
Food Network
Food Network od do
Restaurant: Impossible XVI (11)
Blues ze Chattanoogy. Manželský pár majitelů restaurace v Tennessee prochází bouřlivým rozvodem a jejich podnik vypadá podobně rozervaně. Dokáže Robert Irvine přinést trochu klidu a míru?
Země z cukru (1)
Bytosti z cukru. Kristin Chenoweth přivítá pět týmů uměleckých cukrářů, kteří mají za úkol vytvořit mystická a magická stvoření z ingrediencí, jež najdou cestou.
Kuchyně XV (10)
Novinky na pozdní snídani. Je tady nový rok a to znamená nové recepty na pozdní snídani. Geoffrey připraví Španělskem inspirovanou tortillu a Katie uvaří z těsta na vafle pizza tyčinky s rančerským dipem.
Kuchyně XV (11)
Syté a zdravé. Naše parta připraví chutné a zdravé recepty, třeba koláč plněný kuřaty a máslovou dýní nebo pizzu ze sladkých brambor, a nabídne zdravější verze oblíbených jídel.
Kuchyně XV (12)
Chutě, které odeženou zimu. Naše parta odhání smutek ze zimy pryč tropickými chutěmi. Mezi recepty najdeme sendviče s pomalu vařeným a taženým havajským vepřovým nebo palačinky s ananasem.
Kuchyně XV (13)
Jídla za babku. Moderátoři se podělí o své tipy, jak ušetřit, a přitom mít z jídla velký užitek. Mezi recepty najdeme bábovku z masa a brambor a casserole s hovězím a fazolemi.
Kuchyně XVI (1)
Jídlo na derby. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (11)
Asijská inspirace: Čína. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (12)
Asijská inspirace: Thajsko. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (13)
Asijská inspirace: Vietnam. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (14)
Asijská inspirace: Japonsko. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (15)
Asijské inspirace: Malajsie. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (16)
Dobré a kořeněné: Indie. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (17)
Dobré a kořeněné: Kapští Malajci. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (18)
Chutné a pálivé: Indonésie. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (19)
Chutné a pálivé: Maroko. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (20)
Chutné a pálivé: Mosambik. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
Kulinářská akademie Jenny a Rezy (21)
Sváteční pokrmy: Klasické Vánoce. Jenny Morrisová a Reza Mahammad otevírají svou kulinářskou akademii. Šest amatérských kuchařů naučí, jak připravit výbornou hostinu.
Velká soutěž pojízdných restaurací V (5)
Dostaň mě v St. Louis. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.
Trisha a jižanská kuchyně XV (13)
Lámání chleba s Julií. Na povídání historek s kamarádkou připraví Trisha menu inspirované chlebem. V menu jsou zdravé sendviče se salátem, rajčaty a slaninou a chlebový pudink s čokoládou a pomerančem.
Trisha a jižanská kuchyně XV (1)
Jižanský piknik na parkovišti. Trisha Yearwood pořádá hudební večírek na parkovišti. Podělí se o oblíbené recepty fanoušků a příběhy z cest, které podnikla se svým manželem Garthem Brooksem.
Vyřazeni XXIII (10)
Ingredience podle diváků. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Vyřazeni XXIII (11)
Soudci tváří v tvář. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Vyřazeni XXIII (12)
Falešný dort, skutečné sázky. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Vyřazeni XXIII (13)
Řekni sýr! Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Vyřazeni XXVIII (1)
Mistři: 1. souboj. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (13)
Vídeň. Andrew ochutná kuchyni Vídně a užije si sachertorte, rakouský dezert ze začátku 19. století, a také další klasiky jako schnitzel nebo frankfurtské klobásky.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (14)
Budapešť. Andrew jede do Budapešti představit nejoblíbenější jídla tohoto starobylého města. Od klasických plněných zelných závitků a hustého guláše po chutný transylvánský trdelník.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (15)
Řím. Andrew zkoumá legendární jídla Říma, včetně fritovaných artyčoků, spaghett alla carbonara a pizzy tonda. Každé jídlo má svou historii, která se počítá na stovky let.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (16)
Dubaj. Andrew odhalí rozdílnost chutí v moderní Dubaji, například marinované kebaby nebo chalvu, cukrovinku ochucenou růžovou vodou, jež je známa jako symbol tohoto regionu.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (17)
Cleveland. V menu jsou klasiky, když Andrew odkrývá nejznámější jídla Clevelandu. Třeba v pivním těstíčku obalené ryby, smažené zelné koule nebo klobásový sendvič s francouzskými hranolky.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (18)
Baltimore. Andrew je v Baltimoru, městě plném energie, kde jsou jídla dobrá a jedinečná. Třeba místní modrý krab, jemné grilované hovězí a milované čokoládové sušenky Berger.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (19)
Edinburgh. Edinburgh je město silných tradic a chutí. Andrew představí řadu skotských klasik včetně pepřové tlačenky haggis, modrého humra a skotské whiskey.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (20)
Kodaň. Andrew Zimmern jezdí po celém světě a hledá nejchutnější a nejlegendárnější jídla daných míst. Objevuje tajemství a příběhy, jež se za těmito jídly skrývají.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (21)
Vancouver. Andrew Zimmern jezdí po celém světě a hledá nejchutnější a nejlegendárnější jídla daných míst. Objevuje tajemství a příběhy, jež se za těmito jídly skrývají.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (22)
Detroit. Andrew Zimmern jezdí po celém světě a hledá nejchutnější a nejlegendárnější jídla daných míst. Objevuje tajemství a příběhy, jež se za těmito jídly skrývají.
