
Food Network
Food Network od do
Vítězný dort (12)
Michael Symon potřebuje dort. Čtyři nejlepší cukrářské týmy z USA soutěží v různých kreativních úkolech. Vítězný tým si odnese cenu ve výši 10 tisíc dolarů.
Země z cukru (6)
Král vhodný pro krále. Poslední dva finálové týmy nabídnou své dary králi Kandymu ze země cukrovinek se snahou vyhrát 25 000 dolarů. Umělečtí pekaři a cukráři musejí do svých dortů zahrnout degustační položku.
Kuchyně IX (9)
Kořeněná jídla a sladkosti. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně IX (10)
Pozdní snídaně mámě s láskou. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně IX (11)
Jednoduchost sama. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně IX (12)
V americkém stylu. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně IX (13)
Ještě lepší grilování. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Giadina domácí kuchyně VIII (1)
Čtyři nejoblíbenější jídla fanoušků. Giada De Laurentiisová ráda doma připravuje jak intimní pohoštění, tak velké oslavy. Podělí se o nezapomenutelné a jedinečné recepty a řadu užitečných rad.
V kuchyni se Sibou IV (1)
Klasiky. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.
V kuchyni se Sibou IV (2)
Sytá jídla. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.
V kuchyni se Sibou IV (3)
Rychlá jídla. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.
V kuchyni se Sibou IV (4)
Jídla s sebou. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.
V kuchyni se Sibou IV (5)
Delikátní večeře. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.
V kuchyni se Sibou IV (6)
Samá dobrá jídla. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.
V kuchyni se Sibou IV (7)
Zázračná jídla připravená dopředu. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.
V kuchyni se Sibou IV (8)
Prostě italské. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.
Velká soutěž pojízdných restaurací VIII (3)
Sladká Alabama. Zbývajících pět týmů soupeří v Tuscaloose o čas, který jim věnuje cukrářský mistr Jan Moon. Vítězové musí prodat nejvíce pekanových zákusků.
Pravidla farmy VII (1)
Sladké časy v zábavním parku. Nancy má v kuchyni plné ruce práce, protože připravuje sladkosti pro svá vnoučata. Připraví místní jablka a hrušky obalená v karamelu a ovocné rolky se švestkami.
Pravidla farmy VII (2)
Motorková máma! Nancy dává dohromady oběd pro charitativní akci motocyklové rallye na podporu místního hospicu. Připraví chutné vepřové sendviče s bylinkami a lupínky ze sladkých brambor.
Vyřazeni XXIX (9)
Turnaj dospívajících: 3. bitva. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Vyřazeni XXIX (10)
Turnaj dospívajících: 4. bitva. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Vyřazeni XXIX (11)
Turnaj dospívajících: Finále. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Vyřazeni XXIX (12)
Dvojčata jdou za výhrou. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Vyřazeni XXIX (13)
Chleba naan. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (13)
Londýn: Znovu na návštěvě. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (14)
Skotská vysočina. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (15)
Nové Skotsko. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (16)
Québec. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (17)
Porto. Andrew prozkoumá klasická sytá jídla a moderní recepty v portugalském Portu. Vyzkouší solenou tresku v krémovém casserole, dršťkovou polévku a rýži s chobotnicí.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (18)
Frankfurt. Andrew vyzkouší zdravá, jednoduchá a sytá tradiční jídla v německém Frankfurtu. Historie města se projevuje i v jeho gastronomii, třeba frankfurtských párcích nebo jablečném vínu.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (19)
Toskánsko. Andrew zkoumá tradiční a delikátní toskánskou kuchyni. Vyzkouší mnohé speciality jako pikantní dušené ryby podávané v křupavém chlebu nebo cizrnové palačinky.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (20)
Janov. Andrew je v italském Janově. Úchvatné město nabízí neuvěřitelnou pestrost tradčních jídel - pesto s těstovinami, salát s mořskými plody nebo chlebové placky.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (21)
Emilia-Romagna. Andrew Zimmern prozkoumává italský region Emilia-Romagna. Ochutná zde klasická jídla z Bologně, jako jsou např. salám mortadela, parmezán a tortellini.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (22)
Paříš: Znovu na návštěvě. Andrew Zimmern se vrací do evropského epicentra módy, umění a jídla, do Paříže. Navštíví ty nejlepší restaurace a ochutná např. tatarský biftek.
Velká soutěž pojízdných restaurací VIII (4)
Pálivé kuře v Nashvillu. Čtyři zbývající týmy musí v Nashvillu přijít s vlastní verzí pálivého kuřete. Vařit ale budou bez kuřat. Dále si musí připravit vlastní propagaci.
Vyřazeni XLI (3)
Panenko boloňská! Čtyři kuchaři musejí projevit svou kreativitu při práci s kýčovitými dortíky, hybridní zeleninou, vnitřnostmi a míchanou zmrzlinou.
