• Food Network

    • Food Network od do

      • Kuchyně XX (10)

        Čerstvá chuť citrusů. Naše parta vymačká poslední kapky z hvězdné produkce sezóny a nabídne řadu citrusových hlavních jídel, předkrmů a dezertů!

      • Jarní cukrářská soutěž IV (2)

        Kvetoucí dobroty. Devět zbývajících cukrářů vytváří kreace z košíčků s květinovou trestí. Dále zhotovují a zdobí glazurované koule do jedlých zahrad.

      • Vyřazeni XXXI (13)

        Zpátky v čase. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Vyřazeni XLI (3)

        Panenko boloňská! Čtyři kuchaři musejí projevit svou kreativitu při práci s kýčovitými dortíky, hybridní zeleninou, vnitřnostmi a míchanou zmrzlinou.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VII (3)

        Skvělé dobrodružství. Zbývající týmy mají za úkol zpracovat pštrosí vejce. Pak své výtvory prodávají ve městě Solvang, kde jim místní kultura připraví jisté překážky.

      • Kuchyně VIII (10)

        Únik ze zimy. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (4)

        Švýcarské speciality, sendviče a klobásy. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (5)

        Hovězí, jehněčí a vepřové. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Guyova soutěž v samoobsluze IX (8)

        U grilu či na grilu. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Jarní cukrářská soutěž IV (2)

        Kvetoucí dobroty. Devět zbývajících cukrářů vytváří kreace z košíčků s květinovou trestí. Dále zhotovují a zdobí glazurované koule do jedlých zahrad.

      • Průkopnice XIX (3)

        Příprava jídel. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Nejlepší americký pekař (3)

        Sladké pečivo. Osm zkušených pekařů přetvoří obyčejné nápady v úchvatné a chutné dobroty. Ten nejlepší pekař vyhraje 25 000 dolarů a titul Nejlepší americký pekař.

      • Trisha a jižanská kuchyně XI (10)

        Naostřit! Trisha a její sestra si vylepšují své dovednosti s nožem za asistence místního šéfkuchaře. Poté připraví lososa s křupavou kůrčičkou a dort Pavlova s medem a podmáslím.

      • Dětská kuchařská soutěž III (5)

        Sendviče s’more. Malí kuchaři s velkými ambicemi soutěží proti sobě o výhru 10 000 dolarů. Ale musejí překonat záhadné ingredience a nedostatek času.

      • Vyřazeni XXXV (2)

        Hrozivé přísady. Šéfkuchaři mají mezi halloweenskými přísadami ošklivé překvapení. Hlavní chod musí obsahovat zvláštní druh masa a k tomu ještě hrozivější přísadu.

      • Vyřazeni XXXV (3)

        Předkrm z mlžů. Za dvacet minut musí šéfkuchaři připravit předkrmy z mlžů a sladkého sušeného ovoce, hlavní chod má obsahovat olihní inkoust a v moučníku nesmí chybět fazole a alkoholový nápoj.

      • Pravidla farmy VI (10)

        Grilování, baseball a velká chuť. Nancy Fuller a Eddie Jackson nakrmí malé táborníky. Mezi jídly najdeme grilovaná hovězí žebra, krémový puding z kukuřičného chleba a smaženou zmrzlinu.

      • Pravidla farmy VI (11)

        Snídaně k večeři. Nancy Fuller připraví speciální pochoutku pro svá vnoučata: snídani k večeři! V menu jsou skořicové buchty, palačinky s klobáskami a jahodové a banánové mléko.

      • Vyřazeni XXXVIII (4)

        Samé bowls. Čtyři kuchaři musejí pod pozorným dohledem porotkyně Marthy Stewart do bowls navrstvit vyvážené chutě. Pro první kolo Martha přinese speciální překvapení ze své zahrady.

      • Muž vs. jídlo II (22)

        Salt Lake City. Moderátor a vášnivý jedlík Adam Richman cestuje Amerikou, aby našel nejlepší místní pokrmy a vyzkoušel si v jednotlivých městech také největší výzvy týkající se jídla.

      • Muž vs. jídlo II (23)

        Cleveland. Moderátor a vášnivý jedlík Adam Richman cestuje Amerikou, aby našel nejlepší místní pokrmy a vyzkoušel si v jednotlivých městech také největší výzvy týkající se jídla.

      • Průkopnice XIX (4)

        Čtyři jídla do ruky. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XIX (5)

        Letní jídla za 16 minut. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (11)

        Managua. Andrew představí jídla Managuy, hlavního města Nikaraguy, která musíte mít. Od uzeného hovězího jídla zvaného baho po vepřové s křupavou kůrčičkou se salátem zvaným vigaron.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (12)

        Santiago. Andrew představí chutě kulinářského ráje chilského Santiaga. Vyzkouší pár legendárních místních jídel jako asado a la parrilla nebo pastel de jaiba.

      • Porážka Bobbyho Flaye XVII (2)

        Kulinářský knockout. Giada De Laurentiis a Michael Voltaggio jsou rozhodčími v bitvě mezi Geronimo Lopezem a Francesem Tarigaou. Který talentovaný kuchař vyzve Bobbyho Flaye?

      • Porážka Bobbyho Flaye XVII (3)

        Porotci jako soutěžící. Porotci Michael Psilakis a Seamus Mullen přicházejí vyzvat Bobbyho. Marcus Samuelsson a Sunny Anderson rozhodnou, který kuchař dá nakonec Bobbymu nejvíc zabrat.