Velká soutěž pojízdných restaurací V (6)
S krevetami to není jednoduché. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.
Vyřazeni XXXI (12)
Koše za milion dolarů. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Průkopnice XXV (6)
Domov, sladký domov 11. Ree uvaří se svými dětmi rychlá jídla včetně sendvičů z vaflí s krůtí slaninou a opečeným hovězím. A také nachystá domácí ravioli a omeletu v hrnku.
Průkopnice XXV (1)
Všichni dospělí. Ree Drummond chystá své dceři Alex balíček s jídlem. A v něm se nachází delikátní buchta z plechu k večeři a miska taco košíčků s knedlíčky wonton.
Kuchyně XX (5)
Cenami ověnčená sytá jídla, 2. část. Tým vzdává poctu ceněným sytým jídlům a kuchaři Zac Young a Anne Burrell se zastaví, aby připravili vrstvený banánový pudink a pětihvězdičkové nachos.
Země z cukru (3)
Kousky z karnevalu. Kristin Chenoweth dá zbývajícím týmům za úkol vytvořit jedlé prvky karnevalu, které potěší obyvatele cukrovinkové země.
Dětský souboj ve sladkostech (2)
Zasněžené koblihy. Týmy dětských pekařů si vyhrají se sněhovými výtvory z koblih! Poté musejí jako další úkol vytvořit pro svá stvoření cereální pochoutky.
Upečeno ve Vermontu II (2)
Večírek na ledě. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Velká soutěž pojízdných restaurací V (6)
S krevetami to není jednoduché. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.
Dívka na farmě IV (9)
Molly Yeh se baví klasickými jídly na Díkůvzdání při setkání na farmě. Podává krůtí stehýnka glazovaná granátovým jablkem s pomalu vařenou zeleninou a knedlíky.
Dívka na farmě IV (10)
Molly Yeh nachystá své nejlepší večírkové jednohubky na oslavu dvojitých narozenin. Začne ďábelskými vejci s nakládanou řepou a pečivem rugelach se špenátem a sýrem feta.
Amy Schumer se učí vařit (2)
Přestávka na oběd a noc s těstovinami. Manžel Amy Schumer, šéfkuchař Chris Fischer, jí ukáže, jak připravit salát Panzanella, dva druhy těstovin nebo snové sendviče s prosciuttem a sýrem brie.
Kuchyně XX (1)
Protiklady se přitahují. Naše parta oslavuje Valentýna. Sunny Anderson a Jeff Mauro se podělí o nápady na jídla s masem a mořskými plody a Katie Lee nachystá teplou pistáciovou salsu verde.
Guyova soutěž v samoobsluze XIII (3)
Sýrovější. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.
Guyova soutěž v samoobsluze XIII (4)
Hvězdné mámy. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.
Guyova soutěž v samoobsluze XIII (5)
Guyova soutěž proti Iron Chefům. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.
Guyova soutěž v samoobsluze XIII (6)
Táta vaří nejlíp. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.
Guyova soutěž v samoobsluze XIII (7)
Dvakrát pro výhru. Tři páry dvojčat se spojí, aby dokázaly, že dvě hlavy jsou lepší než jedna, pokud jde o výhru 20 000 dolarů. Nejprve je čeká narozeninový dort k večeři.
Upečeno ve Vermontu II (2)
Večírek na ledě. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (19)
Brusel. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (20)
Santorini. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (21)
Benátky. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (22)
Milan. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (24)
Peking. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (1)
Hamptons. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (2)
Queens. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
