
Food Network
Food Network od do
Bitva o místo šéfkuchaře v Las Vegas (3)
Všechno je o tom se předvést. Zbývající kuchaři pracují s ingrediencí v nadživotní velikosti. Pak musejí soutěžící přidat divadelní prvek do večeře v restauraci Mr. Chow v Caesar’s Palace.
Nejlepší americký pekař III (3)
Dezerty pro letní volno. Sedm zbývajících pekařů musí vytvořit dezerty v podobě plovoucích ostrovů. V mistrovské výzvě připraví flambovaný dezert Aljaška s mangem.
Kuchyně IX (7)
Tajnosti pořadu. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně IX (8)
Nejsýrovatější pořad ze všech. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně IX (9)
Kořeněná jídla a sladkosti. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně IX (10)
Pozdní snídaně mámě s láskou. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně IX (11)
Jednoduchost sama. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
V kuchyni se Sibou II (2)
Výročí prvního rande. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.
Trisha a jižanská kuchyně XV (12)
Hříšné radosti. Inspirovaná hříšnými dobrotami uvaří Trisha řadu vydatných jídel. V menu jsou hromady jižanských hranolek ve stylu poutine a večírkové burgery obřích rozměrů.
Trisha a jižanská kuchyně XV (13)
Lámání chleba s Julií. Na povídání historek s kamarádkou připraví Trisha menu inspirované chlebem. V menu jsou zdravé sendviče se salátem, rajčaty a slaninou a chlebový pudink s čokoládou a pomerančem.
Upečeno ve Vermontu (1)
Narozeniny na zadním dvorku. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Upečeno ve Vermontu (2)
Útulné a pohodové. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Upečeno ve Vermontu (3)
Skutečné vermontské svátky. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Upečeno ve Vermontu (4)
Neuvěřitelné jednohubky. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Upečeno ve Vermontu (5)
Pečení pro zelený trávník. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Upečeno ve Vermontu (6)
Pozdní snídaně se ciderem. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Upečeno ve Vermontu II (1)
Připraveno dopředu, upečeno dopředu. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Upečeno ve Vermontu II (2)
Večírek na ledě. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Upečeno ve Vermontu II (3)
Vermontská šťáva. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Upečeno ve Vermontu II (4)
Zbytky. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Upečeno ve Vermontu II (5)
Zahradní slavnost k dokončení studia. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (13)
Dubrovník. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (14)
Cardiff. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Vyřazeni XXXVII (11)
To nejlepší ze Skalistých hor. Budou kuchaři vědět, jak z ústřic Skalnatých hor udělat chutný předkrm? Pro druhé kolo soutěžících je zde další úkol na kynutou sladkost.
Vyřazeni XXXVII (12)
Týmová zmrzlina. Kuchaři mají za úkol prokázat, že zmrzlina může dobře fungovat i v pikantních jídlech. Jedinečná chuť zmrzliny je středobodem neobvyklého jídla ve druhém koši.
Vyřazeni XXXVII (13)
Pod kubánským sluncem. Čtyři kuchaři s osobními vztahy ke Kubě vaří různá kubánská jídla. V prvním kole přivodí jednomu z kuchařů mnohé potíže rozkrájení celé ryby.
Vyřazeni XL (1)
Dětští kuchaři. Děti, které rády vaří, změří síly o prvenství v kuchyni. Hledají kreativní způsoby, jak připravit mleté kuře, a do hlavního chodu zapojí naklíčená semínka květáku.
