• Food Network

    • Food Network od do

      • Velikonoční výzva (5)

        Vaječné dobrodružství. Moderátorka Sunny Anderson požádá tři finalisty, aby vytvořili metr vysoké velikonoční vajíčko. Který pekař bude vítězem a odnese si domů 25 000 dolarů?

      • Kuchyně XX (10)

        Čerstvá chuť citrusů. Naše parta vymačká poslední kapky z hvězdné produkce sezóny a nabídne řadu citrusových hlavních jídel, předkrmů a dezertů!

      • Guyova soutěž v samoobsluze VIII (7)

        Souboj hvězdné akademie. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VIII (8)

        Guyovy hazardní hry. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VIII (9)

        Venkovní vaření snídaně, oběda a večeře. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VIII (10)

        Dokonalí cizinci. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VIII (11)

        Souboj velkých burgerů. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Giadina domácí kuchyně VIII (12)

        Těstoviny za 15 minut. Giada De Laurentiisová ráda doma připravuje jak intimní pohoštění, tak velké oslavy. Podělí se o nezapomenutelné a jedinečné recepty a řadu užitečných rad.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (13)

        Londýn: Znovu na návštěvě. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (14)

        Skotská vysočina. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (15)

        Nové Skotsko. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (16)

        Québec. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (17)

        Porto. Andrew prozkoumá klasická sytá jídla a moderní recepty v portugalském Portu. Vyzkouší solenou tresku v krémovém casserole, dršťkovou polévku a rýži s chobotnicí.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (18)

        Frankfurt. Andrew vyzkouší zdravá, jednoduchá a sytá tradiční jídla v německém Frankfurtu. Historie města se projevuje i v jeho gastronomii, třeba frankfurtských párcích nebo jablečném vínu.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (19)

        Toskánsko. Andrew zkoumá tradiční a delikátní toskánskou kuchyni. Vyzkouší mnohé speciality jako pikantní dušené ryby podávané v křupavém chlebu nebo cizrnové palačinky.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (20)

        Janov. Andrew je v italském Janově. Úchvatné město nabízí neuvěřitelnou pestrost tradčních jídel - pesto s těstovinami, salát s mořskými plody nebo chlebové placky.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (21)

        Emilia-Romagna. Andrew Zimmern prozkoumává italský region Emilia-Romagna. Ochutná zde klasická jídla z Bologně, jako jsou např. salám mortadela, parmezán a tortellini.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (22)

        Paříš: Znovu na návštěvě. Andrew Zimmern se vrací do evropského epicentra módy, umění a jídla, do Paříže. Navštíví ty nejlepší restaurace a ochutná např. tatarský biftek.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (23)

        Lyon. Andrew Zimmern okusí legendární a nadčasovou kuchyň francouzského Lyonu. Ochutná zde místní výborná jídla, jako jsou například smažené hovězí dršťky a růžové pralinky.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (24)

        Alsasko. Andrew Zimmern se seznámí s alsaskou kuchyní inspirovanou francouzskými a německými chutěmi. Dá si lidové pokrmy s místními přísadami, jako je např. šukrut.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (1)

        Montevideo. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Dívka na farmě III (6)

        Dobroty všech generací. Mollyina máma přijede pomoci připravit delikátní jídla, než se dítě narodí. Molly nachystá vaječné rolky s pastrami a misky s kuřetem, citronovou rýží a grilovanou zeleninou.

      • Dívka na farmě IV (1)

        Nový život mámy. Molly Yeh připraví rychlá jídla vhodná pro její rušný život novopečené matky. K obědu nabídne zelené palačinky a k večeři makaróny s klobáskou.

      • Vyřazeni XX (1)

        Strach a snídaně. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Vaříme na ohni IV (7)

        Zahradní večírky. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni IV (8)

        Tak se předveď. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Průkopnice VII (2)

        Noc filmů podle Shakespeara. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice VII (3)

        Jídla nalehko. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (13)

        Londýn: Znovu na návštěvě. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (14)

        Skotská vysočina. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Porážka Bobbyho Flaye XIV (5)

        Doba železná. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Porážka Bobbyho Flaye XIV (6)

        Mušle od pobřeží. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?

      • Pravidla farmy IV (10)

        Na víkend s GiGii. Dcera Nancy Fuller a další děti jedou na víkend pryč! Připraví jim lodičky z cukety plněné klobáskami, grilovaný sýr a polévku z pečených brambor.

      • Pravidla farmy IV (11)

        Ohnivé chutě na farmě. Nancy podává kořeněná jídla pro muže i ženy při pozdní snídani pro své přátele. Připravila chili s třemi druhy masa, kukuřičný chléb s papričkami jalapenos a ohnivý krémový koláč čokolády.

