• Food Network

    • Food Network od do

      • Velká soutěž pojízdných restaurací V (2)

        Hot dogy v Tucsonu. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Venkovní pečení s Marthou Stewart (3)

        Náhlá bouře. Čtyři zbývající táborníci použijí přírodní ingredience, třeba levanduli, citrón, med nebo piniové oříšky. Pak musejí připravit lesem inspirované dezerty, aby ohromili Marthu Stewart.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VI (4)

        Sváteční pozdravy. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VI (5)

        Halloween z vnitřností. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VI (6)

        Honba uličkami. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VI (7)

        Blázinec v kuchyni. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VI (8)

        Turnaj dne krocanů. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • V kuchyni se Sibou III (5)

        Výprava za chutí. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXX (16)

        Jedinečná jídla. Výlet zavede Guye Fieriho do bister nabízejících jedinečná jídla. Vyzkouší jehněčí kari v Santa Fe v Novém Mexiku, banh mi s vepřovým bůčkem v Renu v Nevadě a makaróny se sýrem ve vaflích.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXX (17)

        Sníst Aljašku. Guy Fieri jezdí napříč zemí, aby navštívil klasické americké restaurace, kde po desetiletí dělají pořádná hospodská jídla.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXX (18)

        Od severu k jihu. Guy Fieri se vydává křížem krážem Amerikou, aby navštívil pár klasických levných restaurací, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXX (19)

        Cesta po hlavních městech. Guy Fieri zkouší nejchutnější kuchyně hlavních měst. Vyzkouší kraba královského v Juneau na Aljašce a banánový francouzský toast v kanadské Ottawě.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXXI (1)

        Guyovi hvězdní hosté. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXXI (2)

        Rodinná jídla. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXXI (3)

        Nevyšlapanými cestami. Guy Fieri míří do Rena v Nevadě, kde ochutná jedinečnou variantu snídaňového burrita. V kanadské Ottawě se podává tresčí koláč podle 400 let starého receptu.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXXI (4)

        Ochutnávač masa. Guy Fieri se vydává na výlet za masem. V Richmondu ve Virginii si dá tacos s hovězí oháňkou a v Burlingtonu ve Vermontu se podává jehně s francouzským dipem.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXXI (5)

        Všechny druhy grilovaných jídel. Guy Fieri se pokusí vyzkoušet všechny druhy grilovaných jídel. V kanadské Ottawě ochutná grilované kuře a v Richmondu ve Virginii je v menu obří masový sendvič.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXXI (6)

        Pikantní s kapkou sladkého. Guy Fieri míří do Burlingtonu ve Vermontu, kde vyzkouší francouzský toast s banány a kokosem. Ve Wheat Ridge v Coloradu jsou v menu lasagne a plněné pečivo.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXXI (7)

        Latinská jídla. Guy Fieri se pokusí vyzkoušet pár latinských jídel. V Loganu v Utahu si dá speciální verzi pupusas a v Burlingtonu ve Vermontu se podávají tacos al pastor.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXXI (8)

        Máma a táta. Guy Fieri navštíví pár malých, rodinných bister. V Denveru ve státě Colorado ochutná karibské dobroty a v Loganu v Utahu speciality z Indie.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XXXI (9)

        Domácí chutě. Guy Fieri se vydává na cestu za dobrotami domácí kuchyně. V Garlandu v Utahu si dá pikantní sendviče a legendární sladkou pochoutku.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (1)

        Horní poloostrov, Michigan. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace V (2)

        Buffalo. Andrew Zimmern cestuje po světě, kde pátrá po ikonických jídlech typických pro dané místo. Odhaluje tajemství a příběhy, jimiž jsou tyto pokrmy opředeny.

      • Vyřazeni XXXI (1)

        Smörgastarta své motory. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Vaříme na ohni VIII (2)

        Mistři grilu. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni VIII (3)

        Legendární barbecue. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Průkopnice XXII (4)

        Dívčí noc. Ree doma pořádá dívčí noc. V menu je řada jednohubek jako krevetí nachos s citrusy nebo cuketové dortíky s merlíkem a bylinkovým jogurtem.