Vyřazeni XL (2)
Sourozenecká nevraživost. Mladé sourozenecké týmy změří síly ve třech kolech kulinářské soutěže. Jako předkrm mají podivnou pizzu a pak musí připravit kotlety z kozího masa.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (1)
Brooklyn. Andrew hledá v Brooklynu místní legendární jídla. Multikulturní čtvrť nabízí dobroty staré školy jako šťavnatý steak, dokonalou newyorskou pizza nebo židovské těstoviny s kousky čokolády.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (2)
Birmingham. Andrew odhalí pár jídel Birminghmau v Alabamě, která si musíte dát. Toto jižanské město opatruje duši klasických jídel jako smažený sumec, kukuřičné koule nebo grilovaná kuřata.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (3)
San Diego. Andrew představí sluncem nasáklá jídla San Diega. Bezstarostné městské pláže jsou známé svými rybími tacos inspirovanými Mexikem, chobotnicovými tostadas nebo filipínským kuřecím adobo.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (4)
Tucson. Andrew odhalí pouštní slavná jídla Tucsonu. Kulinářská oáza nabízí skvělé pohraniční chutě, od legendárního na slunci sušeného hovězího po fritované chimichangas.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (5)
Cajunská oblast. Andrew Zimmern se vydává do cajunské oblasti, kde vyzkouší chutná jídla inspirovaná francouzsky mluvícími předky, třeba pepřovou klobásu boudin nebo raka s kajenským kořením.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (6)
Nashville. Andrew zkoumá místní klasiky Nashvillu, třeba pikantní kuřata nebo sýrový koláč. Je toho ale víc, třeba nebeské sušenky v grilovací omáčce či šťavnaté grilované maso.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (7)
Tchaj-pej. Andrew zkoumá kulinářské klasiky Tchaj-peje v Tchajwanu, kde jsou knedlíčky velmi nebezpečné a kde je stejně důležité, kdo se s vámi o jídlo podělí, jako jídlo samotné.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (8)
Ho Či Minovo Město. Andrew odhalí kuchyni Ho Či Minova Města, ekonomického a kulturního centra Vietnamu. Město má bohatou historii a jeho jídlo je odkazem historie.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (9)
Pittsburgh. Andrew prozkoumá oblíbená jídla Pittsburghu, domovského místa půllibrového rybího sendviče, ale také klobásy, plněného zelí a pirohů.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (10)
Vera Cruz. Andrew prozkoumá jídla mexického Vera Cruzu ochutnávkou Arroz a La Tumbada, v níž najdeme celé vařené chobotnice, a také tradičních oblíbených jídla jako chile relleno nebo picaditas.
Na ostří nože IX (4)
Souboj babiček. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.
Vyřazeni XLII (6)
Síla poke. Čtyři kuchaři se utkají ve třech kulinářských kolech s kreativním pojetím poke, jedinečným kusem vepřového a sladko-slaným zákuskem jako dezertem.
Průkopnice XXIII (1)
Rychle a snadno: Ověřeno dětmi. Ree Drummond se podělí o dětmi ověřené recepty, které lze snadno a rychle připravit. Třeba smažené kousky vaflí nebo rybí prsty s parmezánem.
Průkopnice XXVI (9)
Příběhy o pánvi. Ree otevírá svou knihu příběhů o jídlech na pánvi a uvaří na ní nová jídla. Její menu obsahuje jahodovo-mandlový koláč, totchos ke snídani a tortellini puttanesca.
Kuchyně XVI (9)
Čerstvá sváteční hostina. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Vyřazeni: Sladkosti II (1)
Upečte bizarnost! Kuchaři čelí zvláštnímu japonskému sladkému a velmi velkému vejci v prvním koši. Ve druhém koši je divná zmrzlina pochoutkou ve srovnání s tím, co tam ještě je.
Dětská cukrářská soutěž IX (10)
Místo, místo, místo. Pekaři připravují dorty podle konkrétního biomu: deštného pralesa, pouště nebo korálového útesu. Vítěz získá 25 000 dolarů a titul dětského šampiona v pečení!
V kuchyni se Sibou II (3)
Perfektní piknik v Kapském Městě. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.
Na ostří nože IX (4)
Souboj babiček. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.
Delikatesy slečny Brownové (3)
Grilování na zadním dvorku. Kardea pořádá na zadním dvorku grilování. V menu jsou pimento burgery plněné sýrem, grilovaná křídla Sea Island, jižanská kysaná zelenina a jedlý ibišek a broskvový dezert crumble.
Delikatesy slečny Brownové (4)
Krevetí hostina. V Charlestonu je sezóna krevet, a to je oblíbená doba roku pro Kardeu. Připraví koše grilovaných krevet a salát cobb s grilovanými i čerstvými krevetami.
Velká soutěž pojízdných restaurací IV (3)
Pocatello bude o bramborách. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.
Kuchařská katastrofa (3)
Jídlo v ulicích. Jeff Mauro vyzve tři kuchaře, aby přepadli kuchyně majitelů domů v East Windsoru v New Jersey. Dokážou najít ty správné přísady na přípravu snídaně pro milovníky masa?
Guyova soutěž v samoobsluze XII (11)
Turnaj mistrů supermarketů: 3. část. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.
Guyova soutěž v samoobsluze XII (14)
Turnaj mistrů supermarketů: 4. část. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.
Guyova soutěž v samoobsluze XII (15)
Turnaj mistrů supermarketů: finále. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.
Guyova soutěž v samoobsluze XIII (1)
Nenávistný spor v supermarketu. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.
Guyova soutěž v samoobsluze XIII (2)
Přítel, nebo nepřítel. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.
V kuchyni se Sibou II (3)
Perfektní piknik v Kapském Městě. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (6)
Tacos, želvy a s maminha. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (7)
Lahodné sendviče. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (8)
Výborné maso a skvělé zeleninové pokrmy. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (9)
Lahůdky ze South Beach. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (10)
Uzené, grilované a smažené. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (11)
Na cestě po Kubě. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIV (12)
Oblíbená místa v Havaně. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
