• Food Network

    • Food Network od do

      • Vítězný dort (12)

        Michael Symon potřebuje dort. Čtyři nejlepší cukrářské týmy z USA soutěží v různých kreativních úkolech. Vítězný tým si odnese cenu ve výši 10 tisíc dolarů.

      • Země z cukru (6)

        Král vhodný pro krále. Poslední dva finálové týmy nabídnou své dary králi Kandymu ze země cukrovinek se snahou vyhrát 25 000 dolarů. Umělečtí pekaři a cukráři musejí do svých dortů zahrnout degustační položku.

      • Kuchyně IX (9)

        Kořeněná jídla a sladkosti. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně IX (10)

        Pozdní snídaně mámě s láskou. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně IX (11)

        Jednoduchost sama. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně IX (12)

        V americkém stylu. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně IX (13)

        Ještě lepší grilování. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Giadina domácí kuchyně VIII (1)

        Čtyři nejoblíbenější jídla fanoušků. Giada De Laurentiisová ráda doma připravuje jak intimní pohoštění, tak velké oslavy. Podělí se o nezapomenutelné a jedinečné recepty a řadu užitečných rad.

      • V kuchyni se Sibou IV (1)

        Klasiky. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • V kuchyni se Sibou IV (2)

        Sytá jídla. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • V kuchyni se Sibou IV (3)

        Rychlá jídla. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • V kuchyni se Sibou IV (4)

        Jídla s sebou. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • V kuchyni se Sibou IV (5)

        Delikátní večeře. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • V kuchyni se Sibou IV (6)

        Samá dobrá jídla. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • V kuchyni se Sibou IV (7)

        Zázračná jídla připravená dopředu. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • V kuchyni se Sibou IV (8)

        Prostě italské. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VIII (3)

        Sladká Alabama. Zbývajících pět týmů soupeří v Tuscaloose o čas, který jim věnuje cukrářský mistr Jan Moon. Vítězové musí prodat nejvíce pekanových zákusků.

      • Pravidla farmy VII (1)

        Sladké časy v zábavním parku. Nancy má v kuchyni plné ruce práce, protože připravuje sladkosti pro svá vnoučata. Připraví místní jablka a hrušky obalená v karamelu a ovocné rolky se švestkami.

      • Pravidla farmy VII (2)

        Motorková máma! Nancy dává dohromady oběd pro charitativní akci motocyklové rallye na podporu místního hospicu. Připraví chutné vepřové sendviče s bylinkami a lupínky ze sladkých brambor.

      • Vyřazeni XXIX (9)

        Turnaj dospívajících: 3. bitva. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Vyřazeni XXIX (10)

        Turnaj dospívajících: 4. bitva. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Vyřazeni XXIX (11)

        Turnaj dospívajících: Finále. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Vyřazeni XXIX (12)

        Dvojčata jdou za výhrou. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Vyřazeni XXIX (13)

        Chleba naan. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (13)

        Londýn: Znovu na návštěvě. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (14)

        Skotská vysočina. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (15)

        Nové Skotsko. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (16)

        Québec. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (17)

        Porto. Andrew prozkoumá klasická sytá jídla a moderní recepty v portugalském Portu. Vyzkouší solenou tresku v krémovém casserole, dršťkovou polévku a rýži s chobotnicí.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (18)

        Frankfurt. Andrew vyzkouší zdravá, jednoduchá a sytá tradiční jídla v německém Frankfurtu. Historie města se projevuje i v jeho gastronomii, třeba frankfurtských párcích nebo jablečném vínu.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (19)

        Toskánsko. Andrew zkoumá tradiční a delikátní toskánskou kuchyni. Vyzkouší mnohé speciality jako pikantní dušené ryby podávané v křupavém chlebu nebo cizrnové palačinky.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (20)

        Janov. Andrew je v italském Janově. Úchvatné město nabízí neuvěřitelnou pestrost tradčních jídel - pesto s těstovinami, salát s mořskými plody nebo chlebové placky.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (21)

        Emilia-Romagna. Andrew Zimmern prozkoumává italský region Emilia-Romagna. Ochutná zde klasická jídla z Bologně, jako jsou např. salám mortadela, parmezán a tortellini.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (22)

        Paříš: Znovu na návštěvě. Andrew Zimmern se vrací do evropského epicentra módy, umění a jídla, do Paříže. Navštíví ty nejlepší restaurace a ochutná např. tatarský biftek.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VIII (4)

        Pálivé kuře v Nashvillu. Čtyři zbývající týmy musí v Nashvillu přijít s vlastní verzí pálivého kuřete. Vařit ale budou bez kuřat. Dále si musí připravit vlastní propagaci.

      • Vyřazeni XLI (3)

        Panenko boloňská! Čtyři kuchaři musejí projevit svou kreativitu při práci s kýčovitými dortíky, hybridní zeleninou, vnitřnostmi a míchanou zmrzlinou.

