
Food Network
Food Network od do
Velká soutěž pojízdných restaurací V (5)
Dostaň mě v St. Louis. Osm pojízdných bister se zúčastní epické kulinářské cesty, na níž mají přesvědčit Američany, aby přešli od zavedených jídel a restaurací a vyzkoušeli něco nového.
Restaurant: Impossible XVII (1)
Napravit rodinu v Houstonu. Robert je v Texasu, aby pomohl restauraci, která je na pokraji uzavření. Příliš panovačný majitel riskuje, že přijde o podnik i o rodinu.
Guyova soutěž v samoobsluze VII (7)
Hvězdy a profesionální sportovci. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze VII (8)
Klání mistrů: 2. část. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze VII (9)
Klání mistrů: 1. část. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze VII (10)
Klání mistrů: 3. část. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
Guyova soutěž v samoobsluze VII (11)
Klání mistrů: 4. část. Moderátor a legendární kuchař Guy Fieri vyšle čtyři talentované šéfkuchaře do uliček samoobsluhy, kde prověří jejich dovednosti v této nákupní a kuchařské soutěži o velkou cenu.
V kuchyni se Sibou IV (1)
Klasiky. Siba Mtonganová se podělí o moderní jihoafrickou fusion kuchyni. Tradičním receptům dodává současný šmrnc přidáním mezinárodních chutí.
Vaříme na ohni II (9)
Grilování pod širým nebem v cajunském stylu. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni II (10)
Vášeň pro kuřata. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni II (11)
Jídelní tradice. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni II (12)
Láska k humrům v Maine. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni II (13)
Ohnivá jídla na Jamajce. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni III (1)
Grilované sendviče. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni III (2)
Samá šunka. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni III (3)
Grilování v Karolíně. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni III (4)
Ohnivá mexická hostina. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni III (5)
Globální chutě v Texasu. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni III (6)
Malá balení, velké chutě. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni III (7)
Bláto a ocel v Novém Mexiku. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni III (8)
Masa z venkovního ohniště v Kalifornii. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Dívka na farmě IV (13)
Venkovní filmová noc. Molly Yeh připraví na venkovní filmovou noc na farmě svá oblíbená jídla. Například nachos s grilovaným taženým vepřovým.
Dívka na farmě V (1)
Pozdní snídaně po celý den. Molly Yeh pořádá vydatný večírek s pozdní snídaní. V menu najdeme borůvkové blintzes a snídaňový salát s vejci naměkko a křupavé pirožky s ořechy a klobáskou.
Vyřazeni XXXI (16)
Pomsta diváků. Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Úchvatná Asie podle Ching (8)
Čínská stopa v Macau. Ching-He Huang cestuje Asií a hledá nejchutnější jídla. Sleduje místní kuchaře, jak připravují své delikátní pochoutky, a pak si je zkusí sama uvařit.
Úchvatná Asie podle Ching (9)
Rušné hlavní město delikates. Ching-He Huang cestuje Asií a hledá nejchutnější jídla. Sleduje místní kuchaře, jak připravují své delikátní pochoutky, a pak si je zkusí sama uvařit.
Průkopnice XXV (5)
Večeře na grilu. Ree připraví na grilu Mexikem inspirovanou rodinnou večeři. V menu je marinované carne asada, špíz s papričkami chipotle a glazovanými krevetami a salát s kukuřicí a dýní.
Průkopnice XXV (6)
Domov, sladký domov 11. Ree uvaří se svými dětmi rychlá jídla včetně sendvičů z vaflí s krůtí slaninou a opečeným hovězím. A také nachystá domácí ravioli a omeletu v hrnku.
Strašidelné výrobky z perníku II (7)
San Francisco. Paul Hollywood se vydává na cesty po světě, aby navštívil rodinná pekařství, nárožní obchůdky i luxusní hotely, jež utvářely pekařské dědictví celých měst.
Porážka Bobbyho Flaye XIX (1)
Kapustou k vítězství. Kanadský šéfkuchař Lawrence Letrero zápasí s Jackem Moorem z Ohia o šanci vyzvat Bobbyho Flaye. Hostujícími porotci jsou Scott Conant a Anne Burrell.
