
Food Network
Food Network od do
Velikonoční výzva (5)
Vaječné dobrodružství. Moderátorka Sunny Anderson požádá tři finalisty, aby vytvořili metr vysoké velikonoční vajíčko. Který pekař bude vítězem a odnese si domů 25 000 dolarů?
Kuchyně XX (10)
Čerstvá chuť citrusů. Naše parta vymačká poslední kapky z hvězdné produkce sezóny a nabídne řadu citrusových hlavních jídel, předkrmů a dezertů!
Guyova soutěž v samoobsluze VIII (7)
Souboj hvězdné akademie. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze VIII (8)
Guyovy hazardní hry. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze VIII (9)
Venkovní vaření snídaně, oběda a večeře. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze VIII (10)
Dokonalí cizinci. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze VIII (11)
Souboj velkých burgerů. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Giadina domácí kuchyně VIII (12)
Těstoviny za 15 minut. Giada De Laurentiisová ráda doma připravuje jak intimní pohoštění, tak velké oslavy. Podělí se o nezapomenutelné a jedinečné recepty a řadu užitečných rad.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (13)
Londýn: Znovu na návštěvě. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (14)
Skotská vysočina. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (15)
Nové Skotsko. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (16)
Québec. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (17)
Porto. Andrew prozkoumá klasická sytá jídla a moderní recepty v portugalském Portu. Vyzkouší solenou tresku v krémovém casserole, dršťkovou polévku a rýži s chobotnicí.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (18)
Frankfurt. Andrew vyzkouší zdravá, jednoduchá a sytá tradiční jídla v německém Frankfurtu. Historie města se projevuje i v jeho gastronomii, třeba frankfurtských párcích nebo jablečném vínu.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (19)
Toskánsko. Andrew zkoumá tradiční a delikátní toskánskou kuchyni. Vyzkouší mnohé speciality jako pikantní dušené ryby podávané v křupavém chlebu nebo cizrnové palačinky.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (20)
Janov. Andrew je v italském Janově. Úchvatné město nabízí neuvěřitelnou pestrost tradčních jídel - pesto s těstovinami, salát s mořskými plody nebo chlebové placky.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (21)
Emilia-Romagna. Andrew Zimmern prozkoumává italský region Emilia-Romagna. Ochutná zde klasická jídla z Bologně, jako jsou např. salám mortadela, parmezán a tortellini.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (22)
Paříš: Znovu na návštěvě. Andrew Zimmern se vrací do evropského epicentra módy, umění a jídla, do Paříže. Navštíví ty nejlepší restaurace a ochutná např. tatarský biftek.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (23)
Lyon. Andrew Zimmern okusí legendární a nadčasovou kuchyň francouzského Lyonu. Ochutná zde místní výborná jídla, jako jsou například smažené hovězí dršťky a růžové pralinky.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (24)
Alsasko. Andrew Zimmern se seznámí s alsaskou kuchyní inspirovanou francouzskými a německými chutěmi. Dá si lidové pokrmy s místními přísadami, jako je např. šukrut.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (1)
Montevideo. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Dívka na farmě III (6)
Dobroty všech generací. Mollyina máma přijede pomoci připravit delikátní jídla, než se dítě narodí. Molly nachystá vaječné rolky s pastrami a misky s kuřetem, citronovou rýží a grilovanou zeleninou.
Dívka na farmě IV (1)
Nový život mámy. Molly Yeh připraví rychlá jídla vhodná pro její rušný život novopečené matky. K obědu nabídne zelené palačinky a k večeři makaróny s klobáskou.
Vyřazeni XX (1)
Strach a snídaně. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Vaříme na ohni IV (7)
Zahradní večírky. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni IV (8)
Tak se předveď. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Průkopnice VII (2)
Noc filmů podle Shakespeara. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.
Průkopnice VII (3)
Jídla nalehko. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (13)
Londýn: Znovu na návštěvě. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (14)
Skotská vysočina. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Porážka Bobbyho Flaye XIV (5)
Doba železná. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?
Porážka Bobbyho Flaye XIV (6)
Mušle od pobřeží. Talentovaní šéfkuchaři zapojí všechny své kulinářské dovednosti, aby se utkali v posledním kole s geniálním kuchařem Bobbym Flayem. Kdo vyhraje?
Pravidla farmy IV (10)
Na víkend s GiGii. Dcera Nancy Fuller a další děti jedou na víkend pryč! Připraví jim lodičky z cukety plněné klobáskami, grilovaný sýr a polévku z pečených brambor.
Pravidla farmy IV (11)
Ohnivé chutě na farmě. Nancy podává kořeněná jídla pro muže i ženy při pozdní snídani pro své přátele. Připravila chili s třemi druhy masa, kukuřičný chléb s papričkami jalapenos a ohnivý krémový koláč čokolády.
