• Food Network

    • Food Network od do

      • Velká soutěž pojízdných restaurací V (5)

        Dostaň mě v St. Louis. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.

      • Restaurant: Impossible XVII (1)

        Napravit rodinu v Houstonu. Robert je v Texasu, aby pomohl restauraci, která je na pokraji uzavření. Příliš panovačný majitel riskuje, že přijde o podnik i o rodinu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VII (7)

        Hvězdy a profesionální sportovci. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VII (8)

        Klání mistrů: 2. část. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VII (9)

        Klání mistrů: 1. část. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VII (10)

        Klání mistrů: 3. část. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • Guyova soutěž v samoobsluze VII (11)

        Klání mistrů: 4. část. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.

      • V kuchyni se Sibou IV (1)

        Klasiky. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.

      • Vaříme na ohni II (9)

        Grilování pod širým nebem v cajunském stylu. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni II (10)

        Vášeň pro kuřata. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni II (11)

        Jídelní tradice. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni II (12)

        Láska k humrům v Maine. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni II (13)

        Ohnivá jídla na Jamajce. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni III (1)

        Grilované sendviče. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni III (2)

        Samá šunka. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni III (3)

        Grilování v Karolíně. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni III (4)

        Ohnivá mexická hostina. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni III (5)

        Globální chutě v Texasu. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni III (6)

        Malá balení, velké chutě. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni III (7)

        Bláto a ocel v Novém Mexiku. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni III (8)

        Masa z venkovního ohniště v Kalifornii. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Dívka na farmě IV (13)

        Venkovní filmová noc. Molly Yeh připraví na venkovní filmovou noc na farmě svá oblíbená jídla. Například nachos s grilovaným taženým vepřovým.

      • Dívka na farmě V (1)

        Pozdní snídaně po celý den. Molly Yeh pořádá vydatný večírek s pozdní snídaní. V menu najdeme borůvkové blintzes a snídaňový salát s vejci naměkko a křupavé pirožky s ořechy a klobáskou.

      • Vyřazeni XXXI (16)

        Pomsta diváků. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Úchvatná Asie podle Ching (8)

        Čínská stopa v Macau. Ching-He Huang cestuje Asií a hledá nejchutnější jídla. Sleduje místní kuchaře, jak připravují své delikátní pochoutky, a pak si je zkusí sama uvařit.

      • Úchvatná Asie podle Ching (9)

        Rušné hlavní město delikates. Ching-He Huang cestuje Asií a hledá nejchutnější jídla. Sleduje místní kuchaře, jak připravují své delikátní pochoutky, a pak si je zkusí sama uvařit.

      • Průkopnice XXV (5)

        Večeře na grilu. Ree připraví na grilu Mexikem inspirovanou rodinnou večeři. V menu je marinované carne asada, špíz s papričkami chipotle a glazovanými krevetami a salát s kukuřicí a dýní.

      • Průkopnice XXV (6)

        Domov, sladký domov 11. Ree uvaří se svými dětmi rychlá jídla včetně sendvičů z vaflí s krůtí slaninou a opečeným hovězím. A také nachystá domácí ravioli a omeletu v hrnku.

      • Strašidelné výrobky z perníku II (7)

        San Francisco. Paul Hollywood se vydává na cesty po světě, aby navštívil rodinná pekařství, nárožní obchůdky i luxusní hotely, jež utvářely pekařské dědictví celých měst.

      • Porážka Bobbyho Flaye XIX (1)

        Kapustou k vítězství. Kanadský šéfkuchař Lawrence Letrero zápasí s Jackem Moorem z Ohia o šanci vyzvat Bobbyho Flaye. Hostujícími porotci jsou Scott Conant a Anne Burrell.

      • Porážka Bobbyho Flaye XIX (2)

        Vezměte ho do Fresna. Šéfkuchař z Atlanty Chad Clevenger a portorikánská kuchařka Anita Cartagena jsou připraveni utkat se s Bobbym. Alex Guarnaschelli a herec Ben Rappaport rozhodnou výsledek boje.

      • Tia Mowryová vaří (1)

        I herci mají hlad. Herečka a maminka Tia Mowryová ráda vaří domácí chutná jídla pro rodinu a přátele. Podělí se s námi o rychlé, zdravé a snadné recepty.

      • Tia Mowryová vaří (2)

        Rande. Herečka a maminka Tia Mowryová ráda vaří domácí chutná jídla pro rodinu a přátele. Podělí se s námi o rychlé, zdravé a snadné recepty.

      • Kuchyně XV (3)

        Nejlepší podzimní nálezy. Naše parta se podělí o nové a kreativní recepty s podzimní tematikou, třeba tajnou ingredienci Sunny pro dušené hovězí nebo Geoffreyho thajskou smaženou rýži s květákem.

      • Gril vítězství (2)

        Cesta. Tři domácí kuchaři mají 30 minut na to, aby vytvořili kuřecí pokrm inspirovaný jižanskou kuchyní. Kdo ohromí porotu a vyhraje zbrusu novou venkovní kuchyni?

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIX (7)

        Od masových kuliček po smaženého humra. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIX (8)

        Jídlo pro duši z celé země. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Bizarní jídla s Andrewem Zimmernem IX (7)

        Úžasná řeka Mississippi. Andrew se vydává po stopách Marka Twaina podél řeky Mississippi, aby ochutnal americkou kuchyni. Vyzkouší žabí stehýnka, uloví divokou kachnu a ochutná rybí žebírka.

      • Vyřazeni XXV (10)

        Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.