Porážka Bobbyho Flaye XIX (2)
Vezměte ho do Fresna. Šéfkuchař z Atlanty Chad Clevenger a portorikánská kuchařka Anita Cartagena jsou připraveni utkat se s Bobbym. Alex Guarnaschelli a herec Ben Rappaport rozhodnou výsledek boje.
Tia Mowryová vaří (1)
I herci mají hlad. Herečka a maminka Tia Mowryová ráda vaří domácí chutná jídla pro rodinu a přátele. Podělí se s námi o rychlé, zdravé a snadné recepty.
Tia Mowryová vaří (2)
Rande. Herečka a maminka Tia Mowryová ráda vaří domácí chutná jídla pro rodinu a přátele. Podělí se s námi o rychlé, zdravé a snadné recepty.
Kuchyně XV (3)
Nejlepší podzimní nálezy. Naše parta se podělí o nové a kreativní recepty s podzimní tematikou, třeba tajnou ingredienci Sunny pro dušené hovězí nebo Geoffreyho thajskou smaženou rýži s květákem.
Gril vítězství (2)
Cesta. Tři domácí kuchaři mají 30 minut na to, aby vytvořili kuřecí pokrm inspirovaný jižanskou kuchyní. Kdo ohromí porotu a vyhraje zbrusu novou venkovní kuchyni?
Motoresty, drive-iny a bufety XIX (7)
Od masových kuliček po smaženého humra. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XIX (8)
Jídlo pro duši z celé země. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Bizarní jídla s Andrewem Zimmernem IX (7)
Úžasná řeka Mississippi. Andrew se vydává po stopách Marka Twaina podél řeky Mississippi, aby ochutnal americkou kuchyni. Vyzkouší žabí stehýnka, uloví divokou kachnu a ochutná rybí žebírka.
Vyřazeni XXV (10)
Čtyři nadějní šéfkuchaři soupeří před tříčlennou odbornou porotou. Chod po chodu musí šéfkuchaři využít tajné přísady a připravit z nich mimořádný pokrm.
Průkopnice XXV (5)
Večeře na grilu. Ree připraví na grilu Mexikem inspirovanou rodinnou večeři. V menu je marinované carne asada, špíz s papričkami chipotle a glazovanými krevetami a salát s kukuřicí a dýní.
Průkopnice XXV (6)
Domov, sladký domov 11. Ree uvaří se svými dětmi rychlá jídla včetně sendvičů z vaflí s krůtí slaninou a opečeným hovězím. A také nachystá domácí ravioli a omeletu v hrnku.
Gril vítězství (3)
Do ulic. Tři domácí kuchaři mají za úkol vytvořit pouliční hot dogy a mezinárodní pouliční jídlo. Kdo zvítězí a vyhraje nejmodernější venkovní kuchyni?
Dětská cukrářská soutěž VIII (5)
Jedna brambora, dvě brambory. Moderátoři Valerie Bertinelli a Duff Goldman vyzvou osm zbývajících pekařů, aby z brambor vyřezali razítka a pak vytvořili barevné sušenky s bramborovým potiskem.
Vyřazeni XXXVII (2)
Záchrana zbytků. Soutěžící musejí v soutěži zbytků zachránit jídla, která se normálně vyhazují do odpadu. Mezi ingrediencemi jsou půlka sendviče nebo láhev sladké tekutiny.
Strašidelné výrobky z perníku II (7)
San Francisco. Paul Hollywood se vydává na cesty po světě, aby navštívil rodinná pekařství, nárožní obchůdky i luxusní hotely, jež utvářely pekařské dědictví celých měst.
Dívka na farmě II (5)
Sklizeň jablek. Molly Yeh chystá dokonalou večeři k táboráku pro své blogující přátele. Nabídne smažený sýr s nakládanou zeleninou a hotdish pekáč s máslovou dýní, slaninou a jablky.
