• Food Network

    • Food Network od do

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VII (4)

        Dezert v poušti. Zbývající tři týmy čelí parnému vedru v Palm Springs, kde musí připravit sladký pokrm.

      • Jarní cukrářská soutěž IV (6)

        Pouštní zákusky. Pět cukrářů smí své zákusky ‒ ovocné koláčky, dort bez mouky, zmrzlinový sendvič, cupcake či doughnut ‒ osladit pouze s použitím agáve.

      • Vyřazeni XXXI (17)

        Sázka na farmu. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Národ bister u silnic: Kde je hovězí?

        Při své cestě za kombinací myčka aut-prádelna-jídelna se Guy Fieri zaměří hlavně na hovězí. Dá si vražedné burgery v San Antoniu nebo klasickou večeři v Georgii.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (20)

        Kodaň. Andrew Zimmern jezdí po celém světě a hledá nejchutnější a nejlegendárnější jídla daných míst. Objevuje tajemství a příběhy, jež se za těmito jídly skrývají.

      • Restaurant: Impossible XV (8)

        Dcera najde svou cestu. Robert Irvine jede do Indiany, aby pomohl upadajícímu retro bistru, které brzy zdědí nedostatečně připravená dcera nemocného majitele.

      • Kuchyně IX (1)

        Oblíbená restaurační jídla. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (12)

        Krocani, brambory a párky. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (13)

        Hamburgery, hovězí a gril. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Guyova soutěž v samoobsluze IX (12)

        Soutěž o nejlepší dezert. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Jarní cukrářská soutěž IV (6)

        Pouštní zákusky. Pět cukrářů smí své zákusky ‒ ovocné koláčky, dort bez mouky, zmrzlinový sendvič, cupcake či doughnut ‒ osladit pouze s použitím agáve.

      • Průkopnice XIX (11)

        4 jídla za necelých 40 minut. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Nejlepší americký pekař II (1)

        Dort, skvělý dort. Devět elitních, profesionálních pekařů má za úkol upéct dokonalé petit four sladkosti. Pak musejí připravit ohromný dort s vanilkovou příchutí pro 50 lidí.

      • Trisha a jižanská kuchyně XV (2)

        Večírek k vydání alba. Trisha chystá svá oblíbená jídla na večírek pro skladatele svých písní a své spolupracovníky. V menu je fazolový dip s bylinkami a kuřecí roláda s parmezánem.

      • Dětská kuchařská soutěž III (9)

        Horká minuta. Malí kuchaři s velkými ambicemi soutěží proti sobě o výhru 10 000 dolarů. Ale musejí překonat záhadné ingredience a nedostatek času.

      • Vyřazeni XXXV (10)

        Spousta chutí. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Vyřazeni XXXV (11)

        Jídla pro Mardi Gras. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Dívka na farmě (1)

        Výročí pozdních snídaní na farmě. Molly Yeh připraví pro rodinu speciální pozdní snídani na oslavu svého výročí. Menu obsahuje šakšuku se sýrem feta a růžičkovou kapustou a slaninové hašé.

      • Dívka na farmě (2)

        Slavnostní večeře na farmě. Molly oslavuje své začátky na farmě svou nejpamátnější slavnostní večeří. V menu pomalu vařené kuřecí maso v hrnci, sladký cookie „salát a pizza kapsy s klobáskami a brokolicí. AL

      • Vyřazeni XL (3)

        Čajové vejce a sympatie. Čtyři šéfkuchaři soupeří v kuchyni. V předkrmovém kole si lámou hlavu, co je čínské čajové vejce. A při přípravě zákusku musí použít velké zapáchající ovoce.

      • Muž vs. jídlo II (30)

        Kansas City. Moderátor a vášnivý jedlík Adam Richman cestuje Amerikou, aby našel nejlepší místní pokrmy a vyzkoušel si v jednotlivých městech také největší výzvy týkající se jídla.

      • Muž vs. jídlo II (31)

        Indianapolis. Moderátor a vášnivý jedlík Adam Richman cestuje Amerikou, aby našel nejlepší místní pokrmy a vyzkoušel si v jednotlivých městech také největší výzvy týkající se jídla.

      • Průkopnice XIX (12)

        Naprostá paráda. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XIX (13)

        Oslavme babičku. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (19)

        Edinburgh. Edinburgh je město silných tradic a chutí. Andrew představí řadu skotských klasik včetně pepřové tlačenky haggis, modrého humra a skotské whiskey.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (20)

        Kodaň. Andrew Zimmern jezdí po celém světě a hledá nejchutnější a nejlegendárnější jídla daných míst. Objevuje tajemství a příběhy, jež se za těmito jídly skrývají.

      • Porážka Bobbyho Flaye XVII (10)

        Flayovi na míru. Scott Conant a herečka Jane Seymour se spojí, aby donutili Bobbyho Flaye se zapotit. Najmou pár velkých jmen: Nate Appleman z New York City a Silvií Barban z Itálie.

      • Porážka Bobbyho Flaye XVII (11)

        Vtípky o Bobbym. Herečka Emilie de Ravin a Katie Lee si nedělají legraci, když chtějí sundat Bobbyho Flaye. Najmou šéfkuchaře Jamieho Lynche a Shorneho Benjamina.

      • Strašidelné výrobky z perníku (13)

        To nejlepší - Neuvěřitelná pekařství. Paul Hollywood se vydává na cesty po světě, aby navštívil rodinná pekařství, nárožní obchůdky i luxusní hotely, jež utvářely pekařské dědictví celých měst.

