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (14)

        Asijská inspirace: Japonsko. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (15)

        Asijské inspirace: Malajsie. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (16)

        Dobré a kořeněné: Indie. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (17)

        Dobré a kořeněné: Kapští Malajci. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (18)

        Chutné a pálivé: Indonésie. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (19)

        Chutné a pálivé: Maroko. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (20)

        Chutné a pálivé: Mosambik. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Kulinářská akademie Jenny a Rezy (21)

        Sváteční pokrmy: Klasické Vánoce. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací V (5)

        Dostaň mě v St. Louis. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Trisha a jižanská kuchyně XV (13)

        Lámání chleba s Julií. Na povídání historek s kamarádkou připraví Trisha menu inspirované chlebem. V menu jsou zdravé sendviče se salátem, rajčaty a slaninou a chlebový pudink s čokoládou a pomerančem.

      • Trisha a jižanská kuchyně XV (1)

        Jižanský piknik na parkovišti. Trisha Yearwood pořádá hudební večírek na parkovišti. Podělí se o oblíbené recepty fanoušků a příběhy z cest, které podnikla se svým manželem Garthem Brooksem.

      • Vyřazeni XXIII (10)

        Ingredience podle diváků. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Vyřazeni XXIII (11)

        Soudci tváří v tvář. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Vyřazeni XXIII (12)

        Falešný dort, skutečné sázky. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Vyřazeni XXIII (13)

        Řekni sýr! Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Vyřazeni XXVIII (1)

        Mistři: 1. souboj. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (13)

        Vídeň. Andrew ochutná kuchyni Vídně a užije si sachertorte, rakouský dezert ze začátku 19. století, a také další klasiky jako schnitzel nebo frankfurtské klobásky.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (14)

        Budapešť. Andrew jede do Budapešti představit nejoblíbenější jídla tohoto starobylého města. Od klasických plněných zelných závitků a hustého guláše po chutný transylvánský trdelník.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (15)

        Řím. Andrew zkoumá legendární jídla Říma, včetně fritovaných artyčoků, spaghett alla carbonara a pizzy tonda. Každé jídlo má svou historii, která se počítá na stovky let.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (16)

        Dubaj. Andrew odhalí rozdílnost chutí v moderní Dubaji, například marinované kebaby nebo chalvu, cukrovinku ochucenou růžovou vodou, jež je známa jako symbol tohoto regionu.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (17)

        Cleveland. V menu jsou klasiky, když Andrew odkrývá nejznámější jídla Clevelandu. Třeba v pivním těstíčku obalené ryby, smažené zelné koule nebo klobásový sendvič s francouzskými hranolky.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (18)

        Baltimore. Andrew je v Baltimoru, městě plném energie, kde jsou jídla dobrá a jedinečná. Třeba místní modrý krab, jemné grilované hovězí a milované čokoládové sušenky Berger.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (19)

        Edinburgh. Edinburgh je město silných tradic a chutí. Andrew představí řadu skotských klasik včetně pepřové tlačenky haggis, modrého humra a skotské whiskey.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (20)

        Kodaň. Andrew Zimmern jezdí po celém světě a hledá nejchutnější a nejlegendárnější jídla daných míst. Objevuje tajemství a příběhy, jež se za těmito jídly skrývají.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (21)

        Vancouver. Andrew Zimmern jezdí po celém světě a hledá nejchutnější a nejlegendárnější jídla daných míst. Objevuje tajemství a příběhy, jež se za těmito jídly skrývají.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (22)

        Detroit. Andrew Zimmern jezdí po celém světě a hledá nejchutnější a nejlegendárnější jídla daných míst. Objevuje tajemství a příběhy, jež se za těmito jídly skrývají.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací V (6)

        S krevetami to není jednoduché. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Vyřazeni XXXI (12)

        Koše za milion dolarů. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Průkopnice XXV (6)

        Domov, sladký domov 11. Ree uvaří se svými dětmi rychlá jídla včetně sendvičů z vaflí s krůtí slaninou a opečeným hovězím. A také nachystá domácí ravioli a omeletu v hrnku.

      • Průkopnice XXV (1)

        Všichni dospělí. Ree Drummond chystá své dceři Alex balíček s jídlem. A v něm se nachází delikátní buchta z plechu k večeři a miska taco košíčků s knedlíčky wonton.

      • Kuchyně XX (5)

        Cenami ověnčená sytá jídla, 2. část. Tým vzdává poctu ceněným sytým jídlům a kuchaři Zac Young a Anne Burrell se zastaví, aby připravili vrstvený banánový pudink a pětihvězdičkové nachos.

      • Země z cukru (3)

        Kousky z karnevalu. Kristin Chenoweth dá zbývajícím týmům za úkol vytvořit jedlé prvky karnevalu, které potěší obyvatele cukrovinkové země.

      • Dětský souboj ve sladkostech (2)

        Zasněžené koblihy. Týmy dětských pekařů si vyhrají se sněhovými výtvory z koblih! Poté musejí jako další úkol vytvořit pro svá stvoření cereální pochoutky.

      • Upečeno ve Vermontu II (2)

        Večírek na ledě. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací V (6)

        S krevetami to není jednoduché. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Dívka na farmě IV (9)

        Molly Yeh se baví klasickými jídly na Díkůvzdání při setkání na farmě. Podává krůtí stehýnka glazovaná granátovým jablkem s pomalu vařenou zeleninou a knedlíky.

      • Dívka na farmě IV (10)

        Molly Yeh nachystá své nejlepší večírkové jednohubky na oslavu dvojitých narozenin. Začne ďábelskými vejci s nakládanou řepou a pečivem rugelach se špenátem a sýrem feta.

      • Amy Schumer se učí vařit (2)

        Přestávka na oběd a noc s těstovinami. Manžel Amy Schumer, šéfkuchař Chris Fischer, jí ukáže, jak připravit salát Panzanella, dva druhy těstovin nebo snové sendviče s prosciuttem a sýrem brie.

      • Kuchyně XX (1)

        Protiklady se přitahují. Naše parta oslavuje Valentýna. Sunny Anderson a Jeff Mauro se podělí o nápady na jídla s masem a mořskými plody a Katie Lee nachystá teplou pistáciovou salsu verde.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XIII (3)

        Sýrovější. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XIII (4)

        Hvězdné mámy. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XIII (5)

        Guyova soutěž proti Iron Chefům. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XIII (6)

        Táta vaří nejlíp. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XIII (7)

        Dvakrát pro výhru. Tři páry dvojčat se spojí, aby dokázaly, že dvě hlavy jsou lepší než jedna, pokud jde o výhru 20 000 dolarů. Nejprve je čeká narozeninový dort k večeři.

      • Upečeno ve Vermontu II (2)

        Večírek na ledě. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (19)

        Brusel. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (20)

        Santorini. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (21)

        Benátky. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (22)

        Milan. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (24)

        Peking. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (1)

        Hamptons. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (2)

        Queens. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.