
Food Network
Food Network od do
Gril vítězství (1)
Krev, pot a slzy. Moderátor Sabin Lomac vyzve tři domácí kuchaře, aby vytvořili šťavnatý hamburger, jedinečný pastýřský koláč a nejlepší kombinaci plodů země a moře.
Nejlepší americký pekař III (7)
Narozeninová oslava plná čokolády. Ve finále je hlavním tématem čokoláda a tři zbývající pekaři vytvářejí zmrzlinové poháry s brownies a čokoládový dort s ohňostrojem na oslavu narozenin USA 4. července.
Kuchyně XIII (1)
Jarní hostina. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XIII (2)
Jarní kuře. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XIII (3)
Jarní přísady. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XIII (4)
Vaříme s kořením. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
Kuchyně XIII (5)
Oslavme dobré časy. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.
V kuchyni se Sibou II (10)
Jídlo pro duši. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.
Pravidla farmy V (1)
Krásné vagóny. Nancy učí svá vnoučata, jak funguje farma a kuchyně. Naučí je připravit snadná jídla jako zeleninové lasagne, kuřecí taco paco a čokoládové tyčinky.
Pravidla farmy V (2)
Knihy ve stodole. Nancy pořádá sešlost pro místní knihovnu. Připraví svá klasická, oblíbená jídla jako lodičky s krémovým krabem, slaninou a čekankou, jablečné záviny nebo mléčný punč.
Pravidla farmy V (3)
Piknik v přírodě. Nancy se se svou dcerou vydává na pěší výlet a zabalí si s sebou věci na piknik s vnoučaty. Třeba sendviče s masem z hrudí, salát coleslaw, ďábelská vejce nebo zmrzlinu s ořechy.
Pravidla farmy V (4)
Dvě dámy na farmě. Nancy pozve na farmu novou kamarádku. Společně připraví sušenky se solí a pepřem a slaninovým máslem. Také ogrilují krevety a upečou koláč s raky.
Pravidla farmy V (5)
Rychlovky na farmě. Nancy připraví rychlý, ale velmi chutný oběd pro své přátele. Uvaří ostrou polévku s rajčaty a čedarem nebo jednoduché kapustové chipsy s citrónem a česnekem.
Pravidla farmy V (6)
Poklady v podkroví. Po hledání pokladů v podkroví si Nancy se svými vnučkami užije domácí pomerančové marmelády a ručně připravených celozrnných sušenek.
Pravidla farmy V (7)
Opětovné shledání na farmě. Nancy pořádá opětovné setkání rodiny a připraví všechna jejich stará, oblíbená jídla. Podává farmářské kuře, polévkové knedlíčky a dortíky s kozím sýrem.
Pravidla farmy V (8)
Farmářský expres. Dcera Nancy, Nita, a její děti se jedou projet železnicí napříč horami Catskill. Během malebného výletu Nancy podává kuřata smažená na medu, zahradní salát a delikátní dezerty.
Pravidla farmy V (9)
Strašidla v Hudsonu. Je Halloween, a tak Nancy připravuje strašidelný večírek. Nachystá sýrový dip s pavouky, šlehanou pěnu ze sladké dýně a krvavé ledové kaštany.
Pravidla farmy V (10)
Venkovní večeře na farmě. Nancy připraví pro svého manžela romantickou večeři pod širým nebem. Uvaří křupavé smažené jehněčí plátky s mátovým želé a krevety s nudlemi bucatini.
Pravidla farmy V (11)
Díkůvzdání Nancy Fuller. Nancy pořádá večeři k Díkůvzdání. Mezi recepty najdeme krůtí roládu plněnou ořechy a ovocem, vařenou zeleninu a dýňový koláč.
Pravidla farmy V (12)
Farmářská hostina. Nancy pro těžce pracující farmáře, kteří dobrovolně propagují zemědělství ve státě New York, připraví večeři. V menu najdeme žebírka dušená s portským vínem a křenem.
Pravidla farmy V (13)
Rodinné farmářské Vánoce. Nancy předvede, jak nachystat dokonalou vánoční večeři s minimální námahou a stresem. Připraví vepřová pečená žebírka plněná kaštany a klobáskami a k tomu glazovanou mrkev.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (21)
Sevilla. Andrew vyráží za kulinářským dobrodružstvím do Sevilly, kde se zaměří na místní výbornou kuchyni. Ochutná delikatesy, jako je např. sušená šunka jamón ibérico a gazpacho a vepřové serranito sendviče.
Bizarní jídla: Lahodné destinace VIII (22)
Fes. Andrew Zimmern navštíví barvité marocké město Fes. Pustí se zde do místních dobrot, jako je např. tažín s dušeným masem, pečivo pastilla a špízy.