      • Průkopnice XXV (11)

        Snadné večeře ve všední dny. Ree nabídne čtyři nápady na rychlé večeře od pondělí do pátku. Připraví cajunské těstoviny s mořskými plody a masem, fritované kuře s ananasem a rychlou kukuřičnou quesadillu.

      • Průkopnice XXV (6)

        Domov, sladký domov 11. Ree uvaří se svými dětmi rychlá jídla včetně sendvičů z vaflí s krůtí slaninou a opečeným hovězím. A také nachystá domácí ravioli a omeletu v hrnku.

      • Kuchyně XX (10)

        Čerstvá chuť citrusů. Naše parta vymačká poslední kapky z hvězdné produkce sezóny a nabídne řadu citrusových hlavních jídel, předkrmů a dezertů!

      • Jarní cukrářská soutěž VI (2)

        Jarní obloha. Deset zbývajících pekařů oslaví jarní rovnodennost pestrobarevnými koblihami s tematikou východu nebo západu Slunce. Pak vytvoří nebesky modré dezerty.

      • Dětská cukrářská soutěž VIII (4)

        Drama s lamou. Devět pekařů musí vytvořit košíčky a lamí hlavou podle zvolených chutí. Moderátoři a porotci Valerie Bertinelli a Duff Goldman také přivítají speciálního hosta: skutečnou živou lamu!

      • Giadina domácí kuchyně VIII (2)

        Čokoládové pusinky. Giada De Laurentiisová ráda doma připravuje jak intimní pohoštění, tak velké oslavy. Podělí se o nezapomenutelné a jedinečné recepty a řadu užitečných rad.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VIII (4)

        Pálivé kuře v Nashvillu. Čtyři zbývající týmy musí v Nashvillu přijít s vlastní verzí pálivého kuřete. Vařit ale budou bez kuřat. Dále si musí připravit vlastní propagaci.

      • Dívka na farmě V (6)

        Hokejový večírek. Molly Yeh a její manžel pořádají večírek se sledováním hokeje pro své přátele milující sport. Připraví sendviče se smaženým kuřecím masem, domácí nudle a čokoládové sušenky s mátou.

      • Dívka na farmě V (7)

        Noční rande. Molly Yeh připraví romantické jídlo na noční rande se svým manželem. Podává česnekové muffiny se sýrem a valentínskou bonboniéru plnou nugátů.

      • Amy Schumer se učí vařit II (3)

        Oblíbená jídla s sebou a jednohubky. Amy a Chris znovu připravují svá oblíbená jídla z New York City jako krevety v humrové omáčce a suši. A také nachystají jednohubky na večírek z pizza bagelů.

      • Amy Schumer se učí vařit II (4)

        Amyina večeře jak ze steakhousu a grilování. Amy předvede své kuchařské dovednosti a připraví večeři jak ze steakhousu se steakem z hovězího pupku a špenátem se smetanou. Také na oběd ugriluje humří rolky.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VI (4)

        Sváteční pozdravy. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VI (5)

        Halloween z vnitřností. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VI (6)

        Honba uličkami. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VI (7)

        Blázinec v kuchyni. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VI (8)

        Turnaj dne krocanů. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Giadina domácí kuchyně VIII (2)

        Čokoládové pusinky. Giada De Laurentiisová ráda doma připravuje jak intimní pohoštění, tak velké oslavy. Podělí se o nezapomenutelné a jedinečné recepty a řadu užitečných rad.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (7)

        Tchaj-pej. Andrew zkoumá kulinářské klasiky Tchaj-peje v Tchajwanu, kde jsou knedlíčky velmi nebezpečné a kde je stejně důležité, kdo se s vámi o jídlo podělí, jako jídlo samotné.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (8)

        Ho Či Minovo Město. Andrew odhalí kuchyni Ho Či Minova Města, ekonomického a kulturního centra Vietnamu. Město má bohatou historii a jeho jídlo je odkazem historie.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (9)

        Pittsburgh. Andrew prozkoumá oblíbená jídla Pittsburghu, domovského místa půllibrového rybího sendviče, ale také klobásy, plněného zelí a pirohů.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (10)

        Vera Cruz. Andrew prozkoumá jídla mexického Vera Cruzu ochutnávkou Arroz a La Tumbada, v níž najdeme celé vařené chobotnice, a také tradičních oblíbených jídla jako chile relleno nebo picaditas.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (12)

        Santiago. Andrew představí chutě kulinářského ráje chilského Santiaga. Vyzkouší pár legendárních místních jídel jako asado a la parrilla nebo pastel de jaiba.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (13)

        Vídeň. Andrew ochutná kuchyni Vídně a užije si sachertorte, rakouský dezert ze začátku 19. století, a také další klasiky jako schnitzel nebo frankfurtské klobásky.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (14)

        Budapešť. Andrew jede do Budapešti představit nejoblíbenější jídla tohoto starobylého města. Od klasických plněných zelných závitků a hustého guláše po chutný transylvánský trdelník.