• Food Network

    • Food Network od do

      • Vítězný dort (11)

        Dětské dorty. Čtyři nejlepší cukrářské týmy z USA soutěží v různých kreativních úkolech. Vítězný tým si odnese cenu ve výši 10 tisíc dolarů.

      • Země z cukru (5)

        Náměstí. Zbývající týmy mají za úkol vytvořit stavby a dekorace pro náměstí svých cukrovinkových zemí. Kdo se dostane do finále?

      • Kuchyně IX (4)

        Naše nejchutnější předělávky. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně IX (5)

        Italské klasiky. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně IX (6)

        Oblíbená jídla ze steakhousu. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně IX (7)

        Tajnosti pořadu. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně IX (8)

        Nejsýrovatější pořad ze všech. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Upečeno ve Vermontu II (9)

        Pečení u táboráku. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • V kuchyni se Sibou II (10)

        Jídlo pro duši. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • V kuchyni se Sibou III (1)

        Máme holčičku. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • V kuchyni se Sibou III (2)

        S exotickým přídechem. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • V kuchyni se Sibou III (3)

        Kdo s koho. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • V kuchyni se Sibou III (4)

        Rychlá pohodička. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • V kuchyni se Sibou III (5)

        Výprava za chutí. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • V kuchyni se Sibou III (6)

        Siba vás zachrání. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • V kuchyni se Sibou III (7)

        Z celého světa. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • V kuchyni se Sibou III (8)

        Dneska máme rande. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • V kuchyni se Sibou III (9)

        Přátelská rivalita. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VIII (1)

        Nelehké časy v New Orleansu. Sedm týmů dorazí do New Orleans, kde budou soutěžit o 50 tisíc dolarů. Prvním úkolem je vytvořit vlastní beignet a připravit pokrm inspirovaný oblíbeným nápojem.

      • Pravidla farmy V (13)

        Rodinné farmářské Vánoce. Nancy předvede, jak nachystat dokonalou vánoční večeři s minimální námahou a stresem. Připraví vepřová pečená žebírka plněná kaštany a klobáskami a k tomu glazovanou mrkev.

      • Pravidla farmy VI (1)

        Jarní nakopnutí. Nancy Fuller pořádá večírek se svými kamarády farmáři pro jarní začátek. Mezi jídly najdeme salát s jarní zeleninou a tradičním rančerským dresinkem nebo mátový ledový čaj s vanilkou.

      • Vyřazeni XXIX (4)

        Kuchaři polévek. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Vyřazeni XXIX (5)

        Vaření s chilli. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Vyřazeni XXIX (6)

        Nejhorší kuchaři. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Vyřazeni XXIX (7)

        Turnaj dospívajících: 1. bitva. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Vyřazeni XXIX (8)

        Turnaj dospívajících: 2. bitva. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (3)

        Chicago: Znovu na návštěvě. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (4)

        Okres Door. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (5)

        Washington, D.C. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (6)

        Zátoka Chesapeake. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (7)

        Boston: Znovu na návštěvě. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (8)

        Cape Cod. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (9)

        Pobřeží New Jersey. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (10)

        New Jersey. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (11)

        Kansas City. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (12)

        Denver. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VIII (2)

        Pokrmy pro vojáky. Týmy s nejlepšími výsledky musí nakrmit vojáky na Floridě. Rovněž mohou získat imunitu, pokud připraví a prodají chňapala červeného za nejvyšší cenu.

      • Vyřazeni XLI (2)

        Třikráte pozdravte čokoládu! Talentovaní cukráři připravují pro porotce čokoládovou hostinu v této bitvě plné dezertů. Musejí pracovat s hořkou čokoládou, vzácným ovocem a slanou svačinkou.

      • Průkopnice XXV (10)

        Domov, sladký domov 15. Ree připraví doma na ranči rychlá jídla pro celou rodinu. Například vepřové na víně marsala s houbami, salát panzanella s grilovanými krevetami a calzone se špenátem a artyčoky.

      • Průkopnice XXV (5)

        Večeře na grilu. Ree připraví na grilu Mexikem inspirovanou rodinnou večeři. V menu je marinované carne asada, špíz s papričkami chipotle a glazovanými krevetami a salát s kukuřicí a dýní.

