• Food Network

    • Food Network od do

      • Bitva o místo šéfkuchaře v Las Vegas (4)

        Bitva vaflí. Napětí stoupá, když se pěti zbývajícím kuchařům nepovede při první zkoušce ohromit kuchařku Anne Burrell. A dále vře v Giadině kuchyni po bitvě se servírováním pozdní snídaně.

      • Nejlepší americký pekař III (4)

        Znovu objevené francouzské těstoviny. Tyler Florence pozve tři přední kuchaře z Filadelfie do místní libanonské restaurace, kde budou soutěžit při přípravě nejlepšího jídla s využitím tajných ingrediencí.

      • Kuchyně IX (12)

        V americkém stylu. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně IX (13)

        Ještě lepší grilování. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně XII (1)

        Oblíbená jídla ještě lépe. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně XII (2)

        Jako šéfkuchař. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně XII (3)

        Za málo peněz hodně muziky. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • V kuchyni se Sibou II (4)

        Ať žije Afrika. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • Upečeno ve Vermontu II (6)

        Vzpomínka na Itálii. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Upečeno ve Vermontu II (7)

        Griluj, děvče, griluj. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Upečeno ve Vermontu II (8)

        Piknik pro dva. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Upečeno ve Vermontu II (9)

        Pečení u táboráku. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Upečeno ve Vermontu II (10)

        Vařené mořské plody ve vermontském stylu. Profesionální cukrářka Gesine Prado se ze své farmy ve Vermontu podělí o své tipy a ukázky snadného pečení, od dortů a koláčů po pikantní jídla.

      • Pekařské kousky (1)

        Ve Filadelfii vždycky chutná. Tom Papa je v pensylvánské Filadelfii, kde navštíví nejlepší pekárny a cukrárny. Ochutná krémem plněné trubičky, sicilské pečivo plněné rajčaty a slané doughnuty.

      • Pekařské kousky (2)

        New York. Tom Papa vyrazí do New Yorku, aby si zde vychutnal jídla různých kuchyní. Vyzkouší doughnut s polevou a dostane odbornou lekci v přípravě sýrových croissantů.

      • Pekařské kousky (3)

        New Orleans: Zlaté dobré časy. Tom Papa peče a ochutnává různé pokrmy v louisianském New Orleans. Upeče francouzskou bagetu a ochutná vepřový párek s preclíkem v jižanském stylu a nezvyklé beignety.

      • Pekařské kousky (4)

        Bostonské dobroty. Tom Papa navštíví Boston a Cambridge, kde pátrá po nejlepších pečených dobrotách. Naučí se připravovat bagetu s humrem a dozví se tajemství perfektního těsta na koláč.

      • Pekařské kousky (5)

        Detroit: Místní mňamky. Tom Papa je v Detroitu, kde ochutnává zdejší nejlepší pečivo. Zajde na červené vafle s pálivým smaženým kuřetem a připraví polské koblihy pączki.

      • Pekařské kousky (6)

        Na zdraví, Los Angeles! Tom Papa zamíří do hvězdného Los Angeles. Připraví křupavý sendvič Monte Cristo a sladké mexické pečivo a ochutná sněhové pusinky s třpytkami známé jako bobky jednorožce.

      • Pekařské kousky (7)

        Cleveland: Slavné lahůdky. Tom Papa navštíví Cleveland, kde ochutná slavné místní bramborové pirohy se sýrem. V italské čtvrti připraví lehký dort cassata. Šéfkuchař Jonathon Sawyer upeče slaný plněný koláč.

      • Pekařské kousky (8)

        New Jersey: Na domácí půdě. Tom Papa je v New Jersey, kde peče obrovskou placku. Dále ochutná portugalský moučník z listového těsta plněný skořicovým krémem.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (3)

        Chicago: Znovu na návštěvě. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (4)

        Okres Door. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Vyřazeni XL (3)

        Čajové vejce a sympatie. Čtyři šéfkuchaři soupeří v kuchyni. V předkrmovém kole si lámou hlavu, co je čínské čajové vejce. A při přípravě zákusku musí použít velké zapáchající ovoce.

      • Vyřazeni XL (4)

        Mistři párků v rohlíku. Čtyři šéfkuchaři se snaží udržet se v soutěži. Tentokrát musí vytvořit podivné párky v rohlíku, výborný dort a japonský nápoj.

      • Vyřazeni XL (5)

        Rozpalte to! Hasiči - kuchaři si stoupnou ke sporákům, aby dokázali, že se jim daří i při rozpáleném ohni! Koš pro dezert odhalí ohnivé překvapení pro dva finalisty.

      • Vyřazeni XL (6)

        Halloweenské skopičiny. Martha Stewart oslaví Halloween jako porotkyně v kuchyni. V prvním koši se skrývá něco zábavně strašidelného včetně makaronů se sýrem v chytrém balení.