Guyova soutěž v samoobsluze XI (2)
Babička a dědeček. Moderátor pořadu a legendární šéfkuchař Guy Fieri posle čtyři talentované kuchaře do uliček supermarketu při kuchařské soutěži s vysokými sázkami a s velkými dovednostmi.
Vaříme na ohni V (9)
Sůl a moře. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Vaříme na ohni V (10)
Na maso do Texasu. Roger Mooking putuje napříč USA za domácími kuchaři, mistry grilování a šéfkuchaři, kteří jedinečným způsobem připravují jídla na ohni.
Porážka Bobbyho Flaye XXVI (6)
Předpověď vítězství. Meteorolog Al Roker se připojí ke kritičce jídel Katie Lee, aby porazili Bobbyho. Zavolají na pomoc kuchaře Mariu Grubb a Justina Walkera, aby uvařili nějaké chutné pokrmy.
Porážka Bobbyho Flaye XXVI (7)
Souboj knírů. Talentovaní šéfkuchaři Saransh Oberoi a Tom Cuomo si do kuchyně přinášejí své dovednosti a záviděníhodné kníry, aby zastrašili Bobbyho Flaye na dvou úrovních.
Gril vítězství (3)
Do ulic. Tři domácí kuchaři mají za úkol vytvořit pouliční hot dogy a mezinárodní pouliční jídlo. Kdo zvítězí a vyhraje nejmodernější venkovní kuchyni?
Vyřazeni XXXVII (2)
Záchrana zbytků. Soutěžící musejí v soutěži zbytků zachránit jídla, která se normálně vyhazují do odpadu. Mezi ingrediencemi jsou půlka sendviče nebo láhev sladké tekutiny.
Vyřazeni: Sladkosti II (11)
Nebezpečná dekadence. Kuchaři použijí nebezpečně chutné ingredience jako děsivé, chlupaté brouky v prvním koši! A druhý koš obsahuje věci od jedovatých po plesnivé.
Dětský souboj ve sladkostech (2)
Zasněžené koblihy. Týmy dětských pekařů si vyhrají se sněhovými výtvory z koblih! Poté musejí jako další úkol vytvořit pro svá stvoření cereální pochoutky.
Kuchyně XV (3)
Nejlepší podzimní nálezy. Naše parta se podělí o nové a kreativní recepty s podzimní tematikou, třeba tajnou ingredienci Sunny pro dušené hovězí nebo Geoffreyho thajskou smaženou rýži s květákem.
Motoresty, drive-iny a bufety XIX (7)
Od masových kuliček po smaženého humra. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Motoresty, drive-iny a bufety XIX (8)
Jídlo pro duši z celé země. Guy Fieri vyráží napříč USA a navštěvuje klasické levné restaurace, které jsou už dlouho úspěšné.
Guyova soutěž v samoobsluze XI (2)
Babička a dědeček. Moderátor pořadu a legendární šéfkuchař Guy Fieri posle čtyři talentované kuchaře do uliček supermarketu při kuchařské soutěži s vysokými sázkami a s velkými dovednostmi.
Gril vítězství (3)
Do ulic. Tři domácí kuchaři mají za úkol vytvořit pouliční hot dogy a mezinárodní pouliční jídlo. Kdo zvítězí a vyhraje nejmodernější venkovní kuchyni?
Průkopnice XXV (5)
Večeře na grilu. Ree připraví na grilu Mexikem inspirovanou rodinnou večeři. V menu je marinované carne asada, špíz s papričkami chipotle a glazovanými krevetami a salát s kukuřicí a dýní.
Průkopnice XXV (6)
Domov, sladký domov 11. Ree uvaří se svými dětmi rychlá jídla včetně sendvičů z vaflí s krůtí slaninou a opečeným hovězím. A také nachystá domácí ravioli a omeletu v hrnku.
Dětská cukrářská soutěž VIII (5)
Jedna brambora, dvě brambory. Moderátoři Valerie Bertinelli a Duff Goldman vyzvou osm zbývajících pekařů, aby z brambor vyřezali razítka a pak vytvořili barevné sušenky s bramborovým potiskem.