Kuchyně XII (11)
Jarní zásoby. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Restaurant: Impossible XVI (12)
Řecká tragédie. Robert Irvine se snaží oživit řeckou restauraci na Floridě. Majitel se pokouší vypořádat se ztrátou svých rodičů, a tak Robert přijíždí na pomoc, aby se jejich odkaz udržel.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (13)
Jak se najíst v New Orleans. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (14)
Přehlídka sendvičů. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Dětská cukrářská soutěž III (5)
S pečivem éclair do minulosti. Zbývajících osm pekařů musí vylepšit dezerty staré školy jako koláč s kokosovým krémem nebo německý čokoládový dort do podoby moderního retra pečiva éclair.
Vyřazeni XXIII (1)
Pojďme udělat oběd. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Průkopnice VII (2)
Noc filmů podle Shakespeara. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.
Průkopnice VII (3)
Jídla nalehko. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.
Restaurant: Impossible XVI (9)
Krize s cajunskými mořskými plody. Majitelka restaurace s cajunskými mořskými plody je ke svým zaměstnancům příliš přátelská. Pomůže jí Robert Irvine získat respekt a stát se skutečnou šéfkou?
Vyřazeni: Sladkosti (1)
Zimní oslavy. Čtyři zkušení cukráři jsou prvními, kteří vstoupí do kuchyně kvůli slavnostní soutěži! Jejich sebedůvěra může dostat trhliny, až objeví neobvyklé překvapení.
Vyřazeni XXVIII (10)
Nejsmrtelnější koše. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (13)
Londýn: Znovu na návštěvě. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (14)
Skotská vysočina. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bosá hraběnka: Od píky II (12)
Hlavní je chuť. Amatérská kuchařka Ina Gartenová se podělí o své chutné, jednoduché a jedinečné recepty. Připravuje pokrmy vhodné na oslavy i rodinné večeře.
Guyova soutěž v samoobsluze XI (12)
Soutěž v neuskutečnitelném: Třetí kolo. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Vaříme na ohni IX (5)
Chuť Texasu. V Texasu zkontroluje Roger dvě pojízdná bistra nabízející delikátní etnická jídla. A setká se s mistrem grilování, známým kombinací texaského stylu a mexických jídel.
Vaříme na ohni IV (10)
Obrovské oslavy. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Porážka Bobbyho Flaye XXV (7)
Čerstvě vymačkáno. Michael Symon a Amanda Frietag chtějí poslat Bobbyho Flaye domů s prázdnýma rukama. Kuchařka Carrie Eagle vyzve v kuchyni politika ze Cincinnati, Joseho Salazara.
Porážka Bobbyho Flaye XXV (8)
Celosvětově. Šéfkuchař Richard Blais se spojí Laurou Vitale, aby poněkud srazili Bobbymu Flayovi hřebínek. Pozvou nadšence pro celosvětová jídla, šéfkuchaře Rezu Setayeshe a Andyho Gaynora.
Restaurant: Impossible XVI (9)
Krize s cajunskými mořskými plody. Majitelka restaurace s cajunskými mořskými plody je ke svým zaměstnancům příliš přátelská. Pomůže jí Robert Irvine získat respekt a stát se skutečnou šéfkou?
Vyřazeni XXVIII (10)
Nejsmrtelnější koše. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Jarní cukrářská soutěž VI (7)
Síla jarních květin. Pět zbývajících pekařů dostane třešně, dekoraci v podobě třešňových květů a drobenkový dezert, aby vše spojili do báječné květinové fúze. Kdo bude poslán domů?
Dětská cukrářská soutěž VIII (9)
Mocní dinosauři. Čtyři pekaři využijí své pekařské a stavební dovednosti k výrobě 3-D dinosauřích dortů ve tvaru T-Rexe, velociraptora, stegosaura, brontosaura nebo triceratopse.
Kuchyně XII (11)
Jarní zásoby. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (13)
Jak se najíst v New Orleans. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (14)
Přehlídka sendvičů. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Guyova soutěž v samoobsluze XI (12)
Soutěž v neuskutečnitelném: Třetí kolo. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Restaurant: Impossible XVI (9)
Krize s cajunskými mořskými plody. Majitelka restaurace s cajunskými mořskými plody je ke svým zaměstnancům příliš přátelská. Pomůže jí Robert Irvine získat respekt a stát se skutečnou šéfkou?
Průkopnice VII (2)
Noc filmů podle Shakespeara. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.
Průkopnice VII (3)
Jídla nalehko. Oceněná bloggerka a bývalá velkoměstská žena Ree Drummondová se podělí o svou jedinečnou domácí kuchyni od rychlých a snadných pokrmů po elegantní výtvory.
Vyřazeni: Sladkosti (1)
Zimní oslavy. Čtyři zkušení cukráři jsou prvními, kteří vstoupí do kuchyně kvůli slavnostní soutěži! Jejich sebedůvěra může dostat trhliny, až objeví neobvyklé překvapení.
Bosá hraběnka: Od píky II (12)
Hlavní je chuť. Amatérská kuchařka Ina Gartenová se podělí o své chutné, jednoduché a jedinečné recepty. Připravuje pokrmy vhodné na oslavy i rodinné večeře.