      • Strašidelné výrobky z perníku (1)

        New York. Paul Hollywood se vydává na cesty po světě, aby navštívil rodinná pekařství, nárožní obchůdky i luxusní hotely, jež utvářely pekařské dědictví celých měst.

      • Kuchyně IX (2)

        Den pí s koláči. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Restaurant: Impossible XIV (1)

        Zmírající bistro. Robert Irvine jede do Escondido v Kalifornii na pomoc začínajícímu majiteli restaurace a zcela přetvořit jeho strádající retro bistro.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (14)

        Vítězné kuřecí pochoutky. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (15)

        Pálivé i ledové. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Dětská kuchařská soutěž VIII (1)

        Cesta po Evropě. Čtyři talentovaní mladí kuchaři se účastní soutěže s evropskou tematikou. V každém kole musejí využít místní tradiční ingredience, například italské, německé nebo anglické.

      • Vyřazeni XXIX (12)

        Dvojčata jdou za výhrou. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Průkopnice XIX (12)

        Naprostá paráda. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice XIX (13)

        Oslavme babičku. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Jarní cukrářská soutěž IV (7)

        Jiné roční období. Čtyři cukráři musí v zákusku použít avokádo s čokoládou, limetkou, pomerančem nebo zázvorem. Poté mají za úkol připravit lehkou verzi tradičního zimního dortu nebo koláče.

      • Nejlepší americký pekař II (2)

        Svatební přehlídka. Zbývajících osm pekařů musí vyrobit dokonalé mini mousse dorty se svatební tematikou. Poté musí vytvořit svatební věž inspirovanou croquembouche.

      • Vyřazeni XXIX (1)

        Čas na smažená kuřata. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (19)

        Edinburgh. Edinburgh je město silných tradic a chutí. Andrew představí řadu skotských klasik včetně pepřové tlačenky haggis, modrého humra a skotské whiskey.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (20)

        Kodaň. Andrew Zimmern jezdí po celém světě a hledá nejchutnější a nejlegendárnější jídla daných míst. Objevuje tajemství a příběhy, jež se za těmito jídly skrývají.

      • Trisha a jižanská kuchyně XV (3)

        Trh k zapamatování. Trisha pro večírek na zadním dvorku chystá svá oblíbená jídla z trhu. Menu nabízí miniaturní corn dogy, jemné pizza preclíky a limonádovou ledovou tříšť z cukrové vaty.

      • Guyova soutěž v samoobsluze X (1)

        Guyovy letní hry. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri posílá do uliček obchodu čtyři talentované kuchaře v Guyově soutěži v samoobsluze s nejvyššími sázkami a nejlepšími dovednostmi.

      • Průkopnice XXV (12)

        Setkání u jídel na parkovišti. Ree Drummond se podělí o oblíbené pokrmy na den finále amerického fotbalu s jídly na parkovišti. Připraví italské vepřové sendviče a snadná teriyaki žebra pomalým vařením.

      • Průkopnice XXV (7)

        Domov, sladký domov 12. Ree připraví rychlá rančerská jídla a začne s opečeným řeckým salátem. Pak připraví na asijské pánvi smažené nudle se sezamem a také smaženou mozzarellu.

      • Kuchyně XX (11)

        Smíchejte své recepty. Náš tým oslaví jarní recepty neobvyklým způsobem. V nabídce je křupavá quesadilla s krevetami, korejské hamburgery a pastýřský koláč.

      • Jarní cukrářská soutěž IV (7)

        Jiné roční období. Čtyři cukráři musí v zákusku použít avokádo s čokoládou, limetkou, pomerančem nebo zázvorem. Poté mají za úkol připravit lehkou verzi tradičního zimního dortu nebo koláče.

      • Vyřazeni XXIX (1)

        Čas na smažená kuřata. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Vyřazeni XLI (4)

        Dokonalá odveta. Čtyři kuchaři, kterým se v některých z předchozích kol soutěže nedařilo, se vracejí k odvetě, při níž si budou muset poradit s kozími kotletami, cereáliemi ke snídani a keksíky.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací VII (4)

        Dezert v poušti. Zbývající tři týmy čelí parnému vedru v Palm Springs, kde musí připravit sladký pokrm.

      • Kuchyně IX (2)

        Den pí s koláči. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (14)

        Vítězné kuřecí pochoutky. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (15)

        Pálivé i ledové. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Guyova soutěž v samoobsluze X (1)

        Guyovy letní hry. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri posílá do uliček obchodu čtyři talentované kuchaře v Guyově soutěži v samoobsluze s nejvyššími sázkami a nejlepšími dovednostmi.

      • Jarní cukrářská soutěž IV (7)

        Jiné roční období. Čtyři cukráři musí v zákusku použít avokádo s čokoládou, limetkou, pomerančem nebo zázvorem. Poté mají za úkol připravit lehkou verzi tradičního zimního dortu nebo koláče.

      • Průkopnice XIX (13)

        Oslavme babičku. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Nejlepší americký pekař II (2)

        Svatební přehlídka. Zbývajících osm pekařů musí vyrobit dokonalé mini mousse dorty se svatební tematikou. Poté musí vytvořit svatební věž inspirovanou croquembouche.

      • Trisha a jižanská kuchyně XV (3)

        Trh k zapamatování. Trisha pro večírek na zadním dvorku chystá svá oblíbená jídla z trhu. Menu nabízí miniaturní corn dogy, jemné pizza preclíky a limonádovou ledovou tříšť z cukrové vaty.