      • Strašidelné výrobky z perníku (5)

        Neapol. Paul Hollywood se vydává na cesty po světě, aby navštívil rodinná pekařství, nárožní obchůdky i luxusní hotely, jež utvářely pekařské dědictví celých měst.

      • Strašidelné výrobky z perníku (6)

        Kodaň. Paul Hollywood se vydává na cesty po světě, aby navštívil rodinná pekařství, nárožní obchůdky i luxusní hotely, jež utvářely pekařské dědictví celých měst.

      • Kuchyně VIII (11)

        Všude samá čokoláda. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Jarní cukrářská soutěž IV (5)

        Všude samé plody. Šest cukrářů musí vytvořit maličké zákusky s různými plody. Pak je díky barevným roládám cítit ve vzduchu jaro.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (6)

        Na návštěvě Cancúnu. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (7)

        Netypické restaurace. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Dětská kuchařská soutěž VII (3)

        Šampioni: 2. část. Další čtyři předešlí šampioni se vracejí do kuchyně. V koši pro předkrm se objeví neslavná ingredience - který mladý kuchař ohromí porotce?

      • Vyřazeni XXIX (8)

        Turnaj dospívajících: 2. bitva. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Průkopnice XIX (4)

        Čtyři jídla do ruky. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XIX (5)

        Letní jídla za 16 minut. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Jarní cukrářská soutěž IV (3)

        Parádní jarní den. Osm cukrářů pracuje v týmech. Připravují jarní minizákusky na venkovní oslavu. Dále zhotovují dezert ze tří přísad z piknikového košíku.

      • Nejlepší americký pekař (4)

        Kavárenské klasiky. Osm zkušených pekařů přetvoří obyčejné nápady v úchvatné a chutné dobroty. Ten nejlepší pekař vyhraje 25 000 dolarů a titul Nejlepší americký pekař.

      • Vyřazeni XXXI (14)

        Blues o hlavním chodu. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (11)

        Managua. Andrew představí jídla Managuy, hlavního města Nikaraguy, která musíte mít. Od uzeného hovězího jídla zvaného baho po vepřové s křupavou kůrčičkou se salátem zvaným vigaron.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (12)

        Santiago. Andrew představí chutě kulinářského ráje chilského Santiaga. Vyzkouší pár legendárních místních jídel jako asado a la parrilla nebo pastel de jaiba.

      • Trisha a jižanská kuchyně XI (11)

        Jaro v Nashvillu. Trisha zajede k pojízdné prodejně květin své kamarádky, aby rozzářila svou kuchyni. Pak uvaří jarní hostinu, která zahrnuje jarní zeleninu se sladkým hráškem a majonézou aioli.

      • Guyova soutěž v samoobsluze IX (9)

        Souboj hvězd kanálu Food Network. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Jarní cukrářská soutěž VI (2)

        Jarní obloha. Deset zbývajících pekařů oslaví jarní rovnodennost pestrobarevnými koblihami s tematikou východu nebo západu Slunce. Pak vytvoří nebesky modré dezerty.

      • Dětská cukrářská soutěž VIII (4)

        Drama s lamou. Devět pekařů musí vytvořit košíčky a lamí hlavou podle zvolených chutí. Moderátoři a porotci Valerie Bertinelli a Duff Goldman také přivítají speciálního hosta: skutečnou živou lamu!

      • Jarní cukrářská soutěž IV (3)

        Parádní jarní den. Osm cukrářů pracuje v týmech. Připravují jarní minizákusky na venkovní oslavu. Dále zhotovují dezert ze tří přísad z piknikového košíku.

      • Vyřazeni XXXI (14)

        Blues o hlavním chodu. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Průkopnice XXV (11)

        Snadné večeře ve všední dny. Ree nabídne čtyři nápady na rychlé večeře od pondělí do pátku. Připraví cajunské těstoviny s mořskými plody a masem, fritované kuře s ananasem a rychlou kukuřičnou quesadillu.

      • Průkopnice XXV (6)

        Domov, sladký domov 11. Ree uvaří se svými dětmi rychlá jídla včetně sendvičů z vaflí s krůtí slaninou a opečeným hovězím. A také nachystá domácí ravioli a omeletu v hrnku.

      • Kuchyně XX (10)

        Čerstvá chuť citrusů. Naše parta vymačká poslední kapky z hvězdné produkce sezóny a nabídne řadu citrusových hlavních jídel, předkrmů a dezertů!

      • Kuchyně VIII (11)

        Všude samá čokoláda. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (6)

        Na návštěvě Cancúnu. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (7)

        Netypické restaurace. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Guyova soutěž v samoobsluze IX (9)

        Souboj hvězd kanálu Food Network. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Jarní cukrářská soutěž IV (3)

        Parádní jarní den. Osm cukrářů pracuje v týmech. Připravují jarní minizákusky na venkovní oslavu. Dále zhotovují dezert ze tří přísad z piknikového košíku.

      • Průkopnice XIX (5)

        Letní jídla za 16 minut. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Nejlepší americký pekař (4)

        Kavárenské klasiky. Osm zkušených pekařů přetvoří obyčejné nápady v úchvatné a chutné dobroty. Ten nejlepší pekař vyhraje 25 000 dolarů a titul Nejlepší americký pekař.

      • Trisha a jižanská kuchyně XI (11)

        Jaro v Nashvillu. Trisha zajede k pojízdné prodejně květin své kamarádky, aby rozzářila svou kuchyni. Pak uvaří jarní hostinu, která zahrnuje jarní zeleninu se sladkým hráškem a majonézou aioli.