
Food Network
Food Network od do
Turnaj šampionů (4)
Přímo do nejlepší čtyřky. Moderátor Guy Fieri pokračuje s turnajem a ještě ohnivějšími bitvami. Jeden slibný kuchař zjistí docela krutým způsobem, že zde není místo pro chyby.
Nejlepší americký pekař (5)
Moderní klasiky. Osm zkušených pekařů přetvoří obyčejné nápady v úchvatné a chutné dobroty. Ten nejlepší pekař vyhraje 25 000 dolarů a titul Nejlepší americký pekař.
Kuchyně XIV (8)
Nové triky. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XIV (9)
Rychlé a chutné. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XIV (10)
Podzimní pokrmy. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XIV (11)
Mistrné pokrmy. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XIV (12)
Venkovní večírek. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Giadina domácí kuchyně VIII (11)
Přátelé na oběd. Giada De Laurentiisová ráda doma připravuje jak intimní pohoštění, tak velké oslavy. Podělí se o nezapomenutelné a jedinečné recepty a řadu užitečných rad.
Giadina domácí kuchyně V (1)
Strašidelný dům. Giada De Laurentiis připravuje strašidelný halloweenský večírek. Nachystá čokoládovo-pomerančové dortíky nebo kořeněné dýňové sušenky s hrozinkami.
Giadina domácí kuchyně V (2)
Sváteční přílohy. Giada De Laurentiis oslaví chutě podzimu elegantními přílohami ke Dni díkůvzdání. V menu pečené a šťouchané brambory a kořenová zelenina plněná jablky.
Giadina domácí kuchyně V (3)
Hezké svátky. Giada De Laurentiis oslavuje Vánoce v kalifornském stylu: na pláži! V menu najdeme vánoční salát z mořských plodů, vánoční nádivku se slaninou a tortelli s čokoládou a jedlými kaštany.
Giadina domácí kuchyně V (4)
Slavnostní recepty. Giada De Laurentiis připraví čtyři jídla, inspirovaná důležitými okamžiky jejího života. Nachystá zapečené citrónové ziti nebo panini z rib-eye steaku.
Giadina domácí kuchyně V (5)
Kuře třikrát jinak. Giada De Laurentiis vezme jedno kuře a promění ho ve tři jídla, a to kuře pečené na česneku, rizoto se slaninou a kapustou a kuřecí kari ve wrapu.
Giadina domácí kuchyně V (6)
Dobroty ze sportovního baru. Giada De Laurentiis promění klasické barové svačinky na dobroty pro herní den. Mezi jídly najdeme sladkokyselé vepřové jednohubky nebo žampiony v pivním těstíčku.
Giadina domácí kuchyně V (7)
Dekadentní pokrmy. Giada De Laurentiis připravuje dekadentní menu: ravioli se čtyřmi druhy sýra, sekaná s parmezánem a lilkem a poschoďový dort s čokoládou a malinami.
Giadina domácí kuchyně V (8)
Romantický recept. Giada De Laurentiis předvede čokoládou inspirovaná menu. Třeba svíčkovou plněnou kakaem a s čokoládovou omáčkou nebo čokoládové zabaglione s tiramisu.
Giadina domácí kuchyně V (9)
Šílenství s masovými kuličkami. Giada De Laurentiis připraví čtyři úžasná jídla z masových kuliček: krůtí masové kuličky, panini nebo bílé pizzy s kapustou a italského krocana.
Giadina domácí kuchyně V (10)
Kalifornské a italské Benátky. Giada De Laurentiis připraví tři jídla ovlivněná Benátkami. V menu jsou krevety s citrónem a rizoto, calzone se třemi druhy sýrů a artyčoky nebo citrónová zmrzlina gelato.
Giadina domácí kuchyně V (11)
Podělit se o dobroty. Giada připraví předkrmy a koktejly pro umělecký večírek. V menu jsou miniaturní špízy s grilovaným vepřovým, lilek s parmezánem nebo martini s citrónem a vodkou.
Giadina domácí kuchyně V (12)
Oblíbená dědečkova jídla. Giada a její teta Raffy se spojí, aby připravily oblíbené recepty Giadina dědečka. V menu najdeme fusilli s hráškovým pestem a koláč s ricottou a merlíkem.
Giadina domácí kuchyně V (13)
Večírek pro děti s dvojitými problémy. Giada De Laurentiis pořádá dětský večírek. Připraví hummus z opečené červené papriky v pohárcích z okurek nebo sendviče s uzenými lososími prsty.
Dívka na farmě III (4)
Oslava Mollyina dítěte. Molly chystá jídla pro spousty lidí na oslavu narození svého dítěte. Připraví frittatu s klobáskami, bramborami a brokolicí, a také bylinkový salát s krémovým sýrem burrata plus trifle s růžovou vodou
Dívka na farmě III (5)
Noc s neobvyklými tacos. Molly si pozvala na noc přátele a připravila jim chutné dobroty jako tacos s avokádem a okurkami a na dezert zmrzlinová tacos zdobená čokoládou.