      • Vyřazeni XL (7)

        Vyřazeni - Zúčtování šampionů: 1. bitva. Čtyři šampioni se vracejí, aby znovu zkusili vyhrát 50 000 dolarů. Zcela poprvé použijí hasicí přístroj, ve druhém koši je čekají extrémně slané a sladké věci.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (11)

        Managua. Andrew představí jídla Managuy, hlavního města Nikaraguy, která musíte mít. Od uzeného hovězího jídla zvaného baho po vepřové s křupavou kůrčičkou se salátem zvaným vigaron.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (12)

        Santiago. Andrew představí chutě kulinářského ráje chilského Santiaga. Vyzkouší pár legendárních místních jídel jako asado a la parrilla nebo pastel de jaiba.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (13)

        Vídeň. Andrew ochutná kuchyni Vídně a užije si sachertorte, rakouský dezert ze začátku 19. století, a také další klasiky jako schnitzel nebo frankfurtské klobásky.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (14)

        Budapešť. Andrew jede do Budapešti představit nejoblíbenější jídla tohoto starobylého města. Od klasických plněných zelných závitků a hustého guláše po chutný transylvánský trdelník.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (15)

        Řím. Andrew zkoumá legendární jídla Říma, včetně fritovaných artyčoků, spaghett alla carbonara a pizzy tonda. Každé jídlo má svou historii, která se počítá na stovky let.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (16)

        Dubaj. Andrew odhalí rozdílnost chutí v moderní Dubaji, například marinované kebaby nebo chalvu, cukrovinku ochucenou růžovou vodou, jež je známa jako symbol tohoto regionu.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (17)

        Cleveland. V menu jsou klasiky, když Andrew odkrývá nejznámější jídla Clevelandu. Třeba v pivním těstíčku obalené ryby, smažené zelné koule nebo klobásový sendvič s francouzskými hranolky.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (18)

        Baltimore. Andrew je v Baltimoru, městě plném energie, kde jsou jídla dobrá a jedinečná. Třeba místní modrý krab, jemné grilované hovězí a milované čokoládové sušenky Berger.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (19)

        Edinburgh. Edinburgh je město silných tradic a chutí. Andrew představí řadu skotských klasik včetně pepřové tlačenky haggis, modrého humra a skotské whiskey.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace IV (20)

        Kodaň. Andrew Zimmern jezdí po celém světě a hledá nejchutnější a nejlegendárnější jídla daných míst. Objevuje tajemství a příběhy, jež se za těmito jídly skrývají.

      • Na ostří nože IX (6)

        Házená polévka gumbo. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.

      • Vyřazeni XLII (7)

        S. O. V.: Snídaně, oběd a večeře! Kuchaři se pustí do přípravy úžasného jídla na celý den, přičemž se kola vaření mění na snídani, oběd a večeři.

      • Průkopnice XXIII (2)

        Rychle a snadno: Z jedné pánve. Ree Drummond vaří venku v rančerském stylu. Mezi jídly najdeme karibské burgery se zelím z manga, aby se daly ochutnat chutě ostrova v Oklahomě!

      • Průkopnice XXVI (10)

        Jídla pro finále. Ree chystá oblíbená jídla na sledování finále. Připraví pivní chleba se sýrem z misky, vydatné dušené žebro s vaječnými nudlemi s máslem a také báječný salát!

      • Kuchyně XVI (10)

        Samé těstoviny. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Vyřazeni: Sladkosti II (2)

        Oslnivé šperky. Kuchaři mají vyrobit sladkosti, které jsou až moc hezké, než aby se jedly. Luxusní alkohol dostane ve druhém kole soutěžící do šumivé nálady.

      • Dětská cukrářská soutěž VII (1)

        Umělecké dorty. Valerie Bertinelli a Duff Goldman vyzvou devět dětských pekařů, aby byli kreativní. Mají za úkol připravit umělecké dorty podle přiřazených příchutí jako red velvet.

      • V kuchyni se Sibou II (5)

        Úkol pro Sibu. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • Na ostří nože IX (6)

        Házená polévka gumbo. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.

      • Delikatesy slečny Brownové (5)

        Piknik v parku. Kardea pořádá piknik v parku s přáteli a nabídne jim pár dobrot. Připraví sendviče s grilovaným kuřetem a slaninovým džemem a mnohem více!

      • Delikatesy slečny Brownové (6)

        Opětovné rodinné setkání. Kardea a její rodina jsou opět spolu a pořádá se hostina! V menu jsou oblíbená a jednoduchá žebírka, salát se čtyřmi druhy fazolí a chutný bramborový salát.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací IV (4)

        Tváře Jižní Dakoty. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Kuchařská katastrofa (4)

        Horko v ulicích. Tři kuchaři hledají přísady v Sayreville v New Jersey. Své nálezy musí použít k přípravě vrstvených hamburgerů a smažených pokrmů.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XIII (3)

        Sýrovější. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XIII (4)

        Hvězdné mámy. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XIII (5)

        Guyova soutěž proti Iron Chefům. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XIII (6)

        Táta vaří nejlíp. V této kuchařské soutěži o velkou cenu vyšle moderátor Guy Fieri čtyři talentované šéfkuchaře do samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XIII (7)

        Dvakrát pro výhru. Tři páry dvojčat se spojí, aby dokázaly, že dvě hlavy jsou lepší než jedna, pokud jde o výhru 20 000 dolarů. Nejprve je čeká narozeninový dort k večeři.

      • V kuchyni se Sibou II (5)

        Úkol pro Sibu. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (6)

        Na návštěvě Cancúnu. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (7)

        Netypické restaurace. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (8)

        Ze Severní do Jižní Ameriky. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (9)

        Do světa. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (10)

        Jedinečné ženy. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (11)

        Multikulturní kuchyně. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXVI (12)

        Krocani, brambory a párky. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.