• Food Network

    • Food Network od do

      • Bitva o místo šéfkuchaře v Las Vegas (3)

        Všechno je o tom se předvést. Zbývající kuchaři pracují s ingrediencí v nadživotní velikosti. Pak musejí soutěžící přidat divadelní prvek do večeře v restauraci Mr. Chow v Caesar’s Palace.

      • Nejlepší americký pekař III (3)

        Dezerty pro letní volno. Sedm zbývajících pekařů musí vytvořit dezerty v podobě plovoucích ostrovů. V mistrovské výzvě připraví flambovaný dezert Aljaška s mangem.

      • Kuchyně IX (7)

        Tajnosti pořadu. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně IX (8)

        Nejsýrovatější pořad ze všech. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně IX (9)

        Kořeněná jídla a sladkosti. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně IX (10)

        Pozdní snídaně mámě s láskou. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně IX (11)

        Jednoduchost sama. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • V kuchyni se Sibou II (2)

        Výročí prvního rande. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • Trisha a jižanská kuchyně XV (12)

        Hříšné radosti. Inspirovaná hříšnými dobrotami uvaří Trisha řadu vydatných jídel. V menu jsou hromady jižanských hranolek ve stylu poutine a večírkové burgery obřích rozměrů.

      • Trisha a jižanská kuchyně XV (13)

        Lámání chleba s Julií. Na povídání historek s kamarádkou připraví Trisha menu inspirované chlebem. V menu jsou zdravé sendviče se salátem, rajčaty a slaninou a chlebový pudink s čokoládou a pomerančem.

      • Upečeno ve Vermontu (1)

        Narozeniny na zadním dvorku. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Upečeno ve Vermontu (2)

        Útulné a pohodové. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Upečeno ve Vermontu (3)

        Skutečné vermontské svátky. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Upečeno ve Vermontu (4)

        Neuvěřitelné jednohubky. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Upečeno ve Vermontu (5)

        Pečení pro zelený trávník. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Upečeno ve Vermontu (6)

        Pozdní snídaně se ciderem. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Upečeno ve Vermontu II (1)

        Připraveno dopředu, upečeno dopředu. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Upečeno ve Vermontu II (2)

        Večírek na ledě. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Upečeno ve Vermontu II (3)

        Vermontská šťáva. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Upečeno ve Vermontu II (4)

        Zbytky. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Upečeno ve Vermontu II (5)

        Zahradní slavnost k dokončení studia. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (13)

        Dubrovník. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (14)

        Cardiff. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Vyřazeni XXXVII (11)

        To nejlepší ze Skalistých hor. Budou kuchaři vědět, jak z ústřic Skalnatých hor udělat chutný předkrm? Pro druhé kolo soutěžících je zde další úkol na kynutou sladkost.

      • Vyřazeni XXXVII (12)

        Týmová zmrzlina. Kuchaři mají za úkol prokázat, že zmrzlina může dobře fungovat i v pikantních jídlech. Jedinečná chuť zmrzliny je středobodem neobvyklého jídla ve druhém koši.

      • Vyřazeni XXXVII (13)

        Pod kubánským sluncem. Čtyři kuchaři s osobními vztahy ke Kubě vaří různá kubánská jídla. V prvním kole přivodí jednomu z kuchařů mnohé potíže rozkrájení celé ryby.

      • Vyřazeni XL (1)

        Dětští kuchaři. Děti, které rády vaří, změří síly o prvenství v kuchyni. Hledají kreativní způsoby, jak připravit mleté kuře, a do hlavního chodu zapojí naklíčená semínka květáku.

      • Vyřazeni XL (2)

        Sourozenecká nevraživost. Mladé sourozenecké týmy změří síly ve třech kolech kulinářské soutěže. Jako předkrm mají podivnou pizzu a pak musí připravit kotlety z kozího masa.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (1)

        Brooklyn. Andrew hledá v Brooklynu místní legendární jídla. Multikulturní čtvrť nabízí dobroty staré školy jako šťavnatý steak, dokonalou newyorskou pizza nebo židovské těstoviny s kousky čokolády.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (2)

        Birmingham. Andrew odhalí pár jídel Birminghmau v Alabamě, která si musíte dát. Toto jižanské město opatruje duši klasických jídel jako smažený sumec, kukuřičné koule nebo grilovaná kuřata.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (3)

        San Diego. Andrew představí sluncem nasáklá jídla San Diega. Bezstarostné městské pláže jsou známé svými rybími tacos inspirovanými Mexikem, chobotnicovými tostadas nebo filipínským kuřecím adobo.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (4)

        Tucson. Andrew odhalí pouštní slavná jídla Tucsonu. Kulinářská oáza nabízí skvělé pohraniční chutě, od legendárního na slunci sušeného hovězího po fritované chimichangas.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (5)