      • Kuchyně XX (9)

        Naše tajemství, 2. část. Naše parta se podělí o tajemství skvělých receptů a ingrediencí, které musíte mít, třeba na masové kuličky bez obalování nebo na rychlou rajskou omáčku z trouby.

      • Jarní cukrářská soutěž VI (1)

        Přírodní divy jara. Jedenáct pekařů oslaví jaro geometrickými jarními ovocnými dortíky. Pak připraví moderní průhledné dorty, které obsahují jarní proměny.

      • Dětská cukrářská soutěž VIII (3)

        Dortové sendviče. Valerie Bertinelli a Duff Goldman vyzvou zbývajících 10 mladých pekařů, aby vytvořili dezerty v podobě sendviče. Objednávejte!

      • Upečeno ve Vermontu II (10)

        Vařené mořské plody ve vermontském stylu. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VIII (2)

        Pokrmy pro vojáky. Týmy s nejlepšími výsledky musí nakrmit vojáky na Floridě. Rovněž mohou získat imunitu, pokud připraví a prodají chňapala červeného za nejvyšší cenu.

      • Dívka na farmě V (4)

        Večeře pro farmáře. Molly Yeh pořádá večírek pro farmářské rodiny. V menu najdeme knedlíčky s masovými kuličkami a krémovou polentu s křupavou slaninou.

      • Dívka na farmě V (5)

        Oblíbená jídla čínské rodiny. Molly Yeh pro svou rodinu připraví svá oblíbená jídla inspirovaná Čínou. V menu je sladkokyselé vepřové a sezamové koule plněné čokoládou.

      • Amy Schumer se učí vařit II (2)

        Nezmrazené a dětské menu. Kuchař Chris Fischer ukazuje své manželce Amy, jak připravit mražená jídla od nuly. Inspirováni dětským menu propašují do palačinek s ricottou zeleninu.

      • Kuchyně XX (5)

        Cenami ověnčená sytá jídla, 2. část. Tým vzdává poctu ceněným sytým jídlům a kuchaři Zac Young a Anne Burrell se zastaví, aby připravili vrstvený banánový pudink a pětihvězdičkové nachos.

      • Guyova soutěž v samoobsluze V (12)

        Odvážné kuchařské dvojice. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze V (13)

        Buďte rádi, že jste v městě chutí. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VI (1)

        Hrátky s vysokými sázkami. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VI (2)

        Hudba a neklid na trhu. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VI (3)

        Sezóna nákupů. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Upečeno ve Vermontu II (10)

        Vařené mořské plody ve vermontském stylu. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (19)

        Aruba. Na impozantní kulinářské výpravě po Arubě okusí Andrew Zimmern místní pokrmy, např. vydatnou holandskou hrachovou polévku, rybí polévku cazuela nebo máslový dort z oříšků kešu.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (20)

        Curacao. Andrew Zimmern ochutnává tropickou kuchyni bývalého holandského obchodního centra Curacao. Tato kuchyně nabízí velmi rozmanité pokrmy jako např. africké ragú nebo holandský sýr.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (21)

        Sevilla. Andrew vyráží za kulinářským dobrodružstvím do Sevilly, kde se zaměří na místní výbornou kuchyni. Ochutná delikatesy, jako je např. sušená šunka jamón ibérico a gazpacho a vepřové serranito sendviče.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (22)

        Fes. Andrew Zimmern navštíví barvité marocké město Fes. Pustí se zde do místních dobrot, jako je např. tažín s dušeným masem, pečivo pastilla a špízy.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (24)

        Goa. Andrew Zimmern navštíví stát Goa, původní portugalskou kolonii v západní Indii. Ochutná výborné místní pokrmy, např. garnáty v kari omáčce, portugalský sušený salám chorizo a vepřové vindaloo.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (1)

        Brooklyn. Andrew hledá v Brooklynu místní legendární jídla. Multikulturní čtvrť nabízí dobroty staré školy jako šťavnatý steak, dokonalou newyorskou pizza nebo židovské těstoviny s kousky čokolády.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (2)

        Birmingham. Andrew odhalí pár jídel Birminghmau v Alabamě, která si musíte dát. Toto jižanské město opatruje duši klasických jídel jako smažený sumec, kukuřičné koule nebo grilovaná kuřata.