      • Průkopnice XXV (5)

        Večeře na grilu. Ree připraví na grilu Mexikem inspirovanou rodinnou večeři. V menu je marinované carne asada, špíz s papričkami chipotle a glazovanými krevetami a salát s kukuřicí a dýní.

      • Průkopnice XXV (6)

        Domov, sladký domov 11. Ree uvaří se svými dětmi rychlá jídla včetně sendvičů z vaflí s krůtí slaninou a opečeným hovězím. A také nachystá domácí ravioli a omeletu v hrnku.

      • Gril vítězství (3)

        Do ulic. Tři domácí kuchaři mají za úkol vytvořit pouliční hot dogy a mezinárodní pouliční jídlo. Kdo zvítězí a vyhraje nejmodernější venkovní kuchyni?

      • Dětská cukrářská soutěž VIII (5)

        Jedna brambora, dvě brambory. Moderátoři Valerie Bertinelli a Duff Goldman vyzvou osm zbývajících pekařů, aby z brambor vyřezali razítka a pak vytvořili barevné sušenky s bramborovým potiskem.

      • Vyřazeni XXXVII (2)

        Záchrana zbytků. Soutěžící musejí v soutěži zbytků zachránit jídla, která se normálně vyhazují do odpadu. Mezi ingrediencemi jsou půlka sendviče nebo láhev sladké tekutiny.

      • Strašidelné výrobky z perníku II (7)

        San Francisco. Paul Hollywood se vydává na cesty po světě, aby navštívil rodinná pekařství, nárožní obchůdky i luxusní hotely, jež utvářely pekařské dědictví celých měst.

      • Dívka na farmě II (5)

        Sklizeň jablek. Molly Yeh chystá dokonalou večeři k táboráku pro své blogující přátele. Nabídne smažený sýr s nakládanou zeleninou a hotdish pekáč s máslovou dýní, slaninou a jablky.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XI (2)

        Babička a dědeček. Moderátor pořadu a legendární šéfkuchař Guy Fieri posle čtyři talentované kuchaře do uliček supermarketu při kuchařské soutěži s vysokými sázkami a s velkými dovednostmi.

      • Vaříme na ohni V (9)

        Sůl a moře. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Vaříme na ohni V (10)

        Na maso do Texasu. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.

      • Porážka Bobbyho Flaye XXVI (6)

        Předpověď vítězství. Meteorolog Al Roker se připojí ke kritičce jídel Katie Lee, aby porazili Bobbyho. Zavolají na pomoc kuchaře Mariu Grubb a Justina Walkera, aby uvařili nějaké chutné pokrmy.

      • Porážka Bobbyho Flaye XXVI (7)

        Souboj knírů. Talentovaní šéfkuchaři Saransh Oberoi a Tom Cuomo si do kuchyně přinášejí své dovednosti a záviděníhodné kníry, aby zastrašili Bobbyho Flaye na dvou úrovních.

      • Gril vítězství (3)

        Do ulic. Tři domácí kuchaři mají za úkol vytvořit pouliční hot dogy a mezinárodní pouliční jídlo. Kdo zvítězí a vyhraje nejmodernější venkovní kuchyni?

      • Vyřazeni XXXVII (2)

        Záchrana zbytků. Soutěžící musejí v soutěži zbytků zachránit jídla, která se normálně vyhazují do odpadu. Mezi ingrediencemi jsou půlka sendviče nebo láhev sladké tekutiny.

      • Vyřazeni: Sladkosti II (11)

        Nebezpečná dekadence. Kuchaři použijí nebezpečně chutné ingredience jako děsivé, chlupaté brouky v prvním koši! A druhý koš obsahuje věci od jedovatých po plesnivé.

      • Dětský souboj ve sladkostech (2)

        Zasněžené koblihy. Týmy dětských pekařů si vyhrají se sněhovými výtvory z koblih! Poté musejí jako další úkol vytvořit pro svá stvoření cereální pochoutky.

      • Kuchyně XV (3)

        Nejlepší podzimní nálezy. Naše parta se podělí o nové a kreativní recepty s podzimní tematikou, třeba tajnou ingredienci Sunny pro dušené hovězí nebo Geoffreyho thajskou smaženou rýži s květákem.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIX (7)

        Od masových kuliček po smaženého humra. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Motoresty, drive-iny a bufety XIX (8)

        Jídlo pro duši z celé země. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.

      • Guyova soutěž v samoobsluze XI (2)

        Babička a dědeček. Moderátor pořadu a legendární šéfkuchař Guy Fieri posle čtyři talentované kuchaře do uliček supermarketu při kuchařské soutěži s vysokými sázkami a s velkými dovednostmi.

      • Gril vítězství (3)

        Do ulic. Tři domácí kuchaři mají za úkol vytvořit pouliční hot dogy a mezinárodní pouliční jídlo. Kdo zvítězí a vyhraje nejmodernější venkovní kuchyni?

      • Průkopnice XXV (5)

        Večeře na grilu. Ree připraví na grilu Mexikem inspirovanou rodinnou večeři. V menu je marinované carne asada, špíz s papričkami chipotle a glazovanými krevetami a salát s kukuřicí a dýní.

      • Průkopnice XXV (6)

        Domov, sladký domov 11. Ree uvaří se svými dětmi rychlá jídla včetně sendvičů z vaflí s krůtí slaninou a opečeným hovězím. A také nachystá domácí ravioli a omeletu v hrnku.

      • Dětská cukrářská soutěž VIII (5)

        Jedna brambora, dvě brambory. Moderátoři Valerie Bertinelli a Duff Goldman vyzvou osm zbývajících pekařů, aby z brambor vyřezali razítka a pak vytvořili barevné sušenky s bramborovým potiskem.