Vyřazeni XLI (5)
Fantastická švestka. Soutěžící čeká těžký úkol, když otevřou koše a najdou v nich lahodné bylinky, podivné italské pouliční jídlo, holandské mini palačinky a další.
Vyřazeni XLI (6)
Stačí přidat sýr! Čtyři kuchaře čekají tři kola naplněná sýrem. Nejprve vyrobí klasiku z Filadelfie, poté použijí luxusní španělský sýr a jako dezert vyrobí věž.
Vyřazeni XLI (7)
Dejte si dort. V prvním kole musejí kuchaři připravit předkrmy jako zázvorový galgán nebo módní taco. V kole pro předkrm na ně čeká miniaturní ovoce a měkcí krabi.
Vyřazeni XLI (8)
Dejte si poutine. Čtyři kuchaři najdou v prvním koši poutine a sklenici bambusu. V kole pro předkrm jsou v koších celé ryby. Kdo postoupí dál?
Vyřazeni XLI (9)
Kulinářské ohňostroje. Čtyři kuchaři připravují americké letní večeře s využitím řady slunečných ingrediencí včetně patriotických ruských vajec a hvězdných špaget.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (15)
Marrákeš. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (16)
Madrid. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (17)
Osaka. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (18)
Hanoj. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (19)
Brusel. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (20)
Santorini. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (21)
Benátky. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (22)
Milan. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (23)
Neapol. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Bizarní jídla: Lahodné destinace V (24)
Peking. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.
Na ostří nože IX (12)
Veni, vidi, ceviche. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.
Vyřazeni XL (2)
Sourozenecká nevraživost. Mladé sourozenecké týmy změří síly ve třech kolech kulinářské soutěže. Jako předkrm mají podivnou pizzu a pak musí připravit kotlety z kozího masa.
Průkopnice XXIII (5)
Rychle a snadno: Nová oblíbená jídla. Ree Drummond se rozhodne, že je na čase vyhodit staré a vzít nové. Připraví flank steak a vynikající vaflové hash browns se třemi druhy sýrů.
Průkopnice XXVI (13)
Dobroty od Drummondů. Ree Drummond připraví několik oblíbených rodinných pokrmů, například casserole se sýrovou zeleninou, křupavé bramborové kuličky a neapolský dort.
Kuchyně XXI (3)
Rozpálené léto. Naše parta zahajuje léto lákavým menu. Sunny Anderson nachystá rozpálený letní burger, zatímco Bev Weidner připraví tacos s grilovanými lososy.
Vyřazeni: Sladkosti II (5)
Květinové dezerty. Síla květin se spojí se silou mouky v soutěži o dezert s květinovou tematikou! Ve druhém kole se solené okvětní plátky a květinový dort se drží tématu velmi úzce.
Dětská cukrářská soutěž VII (4)
Mezinárodní pikle. Zbývajících šest pekařů má za úkol vytvořit lahodné dezerty, které vypadají jako mezinárodní jídlo. Který mladý pekař nezapůsobí na porotu?
V kuchyni se Sibou III (1)
Máme holčičku. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.
Na ostří nože IX (12)
Veni, vidi, ceviche. Každý šéfkuchař dostane 25 tisíc dolarů, s jejichž pomocí může sabotovat ostatní soupeře. Ve snaze připravit lahodné pokrmy si kradou přísady a ničí nádobí.
Delikatesy slečny Brownové II (5)
Sytá jídla Karolíny. Kardea pozve kamarády na táborák a dobré jídlo. K večeři se podává hovězí dušené s ibiškem a k tomu sladké brambory ozdobené opečenými marshmallow!
Delikatesy slečny Brownové II (6)
Malí pomocníci slečny Brownové. Kardea je na procházce s neteřemi a synovcem. Připraví makaróny se sýrem, pečené kuřecí proužky s bramborovými lupínky a mléčné koktejly Charleston.
Velká soutěž pojízdných restaurací IV (7)
Kapitálové zisky. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.
Venkovní pečení s Marthou Stewart (1)
Vítejte v táboře! Šest talentovaných amatérských pekařů přijíždí na svůj první den v táboře, kde je vedoucí Martha Stewart. Mají za úkol dodat jedinečné variace klasickým táborovým pochoutkám.
Guyova soutěž v samoobsluze V (7)
Fieriho Den otců! Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze V (8)
Napínavé grilování. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze V (9)
Možnost nápravy. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze V (10)
Servírujeme léto! Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze V (11)
Souboj nadějných nováčků. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
V kuchyni se Sibou III (1)
Máme holčičku. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (10)
Pomocné ruce. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (11)
Kolem celého světa. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (12)
Samá sytá jídla. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (13)
Jak se najíst v New Orleans. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (14)
Přehlídka sendvičů. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (15)
Od jižanského k Jižní Americe. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XXIX (16)
Mega maso a sladké pochoutky. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