        Cajunská oblast. Andrew Zimmern se vydává do cajunské oblasti, kde vyzkouší chutná jídla inspirovaná francouzsky mluvícími předky, třeba pepřovou klobásu boudin nebo raka s kajenským kořením.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (6)

        Nashville. Andrew zkoumá místní klasiky Nashvillu, třeba pikantní kuřata nebo sýrový koláč. Je toho ale víc, třeba nebeské sušenky v grilovací omáčce či šťavnaté grilované maso.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (7)

        Tchaj-pej. Andrew zkoumá kulinářské klasiky Tchaj-peje v Tchajwanu, kde jsou knedlíčky velmi nebezpečné a kde je stejně důležité, kdo se s vámi o jídlo podělí, jako jídlo samotné.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (8)

        Ho Či Minovo Město. Andrew odhalí kuchyni Ho Či Minova Města, ekonomického a kulturního centra Vietnamu. Město má bohatou historii a jeho jídlo je odkazem historie.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (9)

        Pittsburgh. Andrew prozkoumá oblíbená jídla Pittsburghu, domovského místa půllibrového rybího sendviče, ale také klobásy, plněného zelí a pirohů.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (10)

        Vera Cruz. Andrew prozkoumá jídla mexického Vera Cruzu ochutnávkou Arroz a La Tumbada, v níž najdeme celé vařené chobotnice, a také tradičních oblíbených jídla jako chile relleno nebo picaditas.

      • Na ostří nože IX (4)

        Souboj babiček. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.

      • Vyřazeni XLII (6)

        Síla poke. Čtyři kuchaři se utkají ve třech kulinářských kolech s kreativním pojetím poke, jedinečným kusem vepřového a sladko-slaným zákuskem jako dezertem.

      • Průkopnice XXIII (1)

        Rychle a snadno: Ověřeno dětmi. Ree Drummond se podělí o dětmi ověřené recepty, které lze snadno a rychle připravit. Třeba smažené kousky vaflí nebo rybí prsty s parmezánem.

      • Průkopnice XXVI (9)

        Příběhy o pánvi. Ree otevírá svou knihu příběhů o jídlech na pánvi a uvaří na ní nová jídla. Její menu obsahuje jahodovo-mandlový koláč, totchos ke snídani a tortellini puttanesca.

      • Kuchyně XVI (9)

        Čerstvá sváteční hostina. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Vyřazeni: Sladkosti II (1)

        Upečte bizarnost! Kuchaři čelí zvláštnímu japonskému sladkému a velmi velkému vejci v prvním koši. Ve druhém koši je divná zmrzlina pochoutkou ve srovnání s tím, co tam ještě je.

      • Dětská cukrářská soutěž IX (10)

        Místo, místo, místo. Pekaři připravují dorty podle konkrétního biomu: deštného pralesa, pouště nebo korálového útesu. Vítěz získá 25 000 dolarů a titul dětského šampiona v pečení!

      • V kuchyni se Sibou II (3)

        Perfektní piknik v Kapském Městě. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • Na ostří nože IX (4)

        Souboj babiček. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.

      • Delikatesy slečny Brownové (3)

        Grilování na zadním dvorku. Kardea pořádá na zadním dvorku grilování. V menu jsou pimento burgery plněné sýrem, grilovaná křídla Sea Island, jižanská kysaná zelenina a jedlý ibišek a broskvový dezert crumble.

      • Delikatesy slečny Brownové (4)

        Krevetí hostina. V Charlestonu je sezóna krevet, a to je oblíbená doba roku pro Kardeu. Připraví koše grilovaných krevet a salát cobb s grilovanými i čerstvými krevetami.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací IV (3)

        Pocatello bude o bramborách. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Kuchařská katastrofa (3)

        Jídlo v ulicích. Jeff Mauro vyzve tři kuchaře, aby přepadli kuchyně majitelů domů v East Windsoru v New Jersey. Dokážou najít ty správné přísady na přípravu snídaně pro milovníky masa?

      • Guyova soutěž v samoobsluze XII (11)

        Turnaj mistrů supermarketů: 3. část. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XII (14)

        Turnaj mistrů supermarketů: 4. část. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XII (15)

        Turnaj mistrů supermarketů: finále. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XIII (1)

        Nenávistný spor v supermarketu. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XIII (2)

        Přítel, nebo nepřítel. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • V kuchyni se Sibou II (3)

        Perfektní piknik v Kapském Městě. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (6)

        Tacos, želvy a s maminha. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (7)

        Lahodné sendviče. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (8)

        Výborné maso a skvělé zeleninové pokrmy. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (9)

        Lahůdky ze South Beach. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (10)

        Uzené, grilované a smažené. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (11)

        Na cestě po Kubě. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (12)

        Oblíbená místa v Havaně. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.