
Food Network
Food Network od do
Bitva o místo šéfkuchaře v Las Vegas (4)
Bitva vaflí. Napětí stoupá, když se pěti zbývajícím kuchařům nepovede při první zkoušce ohromit kuchařku Anne Burrell. A dále vře v Giadině kuchyni po bitvě se servírováním pozdní snídaně.
Nejlepší americký pekař III (4)
Znovu objevené francouzské těstoviny. Tyler Florence pozve tři přední kuchaře z Filadelfie do místní libanonské restaurace, kde budou soutěžit při přípravě nejlepšího jídla s využitím tajných ingrediencí.
Kuchyně IX (12)
V americkém stylu. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně IX (13)
Ještě lepší grilování. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XII (1)
Oblíbená jídla ještě lépe. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XII (2)
Jako šéfkuchař. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XII (3)
Za málo peněz hodně muziky. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
V kuchyni se Sibou II (4)
Ať žije Afrika. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.
Upečeno ve Vermontu II (6)
Vzpomínka na Itálii. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Upečeno ve Vermontu II (7)
Griluj, děvče, griluj. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Upečeno ve Vermontu II (8)
Piknik pro dva. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Upečeno ve Vermontu II (9)
Pečení u táboráku. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Upečeno ve Vermontu II (10)
Vařené mořské plody ve vermontském stylu. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.
Pekařské kousky (1)
Ve Filadelfii vždycky chutná. Tom Papa je v pensylvánské Filadelfii, kde navštíví nejlepší pekárny a cukrárny. Ochutná krémem plněné trubičky, sicilské pečivo plněné rajčaty a slané doughnuty.
Pekařské kousky (2)
New York. Tom Papa vyrazí do New Yorku, aby si zde vychutnal jídla různých kuchyní. Vyzkouší doughnut s polevou a dostane odbornou lekci v přípravě sýrových croissantů.
Pekařské kousky (3)
New Orleans: Zlaté dobré časy. Tom Papa peče a ochutnává různé pokrmy v louisianském New Orleans. Upeče francouzskou bagetu a ochutná vepřový párek s preclíkem v jižanském stylu a nezvyklé beignety.
Pekařské kousky (4)
Bostonské dobroty. Tom Papa navštíví Boston a Cambridge, kde pátrá po nejlepších pečených dobrotách. Naučí se připravovat bagetu s humrem a dozví se tajemství perfektního těsta na koláč.
Pekařské kousky (5)
Detroit: Místní mňamky. Tom Papa je v Detroitu, kde ochutnává zdejší nejlepší pečivo. Zajde na červené vafle s pálivým smaženým kuřetem a připraví polské koblihy pączki.
Pekařské kousky (6)
Na zdraví, Los Angeles! Tom Papa zamíří do hvězdného Los Angeles. Připraví křupavý sendvič Monte Cristo a sladké mexické pečivo a ochutná sněhové pusinky s třpytkami známé jako bobky jednorožce.
Pekařské kousky (7)
Cleveland: Slavné lahůdky. Tom Papa navštíví Cleveland, kde ochutná slavné místní bramborové pirohy se sýrem. V italské čtvrti připraví lehký dort cassata. Šéfkuchař Jonathon Sawyer upeče slaný plněný koláč.
Pekařské kousky (8)
New Jersey: Na domácí půdě. Tom Papa je v New Jersey, kde peče obrovskou placku. Dále ochutná portugalský moučník z listového těsta plněný skořicovým krémem.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (3)
Chicago: Znovu na návštěvě. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (4)
Okres Door. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Vyřazeni XL (3)
Čajové vejce a sympatie. Čtyři šéfkuchaři soupeří v kuchyni. V předkrmovém kole si lámou hlavu, co je čínské čajové vejce. A při přípravě zákusku musí použít velké zapáchající ovoce.
Vyřazeni XL (4)
Mistři párků v rohlíku. Čtyři šéfkuchaři se snaží udržet se v soutěži. Tentokrát musí vytvořit podivné párky v rohlíku, výborný dort a japonský nápoj.
Vyřazeni XL (5)
Rozpalte to! Hasiči - kuchaři si stoupnou ke sporákům, aby dokázali, že se jim daří i při rozpáleném ohni! Koš pro dezert odhalí ohnivé překvapení pro dva finalisty.
Vyřazeni XL (6)
Halloweenské skopičiny. Martha Stewart oslaví Halloween jako porotkyně v kuchyni. V prvním koši se skrývá něco zábavně strašidelného včetně makaronů se sýrem v chytrém balení.