      • Kuchyně XII (11)

        Jarní zásoby. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Restaurant: Impossible XVI (12)

        Řecká tragédie. Robert Irvine se snaží oživit řeckou restauraci na Floridě. Majitel se pokouší vypořádat se ztrátou svých rodičů, a tak Robert přijíždí na pomoc, aby se jejich odkaz udržel.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (13)

        Jak se najíst v New Orleans. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (14)

        Přehlídka sendvičů. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Dětská cukrářská soutěž III (5)

        S pečivem éclair do minulosti. Zbývajících osm pekařů musí vylepšit dezerty staré školy jako koláč s kokosovým krémem nebo německý čokoládový dort do podoby moderního retra pečiva éclair.

      • Vyřazeni XXIII (1)

        Pojďme udělat oběd. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Průkopnice VII (2)

        Noc filmů podle Shakespeara. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice VII (3)

        Jídla nalehko. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Restaurant: Impossible XVI (9)

        Krize s cajunskými mořskými plody. Majitelka restaurace s cajunskými mořskými plody je ke svým zaměstnancům příliš přátelská. Pomůže jí Robert Irvine získat respekt a stát se skutečnou šéfkou?

      • Vyřazeni: Sladkosti (1)

        Zimní oslavy. Čtyři zkušení cukráři jsou prvními, kteří vstoupí do kuchyně kvůli slavnostní soutěži! Jejich sebedůvěra může dostat trhliny, až objeví neobvyklé překvapení.

      • Vyřazeni XXVIII (10)

        Nejsmrtelnější koše. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (13)

        Londýn: Znovu na návštěvě. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (14)

        Skotská vysočina. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bosá hraběnka: Od píky II (12)

        Hlavní je chuť. Amatérská kuchařka Ina Gartenová se podělí o své chutné, jednoduché a jedinečné recepty. Připravuje pokrmy vhodné na oslavy i rodinné večeře.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XI (12)

        Soutěž v neuskutečnitelném: Třetí kolo. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Vaříme na ohni IX (5)

        Chuť Texasu. V Texasu zkontroluje Roger dvě pojízdná bistra nabízející delikátní etnická jídla. A setká se s mistrem grilování, známým kombinací texaského stylu a mexických jídel.

      • Vaříme na ohni IV (10)

        Obrovské oslavy. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Porážka Bobbyho Flaye XXV (7)

        Čerstvě vymačkáno. Michael Symon a Amanda Frietag chtějí poslat Bobbyho Flaye domů s prázdnýma rukama. Kuchařka Carrie Eagle vyzve v kuchyni politika ze Cincinnati, Joseho Salazara.

      • Porážka Bobbyho Flaye XXV (8)

        Celosvětově. Šéfkuchař Richard Blais se spojí Laurou Vitale, aby poněkud srazili Bobbymu Flayovi hřebínek. Pozvou nadšence pro celosvětová jídla, šéfkuchaře Rezu Setayeshe a Andyho Gaynora.

      • Restaurant: Impossible XVI (9)

        Krize s cajunskými mořskými plody. Majitelka restaurace s cajunskými mořskými plody je ke svým zaměstnancům příliš přátelská. Pomůže jí Robert Irvine získat respekt a stát se skutečnou šéfkou?

      • Vyřazeni XXVIII (10)

        Nejsmrtelnější koše. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Jarní cukrářská soutěž VI (7)

        Síla jarních květin. Pět zbývajících pekařů dostane třešně, dekoraci v podobě třešňových květů a drobenkový dezert, aby vše spojili do báječné květinové fúze. Kdo bude poslán domů?

      • Dětská cukrářská soutěž VIII (9)

        Mocní dinosauři. Čtyři pekaři využijí své pekařské a stavební dovednosti k výrobě 3-D dinosauřích dortů ve tvaru T-Rexe, velociraptora, stegosaura, brontosaura nebo triceratopse.

      • Kuchyně XII (11)

        Jarní zásoby. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (13)

        Jak se najíst v New Orleans. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (14)

        Přehlídka sendvičů. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XI (12)

        Soutěž v neuskutečnitelném: Třetí kolo. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Restaurant: Impossible XVI (9)

        Krize s cajunskými mořskými plody. Majitelka restaurace s cajunskými mořskými plody je ke svým zaměstnancům příliš přátelská. Pomůže jí Robert Irvine získat respekt a stát se skutečnou šéfkou?

      • Průkopnice VII (2)

        Noc filmů podle Shakespeara. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Průkopnice VII (3)

        Jídla nalehko. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.

      • Vyřazeni: Sladkosti (1)

        Zimní oslavy. Čtyři zkušení cukráři jsou prvními, kteří vstoupí do kuchyně kvůli slavnostní soutěži! Jejich sebedůvěra může dostat trhliny, až objeví neobvyklé překvapení.

      • Bosá hraběnka: Od píky II (12)

        Hlavní je chuť. Amatérská kuchařka Ina Gartenová se podělí o své chutné, jednoduché a jedinečné recepty. Připravuje pokrmy vhodné na oslavy i rodinné večeře.