• Food Network

    • Food Network od do

      • Gril vítězství (1)

        Krev, pot a slzy. Moderátor Sabin Lomac vyzve tři domácí kuchaře, aby vytvořili šťavnatý hamburger, jedinečný pastýřský koláč a nejlepší kombinaci plodů země a moře.

      • Nejlepší americký pekař III (7)

        Narozeninová oslava plná čokolády. Ve finále je hlavním tématem čokoláda a tři zbývající pekaři vytvářejí zmrzlinové poháry s brownies a čokoládový dort s ohňostrojem na oslavu narozenin USA 4. července.

      • Kuchyně XIII (1)

        Jarní hostina. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně XIII (2)

        Jarní kuře. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně XIII (3)

        Jarní přísady. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně XIII (4)

        Vaříme s kořením. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Kuchyně XIII (5)

        Oslavme dobré časy. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • V kuchyni se Sibou II (10)

        Jídlo pro duši. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • Pravidla farmy V (1)

        Krásné vagóny. Nancy učí svá vnoučata, jak funguje farma a kuchyně. Naučí je připravit snadná jídla jako zeleninové lasagne, kuřecí taco paco a čokoládové tyčinky.

      • Pravidla farmy V (2)

        Knihy ve stodole. Nancy pořádá sešlost pro místní knihovnu. Připraví svá klasická, oblíbená jídla jako lodičky s krémovým krabem, slaninou a čekankou, jablečné záviny nebo mléčný punč.

      • Pravidla farmy V (3)

        Piknik v přírodě. Nancy se se svou dcerou vydává na pěší výlet a zabalí si s sebou věci na piknik s vnoučaty. Třeba sendviče s masem z hrudí, salát coleslaw, ďábelská vejce nebo zmrzlinu s ořechy.

      • Pravidla farmy V (4)

        Dvě dámy na farmě. Nancy pozve na farmu novou kamarádku. Společně připraví sušenky se solí a pepřem a slaninovým máslem. Také ogrilují krevety a upečou koláč s raky.

      • Pravidla farmy V (5)

        Rychlovky na farmě. Nancy připraví rychlý, ale velmi chutný oběd pro své přátele. Uvaří ostrou polévku s rajčaty a čedarem nebo jednoduché kapustové chipsy s citrónem a česnekem.

      • Pravidla farmy V (6)

        Poklady v podkroví. Po hledání pokladů v podkroví si Nancy se svými vnučkami užije domácí pomerančové marmelády a ručně připravených celozrnných sušenek.

      • Pravidla farmy V (7)

        Opětovné shledání na farmě. Nancy pořádá opětovné setkání rodiny a připraví všechna jejich stará, oblíbená jídla. Podává farmářské kuře, polévkové knedlíčky a dortíky s kozím sýrem.

      • Pravidla farmy V (8)

        Farmářský expres. Dcera Nancy, Nita, a její děti se jedou projet železnicí napříč horami Catskill. Během malebného výletu Nancy podává kuřata smažená na medu, zahradní salát a delikátní dezerty.

      • Pravidla farmy V (9)

        Strašidla v Hudsonu. Je Halloween, a tak Nancy připravuje strašidelný večírek. Nachystá sýrový dip s pavouky, šlehanou pěnu ze sladké dýně a krvavé ledové kaštany.

      • Pravidla farmy V (10)

        Venkovní večeře na farmě. Nancy připraví pro svého manžela romantickou večeři pod širým nebem. Uvaří křupavé smažené jehněčí plátky s mátovým želé a krevety s nudlemi bucatini.

      • Pravidla farmy V (11)

        Díkůvzdání Nancy Fuller. Nancy pořádá večeři k Díkůvzdání. Mezi recepty najdeme krůtí roládu plněnou ořechy a ovocem, vařenou zeleninu a dýňový koláč.

      • Pravidla farmy V (12)

        Farmářská hostina. Nancy pro těžce pracující farmáře, kteří dobrovolně propagují zemědělství ve státě New York, připraví večeři. V menu najdeme žebírka dušená s portským vínem a křenem.

      • Pravidla farmy V (13)

        Rodinné farmářské Vánoce. Nancy předvede, jak nachystat dokonalou vánoční večeři s minimální námahou a stresem. Připraví vepřová pečená žebírka plněná kaštany a klobáskami a k tomu glazovanou mrkev.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (21)

        Sevilla. Andrew vyráží za kulinářským dobrodružstvím do Sevilly, kde se zaměří na místní výbornou kuchyni. Ochutná delikatesy, jako je např. sušená šunka jamón ibérico a gazpacho a vepřové serranito sendviče.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (22)

        Fes. Andrew Zimmern navštíví barvité marocké město Fes. Pustí se zde do místních dobrot, jako je např. tažín s dušeným masem, pečivo pastilla a špízy.