Vyřazeni XL (7)
Vyřazeni - Zúčtování šampionů: 1. bitva. Čtyři šampioni se vracejí, aby znovu zkusili vyhrát 50 000 dolarů. Zcela poprvé použijí hasicí přístroj, ve druhém koši je čekají extrémně slané a sladké věci.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (11)
Managua. Andrew představí jídla Managuy, hlavního města Nikaraguy, která musíte mít. Od uzeného hovězího jídla zvaného baho po vepřové s křupavou kůrčičkou se salátem zvaným vigaron.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (12)
Santiago. Andrew představí chutě kulinářského ráje chilského Santiaga. Vyzkouší pár legendárních místních jídel jako asado a la parrilla nebo pastel de jaiba.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (13)
Vídeň. Andrew ochutná kuchyni Vídně a užije si sachertorte, rakouský dezert ze začátku 19. století, a také další klasiky jako schnitzel nebo frankfurtské klobásky.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (14)
Budapešť. Andrew jede do Budapešti představit nejoblíbenější jídla tohoto starobylého města. Od klasických plněných zelných závitků a hustého guláše po chutný transylvánský trdelník.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (15)
Řím. Andrew zkoumá legendární jídla Říma, včetně fritovaných artyčoků, spaghett alla carbonara a pizzy tonda. Každé jídlo má svou historii, která se počítá na stovky let.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (16)
Dubaj. Andrew odhalí rozdílnost chutí v moderní Dubaji, například marinované kebaby nebo chalvu, cukrovinku ochucenou růžovou vodou, jež je známa jako symbol tohoto regionu.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (17)
Cleveland. V menu jsou klasiky, když Andrew odkrývá nejznámější jídla Clevelandu. Třeba v pivním těstíčku obalené ryby, smažené zelné koule nebo klobásový sendvič s francouzskými hranolky.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (18)
Baltimore. Andrew je v Baltimoru, městě plném energie, kde jsou jídla dobrá a jedinečná. Třeba místní modrý krab, jemné grilované hovězí a milované čokoládové sušenky Berger.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (19)
Edinburgh. Edinburgh je město silných tradic a chutí. Andrew představí řadu skotských klasik včetně pepřové tlačenky haggis, modrého humra a skotské whiskey.
Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (20)
Kodaň. Andrew Zimmern jezdí po celém světě a hledá nejchutnější a nejlegendárnější jídla daných míst. Objevuje tajemství a příběhy, jež se za těmito jídly skrývají.
Na ostří nože IX (6)
Házená polévka gumbo. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.
Vyřazeni XLII (7)
S. O. V.: Snídaně, oběd a večeře! Kuchaři se pustí do přípravy úžasného jídla na celý den, přičemž se kola vaření mění na snídani, oběd a večeři.
Průkopnice XXIII (2)
Rychle a snadno: Z jedné pánve. Ree Drummond vaří venku v rančerském stylu. Mezi jídly najdeme karibské burgery se zelím z manga, aby se daly ochutnat chutě ostrova v Oklahomě!
Průkopnice XXVI (10)
Jídla pro finále. Ree chystá oblíbená jídla na sledování finále. Připraví pivní chleba se sýrem z misky, vydatné dušené žebro s vaječnými nudlemi s máslem a také báječný salát!
Kuchyně XVI (10)
Samé těstoviny. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Vyřazeni: Sladkosti II (2)
Oslnivé šperky. Kuchaři mají vyrobit sladkosti, které jsou až moc hezké, než aby se jedly. Luxusní alkohol dostane ve druhém kole soutěžící do šumivé nálady.
Dětská cukrářská soutěž VII (1)
Umělecké dorty. Valerie Bertinelli a Duff Goldman vyzvou devět dětských pekařů, aby byli kreativní. Mají za úkol připravit umělecké dorty podle přiřazených příchutí jako red velvet.
V kuchyni se Sibou II (5)
Úkol pro Sibu. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.
Na ostří nože IX (6)
Házená polévka gumbo. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.
Delikatesy slečny Brownové (5)
Piknik v parku. Kardea pořádá piknik v parku s přáteli a nabídne jim pár dobrot. Připraví sendviče s grilovaným kuřetem a slaninovým džemem a mnohem více!
Delikatesy slečny Brownové (6)
Opětovné rodinné setkání. Kardea a její rodina jsou opět spolu a pořádá se hostina! V menu jsou oblíbená a jednoduchá žebírka, salát se čtyřmi druhy fazolí a chutný bramborový salát.
Velká soutěž pojízdných restaurací IV (4)
Tváře Jižní Dakoty. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.
Kuchařská katastrofa (4)
Horko v ulicích. Tři kuchaři hledají přísady v Sayreville v New Jersey. Své nálezy musí použít k přípravě vrstvených hamburgerů a smažených pokrmů.
Guyova soutěž v samoobsluze XIII (3)
Sýrovější. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.
Guyova soutěž v samoobsluze XIII (4)
Hvězdné mámy. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.
Guyova soutěž v samoobsluze XIII (5)
Guyova soutěž proti Iron Chefům. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.
Guyova soutěž v samoobsluze XIII (6)
Táta vaří nejlíp. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.
Guyova soutěž v samoobsluze XIII (7)
Dvakrát pro výhru. Tři páry dvojčat se spojí, aby dokázaly, že dvě hlavy jsou lepší než jedna, pokud jde o výhru 20 000 dolarů. Nejprve je čeká narozeninový dort k večeři.
V kuchyni se Sibou II (5)
Úkol pro Sibu. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.
Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (6)
Na návštěvě Cancúnu. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (7)
Netypické restaurace. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (8)
Ze Severní do Jižní Ameriky. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (9)
Do světa. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (10)
Jedinečné ženy. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (11)
Multikulturní kuchyně. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (12)
Krocani, brambory a párky. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