Vyřazeni XXXII (1)
Zdravá jídla. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Vyřazeni XXXII (2)
Túdle nudle. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Vyřazeni XXXII (3)
Oslavující veteráni. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Vyřazeni XXXII (4)
Whiskey a křídla. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Vyřazeni XXXII (5)
Večírek na herní finále. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (15)
Řím. Andrew zkoumá legendární jídla Říma, včetně fritovaných artyčoků, spaghett alla carbonara a pizzy tonda. Každé jídlo má svou historii, která se počítá na stovky let.
Vaříme na ohni II (1)
Hostina u ohniště na Havaji. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni II (2)
Kouř a pára. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni II (3)
Mořské plody s masem v Jižní Karolíně. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni II (4)
Opékání prasete. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni II (5)
Středomořská jídla. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni II (6)
Jihoamerické grilování. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni II (7)
Texaské grilování. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni II (8)
Pečení na farmě v Texasu. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni II (9)
Grilování pod širým nebem v cajunském stylu. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Na ostří nože VII (8)
Ďábelské: fritování v první třídě. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.
Vyřazeni XLI (8)
Dejte si poutine. Čtyři kuchaři najdou v prvním koši poutine a sklenici bambusu. V kole pro předkrm jsou v koších celé ryby. Kdo postoupí dál?
Průkopnice XXVI (3)
Zima z jedné pánve. Ree Drummond připravuje zimní pokrmy na jedné pánvi. Mezi jídly najdeme krémové italské těstoviny na jedné pánvi, pečenou pancettu, máslové rizoto a bílou polévku s lasagnemi.
Průkopnice XXV (11)
Snadné večeře ve všední dny. Ree nabídne čtyři nápady na rychlé večeře od pondělí do pátku. Připraví cajunské těstoviny s mořskými plody a masem, fritované kuře s ananasem a rychlou kukuřičnou quesadillu.
Kuchyně XX (15)
Po zelené. Náš tým oslaví Den Země čerstvými plody a jarními chutěmi. Připraví dušené mořské plody s koriandrovým vývarem, italské plněné artyčoky a mnoho dalšího!
Jarní cukrářská soutěž VI (7)
Síla jarních květin. Pět zbývajících pekařů dostane třešně, dekoraci v podobě třešňových květů a drobenkový dezert, aby vše spojili do báječné květinové fúze. Kdo bude poslán domů?
Dětská cukrářská soutěž VIII (9)
Mocní dinosauři. Čtyři pekaři využijí své pekařské a stavební dovednosti k výrobě 3-D dinosauřích dortů ve tvaru T-Rexe, velociraptora, stegosaura, brontosaura nebo triceratopse.
Giadina domácí kuchyně VIII (12)
Těstoviny za 15 minut. Giada De Laurentiisová ráda doma připravuje jak intimní pohoštění, tak velké oslavy. Podělí se o nezapomenutelné a jedinečné recepty a řadu užitečných rad.
Na ostří nože VII (8)
Ďábelské: fritování v první třídě. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.
Show Bobbyho a Damaris (1)
Grilování. Šéfkuchař Bobby Flay připraví středomořské grilované kuře se salsou verde se zelenými olivami, zatímco Damaris Phillips se podělí o svůj recept na koláč s grilovanými citrusy z ledničky.
Show Bobbyho a Damaris (2)
Chutě domova. K Bobbymu a Damaris se v kuchyni připojí Ina Garten, aby připravili dobrá a sytá jídla. Ina nachystá šťouchané brambory s parmezánem a restované růžičkové kapusty.
Velikonoční výzva (5)
Vaječné dobrodružství. Moderátorka Sunny Anderson požádá tři finalisty, aby vytvořili metr vysoké velikonoční vajíčko. Který pekař bude vítězem a odnese si domů 25 000 dolarů?
Kuchyně XX (10)
Čerstvá chuť citrusů. Naše parta vymačká poslední kapky z hvězdné produkce sezóny a nabídne řadu citrusových hlavních jídel, předkrmů a dezertů!
Guyova soutěž v samoobsluze VIII (7)
Souboj hvězdné akademie. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze VIII (8)
Guyovy hazardní hry. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze VIII (9)
Venkovní vaření snídaně, oběda a večeře. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze VIII (10)
Dokonalí cizinci. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze VIII (11)
Souboj velkých burgerů. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Giadina domácí kuchyně VIII (12)
Těstoviny za 15 minut. Giada De Laurentiisová ráda doma připravuje jak intimní pohoštění, tak velké oslavy. Podělí se o nezapomenutelné a jedinečné recepty a řadu užitečných rad.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (13)
Londýn: Znovu na návštěvě. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (14)
Skotská vysočina. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (15)
Nové Skotsko. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (16)
Québec. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (17)
Porto. Andrew prozkoumá klasická sytá jídla a moderní recepty v portugalském Portu. Vyzkouší solenou tresku v krémovém casserole, dršťkovou polévku a rýži s chobotnicí.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (18)
Frankfurt. Andrew vyzkouší zdravá, jednoduchá a sytá tradiční jídla v německém Frankfurtu. Historie města se projevuje i v jeho gastronomii, třeba frankfurtských párcích nebo jablečném vínu.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (19)
Toskánsko. Andrew zkoumá tradiční a delikátní toskánskou kuchyni. Vyzkouší mnohé speciality jako pikantní dušené ryby podávané v křupavém chlebu nebo cizrnové palačinky.