      • Vyřazeni XLI (5)

        Fantastická švestka. Soutěžící čeká těžký úkol, když otevřou koše a najdou v nich lahodné bylinky, podivné italské pouliční jídlo, holandské mini palačinky a další.

      • Vyřazeni XLI (6)

        Stačí přidat sýr! Čtyři kuchaře čekají tři kola naplněná sýrem. Nejprve vyrobí klasiku z Filadelfie, poté použijí luxusní španělský sýr a jako dezert vyrobí věž.

      • Vyřazeni XLI (7)

        Dejte si dort. V prvním kole musejí kuchaři připravit předkrmy jako zázvorový galgán nebo módní taco. V kole pro předkrm na ně čeká miniaturní ovoce a měkcí krabi.

      • Vyřazeni XLI (8)

        Dejte si poutine. Čtyři kuchaři najdou v prvním koši poutine a sklenici bambusu. V kole pro předkrm jsou v koších celé ryby. Kdo postoupí dál?

      • Vyřazeni XLI (9)

        Kulinářské ohňostroje. Čtyři kuchaři připravují americké letní večeře s využitím řady slunečných ingrediencí včetně patriotických ruských vajec a hvězdných špaget.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (15)

        Marrákeš. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (16)

        Madrid. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (17)

        Osaka. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (18)

        Hanoj. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (19)

        Brusel. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (20)

        Santorini. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (21)

        Benátky. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (22)

        Milan. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (23)

        Neapol. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (24)

        Peking. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Na ostří nože IX (12)

        Veni, vidi, ceviche. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.

      • Vyřazeni XL (2)

        Sourozenecká nevraživost. Mladé sourozenecké týmy změří síly ve třech kolech kulinářské soutěže. Jako předkrm mají podivnou pizzu a pak musí připravit kotlety z kozího masa.

      • Průkopnice XXIII (5)

        Rychle a snadno: Nová oblíbená jídla. Ree Drummond se rozhodne, že je na čase vyhodit staré a vzít nové. Připraví flank steak a vynikající vaflové hash browns se třemi druhy sýrů.

      • Průkopnice XXVI (13)

        Dobroty od Drummondů. Ree Drummond připraví několik oblíbených rodinných pokrmů, například casserole se sýrovou zeleninou, křupavé bramborové kuličky a neapolský dort.

      • Kuchyně XXI (3)

        Rozpálené léto. Naše parta zahajuje léto lákavým menu. Sunny Anderson nachystá rozpálený letní burger, zatímco Bev Weidner připraví tacos s grilovanými lososy.

      • Vyřazeni: Sladkosti II (5)

        Květinové dezerty. Síla květin se spojí se silou mouky v soutěži o dezert s květinovou tematikou! Ve druhém kole se solené okvětní plátky a květinový dort se drží tématu velmi úzce.

      • Dětská cukrářská soutěž VII (4)

        Mezinárodní pikle. Zbývajících šest pekařů má za úkol vytvořit lahodné dezerty, které vypadají jako mezinárodní jídlo. Který mladý pekař nezapůsobí na porotu?

      • V kuchyni se Sibou III (1)

        Máme holčičku. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • Na ostří nože IX (12)

        Veni, vidi, ceviche. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.

      • Delikatesy slečny Brownové II (5)

        Sytá jídla Karolíny. Kardea pozve kamarády na táborák a dobré jídlo. K večeři se podává hovězí dušené s ibiškem a k tomu sladké brambory ozdobené opečenými marshmallow!

      • Delikatesy slečny Brownové II (6)

        Malí pomocníci slečny Brownové. Kardea je na procházce s neteřemi a synovcem. Připraví makaróny se sýrem, pečené kuřecí proužky s bramborovými lupínky a mléčné koktejly Charleston.

      • Velká soutěž pojízdných restaurací IV (7)

        Kapitálové zisky. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Venkovní pečení s Marthou Stewart (1)

        Vítejte v táboře! Šest talentovaných amatérských pekařů přijíždí na svůj první den v táboře, kde je vedoucí Martha Stewart. Mají za úkol dodat jedinečné variace klasickým táborovým pochoutkám.

      • Guyova soutěž v samoobsluze V (7)

        Fieriho Den otců! Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze V (8)

        Napínavé grilování. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze V (9)

        Možnost nápravy. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze V (10)

        Servírujeme léto! Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze V (11)

        Souboj nadějných nováčků. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • V kuchyni se Sibou III (1)

        Máme holčičku. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (10)

        Pomocné ruce. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (11)

        Kolem celého světa. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (12)

        Samá sytá jídla. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (13)

        Jak se najíst v New Orleans. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (14)

        Přehlídka sendvičů. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (15)

        Od jižanského k Jižní Americe. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (16)

        Mega maso a sladké pochoutky. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.