      • Průkopnice XXII (5)

        Večeře ve všední dny za 16 minut. Ree se podělí o některé své recepty na jídla hotová za 16 minut. Připraví sendviče s vepřovým řízkem a k tomu vařené červené zelí, a také fritované kořeněné kung pao s květákem.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (21)

        Emilia-Romagna. Andrew Zimmern prozkoumává italský region Emilia-Romagna. Ochutná zde klasická jídla z Bologně, jako jsou např. salám mortadela, parmezán a tortellini.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (22)

        Paříš: Znovu na návštěvě. Andrew Zimmern se vrací do evropského epicentra módy, umění a jídla, do Paříže. Navštíví ty nejlepší restaurace a ochutná např. tatarský biftek.

      • Porážka Bobbyho Flaye XVI (11)

        Výstřel z minulosti. Amanda Freitag se připojí ke Katie Lee, aby rozhodly, kdo se postaví legendárnímu Bobbymu Flayovi. Bude to bývalý Bobbyho kuchař přes omáčky, Paul Del Favero, nebo Alison Fasano?

      • Porážka Bobbyho Flaye XVI (12)

        Dej mu znovu. Kuchař Scott Conant se v aréně připojí ke spisovatelce Daphne Oz, aby rozhodli, kdo se postaví legendárnímu Bobbymu Flayovi. Bude to Thomas Boemer, nebo Bao Bao?

      • Giadina domácí kuchyně VIII (7)

        Japonsko-italská fúze. Giada De Laurentiisová ráda doma připravuje jak intimní pohoštění, tak velké oslavy. Podělí se o nezapomenutelné a jedinečné recepty a řadu užitečných rad.

      • Giadina domácí kuchyně VIII (8)

        Oslavy jara. Giada De Laurentiisová ráda doma připravuje jak intimní pohoštění, tak velké oslavy. Podělí se o nezapomenutelné a jedinečné recepty a řadu užitečných rad.

      • Kuchyně XII (1)

        Oblíbená jídla ještě lépe. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Vyřazeni: Sladkosti (7)

        Dezerty za milion dolarů. Čtyři kuchaři soutěží při tvorbě úžasných dezertů s použitím prémiových ingrediencí. V prvním košíku je neobvyklý kaviár a ve druhém kole je něco zlatého.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVI (2)

        Plné soustředění. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVI (3)

        Daleko předaleko. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Dětská kuchařská soutěž III (12)

        Chaos s okouníkem. Malí kuchaři s velkými ambicemi soutěží proti sobě o výhru 10 000 dolarů. Ale musejí překonat záhadné ingredience a nedostatek času.

      • Vyřazeni XXIII (8)

        Druhá šance amatérů. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Průkopnice XXII (4)

        Dívčí noc. Ree doma pořádá dívčí noc. V menu je řada jednohubek jako krevetí nachos s citrusy nebo cuketové dortíky s merlíkem a bylinkovým jogurtem.

      • Průkopnice XXII (5)

        Večeře ve všední dny za 16 minut. Ree se podělí o některé své recepty na jídla hotová za 16 minut. Připraví sendviče s vepřovým řízkem a k tomu vařené červené zelí, a také fritované kořeněné kung pao s květákem.

      • Vyřazeni: Sladkosti (7)

        Dezerty za milion dolarů. Čtyři kuchaři soutěží při tvorbě úžasných dezertů s použitím prémiových ingrediencí. V prvním košíku je neobvyklý kaviár a ve druhém kole je něco zlatého.

      • Nejlepší americký pekař III (7)

        Narozeninová oslava plná čokolády. Ve finále je hlavním tématem čokoláda a tři zbývající pekaři vytvářejí zmrzlinové poháry s brownies a čokoládový dort s ohňostrojem na oslavu narozenin USA 4. července.

      • Vyřazeni XLI (4)

        Dokonalá odveta. Čtyři kuchaři, kterým se v některých z předchozích kol soutěže nedařilo, se vracejí k odvetě, při níž si budou muset poradit s kozími kotletami, cereáliemi ke snídani a keksíky.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (21)

        Emilia-Romagna. Andrew Zimmern prozkoumává italský region Emilia-Romagna. Ochutná zde klasická jídla z Bologně, jako jsou např. salám mortadela, parmezán a tortellini.