Průkopnice XXV (11)
Snadné večeře ve všední dny. Ree nabídne čtyři nápady na rychlé večeře od pondělí do pátku. Připraví cajunské těstoviny s mořskými plody a masem, fritované kuře s ananasem a rychlou kukuřičnou quesadillu.
Průkopnice XXV (6)
Domov, sladký domov 11. Ree uvaří se svými dětmi rychlá jídla včetně sendvičů z vaflí s krůtí slaninou a opečeným hovězím. A také nachystá domácí ravioli a omeletu v hrnku.
Kuchyně XX (10)
Čerstvá chuť citrusů. Naše parta vymačká poslední kapky z hvězdné produkce sezóny a nabídne řadu citrusových hlavních jídel, předkrmů a dezertů!
Jarní cukrářská soutěž VI (2)
Jarní obloha. Deset zbývajících pekařů oslaví jarní rovnodennost pestrobarevnými koblihami s tematikou východu nebo západu Slunce. Pak vytvoří nebesky modré dezerty.
Dětská cukrářská soutěž VIII (4)
Drama s lamou. Devět pekařů musí vytvořit košíčky a lamí hlavou podle zvolených chutí. Moderátoři a porotci Valerie Bertinelli a Duff Goldman také přivítají speciálního hosta: skutečnou živou lamu!
Giadina domácí kuchyně VIII (2)
Čokoládové pusinky. Giada De Laurentiisová ráda doma připravuje jak intimní pohoštění, tak velké oslavy. Podělí se o nezapomenutelné a jedinečné recepty a řadu užitečných rad.
Velká soutěž pojízdných restaurací VIII (4)
Pálivé kuře v Nashvillu. Čtyři zbývající týmy musí v Nashvillu přijít s vlastní verzí pálivého kuřete. Vařit ale budou bez kuřat. Dále si musí připravit vlastní propagaci.
Dívka na farmě V (6)
Hokejový večírek. Molly Yeh a její manžel pořádají večírek se sledováním hokeje pro své přátele milující sport. Připraví sendviče se smaženým kuřecím masem, domácí nudle a čokoládové sušenky s mátou.
Dívka na farmě V (7)
Noční rande. Molly Yeh připraví romantické jídlo na noční rande se svým manželem. Podává česnekové muffiny se sýrem a valentínskou bonboniéru plnou nugátů.
Amy Schumer se učí vařit II (3)
Oblíbená jídla s sebou a jednohubky. Amy a Chris znovu připravují svá oblíbená jídla z New York City jako krevety v humrové omáčce a suši. A také nachystají jednohubky na večírek z pizza bagelů.
Amy Schumer se učí vařit II (4)
Amyina večeře jak ze steakhousu a grilování. Amy předvede své kuchařské dovednosti a připraví večeři jak ze steakhousu se steakem z hovězího pupku a špenátem se smetanou. Také na oběd ugriluje humří rolky.
Guyova soutěž v samoobsluze VI (4)
Sváteční pozdravy. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze VI (5)
Halloween z vnitřností. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze VI (6)
Honba uličkami. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze VI (7)
Blázinec v kuchyni. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze VI (8)
Turnaj dne krocanů. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Giadina domácí kuchyně VIII (2)
Čokoládové pusinky. Giada De Laurentiisová ráda doma připravuje jak intimní pohoštění, tak velké oslavy. Podělí se o nezapomenutelné a jedinečné recepty a řadu užitečných rad.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (7)
Tchaj-pej. Andrew zkoumá kulinářské klasiky Tchaj-peje v Tchajwanu, kde jsou knedlíčky velmi nebezpečné a kde je stejně důležité, kdo se s vámi o jídlo podělí, jako jídlo samotné.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (8)
Ho Či Minovo Město. Andrew odhalí kuchyni Ho Či Minova Města, ekonomického a kulturního centra Vietnamu. Město má bohatou historii a jeho jídlo je odkazem historie.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (9)
Pittsburgh. Andrew prozkoumá oblíbená jídla Pittsburghu, domovského místa půllibrového rybího sendviče, ale také klobásy, plněného zelí a pirohů.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (10)
Vera Cruz. Andrew prozkoumá jídla mexického Vera Cruzu ochutnávkou Arroz a La Tumbada, v níž najdeme celé vařené chobotnice, a také tradičních oblíbených jídla jako chile relleno nebo picaditas.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (12)
Santiago. Andrew představí chutě kulinářského ráje chilského Santiaga. Vyzkouší pár legendárních místních jídel jako asado a la parrilla nebo pastel de jaiba.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (13)
Vídeň. Andrew ochutná kuchyni Vídně a užije si sachertorte, rakouský dezert ze začátku 19. století, a také další klasiky jako schnitzel nebo frankfurtské klobásky.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (14)
Budapešť. Andrew jede do Budapešti představit nejoblíbenější jídla tohoto starobylého města. Od klasických plněných zelných závitků a hustého guláše po chutný transylvánský trdelník.