      • Bizarní jídla: Lahodné destinace VII (22)

        Paříš: Znovu na návštěvě. Andrew Zimmern se vrací do evropského epicentra módy, umění a jídla, do Paříže. Navštíví ty nejlepší restaurace a ochutná např. tatarský biftek.

      • Tia Mowryová vaří II (10)

        Piknik na pláži. Herečka a maminka Tia Mowryová ráda vaří domácí chutná jídla pro rodinu a přátele. Podělí se s námi o rychlé, zdravé a snadné recepty.

      • Guyova soutěž v samoobsluze IX (10)

        Kolo štěstěny. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Vaříme na ohni V (3)

        Parádní vynalézavost. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni V (4)

        Vepřový ráj. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Porážka Bobbyho Flaye XXV (10)

        Samá gouda. Emoce vysoce vzrostou, když Anne Burrell a Michael Voltaggio přivedou dva mladé kuchaře, kteří se specializují na mexickou kuchyni, aby vyzvali Bobbyho Flaye.

      • Porážka Bobbyho Flaye XXV (11)

        Pochod dortů. V kole plném hvězd se spojí tři kamarádi Bobbyho Flaye - Sunny Anderson, Alex Guarnaschelli a Buddy Valastro -, aby se pokusili ho sesadit.

      • Vyřazeni: Sladkosti (7)

        Dezerty za milion dolarů. Čtyři kuchaři soutěží při tvorbě úžasných dezertů s použitím prémiových ingrediencí. V prvním košíku je neobvyklý kaviár a ve druhém kole je něco zlatého.

      • Vyřazeni XLI (4)

        Dokonalá odveta. Čtyři kuchaři, kterým se v některých z předchozích kol soutěže nedařilo, se vracejí k odvetě, při níž si budou muset poradit s kozími kotletami, cereáliemi ke snídani a keksíky.

      • Vyřazeni: Sladkosti II (7)

        Slastný sladký sýr. Soutěžící kuchaři připravují dezerty zaměřené na sýry. Grilovaný sýr v prvním koši je uklidní, ale zdůraznit jeho sladkou stránku nebude snadné.

      • Dětská cukrářská soutěž VII (6)

        Koláč podle diváků. Čtyři mladí finalisté mají za úkol upéct delikátní ovocný koláč. Který soutěžící ohromí porotce a kdo bude poslán domů?

      • Kuchyně XII (1)

        Oblíbená jídla ještě lépe. Pět zkušených kuchařů představí zábavná fakta a výborné recepty. Nezapomenou na nic, od jednoduchých nápadů co k večeři po nejnovější hity.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVI (2)

        Plné soustředění. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XVI (3)

        Daleko předaleko. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Guyova soutěž v samoobsluze IX (10)

        Kolo štěstěny. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Vyřazeni: Sladkosti (7)

        Dezerty za milion dolarů. Čtyři kuchaři soutěží při tvorbě úžasných dezertů s použitím prémiových ingrediencí. V prvním košíku je neobvyklý kaviár a ve druhém kole je něco zlatého.

      • Průkopnice XXII (4)

        Dívčí noc. Ree doma pořádá dívčí noc. V menu je řada jednohubek jako krevetí nachos s citrusy nebo cuketové dortíky s merlíkem a bylinkovým jogurtem.

      • Průkopnice XXII (5)

        Večeře ve všední dny za 16 minut. Ree se podělí o některé své recepty na jídla hotová za 16 minut. Připraví sendviče s vepřovým řízkem a k tomu vařené červené zelí, a také fritované kořeněné kung pao s květákem.

      • Nejlepší americký pekař III (7)

        Narozeninová oslava plná čokolády. Ve finále je hlavním tématem čokoláda a tři zbývající pekaři vytvářejí zmrzlinové poháry s brownies a čokoládový dort s ohňostrojem na oslavu narozenin USA 4. července.